Τελος εποχής για το GamePro

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 20 Ιαν 2014, 00:48

Πάντως την αίσθηση που έδινε το ξεφύλισμα του περιοδικού και η αναμονή κάθε μήνα για το νέο τεύχος κανένα Site και κανένα άρθρο δεν μπορεί να τη προσφέρει ........

Ακόμα θυμάμαι που όταν έπερνα το περιοδικό το ξεφύλιζα στην αρχή κάνοντας ένα γρήγορο πέρασμα όλες τις σελλίδες και μετά το διάβαζα κανονικά .Αρκετές φορές μπορεί να διάβαζα το ίδιο άρθρο review 2 και 3 φορές χαζεύοντας τις εικόνες!Έβλεπα τις φωτό από τα games και αναρωτιόμουν πως να είναι άραγε το παιχνίδι , άλλη μαγεία το περιοδικό :D .

Δεν λεώ σαφώς και η πληροφόρηση πλέον μέσω internet είναι πολύ γρηγορότερη και έχουμε άλλη επαφή με το άρθρο (σχόλια , συζητήσεις , forums Κλπ ) αλλά την αίσθησει του να κρατάς στα χέρια σου το νέο τευχός και το ξεφύλισμα στο δρόμο πηγένωντας στο σπίτι εγώ δεν πρόκειται να την ξεχάσω!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 20 Ιαν 2014, 06:01

diver_gr έγραψε:Ακόμα θυμάμαι που όταν έπερνα το περιοδικό το ξεφύλιζα στην αρχή κάνοντας ένα γρήγορο πέρασμα όλες τις σελλίδες και μετά το διάβαζα κανονικά .Αρκετές φορές μπορεί να διάβαζα το ίδιο άρθρο review 2 και 3 φορές χαζεύοντας τις εικόνες!Έβλεπα τις φωτό από τα games και αναρωτιόμουν πως να είναι άραγε το παιχνίδι , άλλη μαγεία το περιοδικό :D .

Τα ειπες ολα! Ρομαντισμος... Ειναι το ιδιο διλημμα με το αν το ψηφιακο αντιτυπο μπορει να αντικαταστησει τη retail εκδοση του παιχνιδιου, κατι που εχω αρχισει και πιστευω πως γινεται ανετα κι ας ημουν καθετος πριν λιγους μηνες. Αλλα αυτο ειναι αλλου παπα thread...

Ποσο ωραιο ηταν παντως να ξεκοκκαλιζεις τα παντα μην τυχον και χασεις καποια λεξη! Ασχετως αν ο λογος ηταν πως αυτο το περιοδικο αποτελουσε την υλη που ειχες για 1 ολοκληρο μηνα και σε καμια περιπτωση δεν καλυπτε την αναγκη σου για πληροφοριες.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιαν 2014, 17:48

Εντάξει δεν είχαμε και άλλη επιλογή,παίρναμε το περιοδικό και το ξεκοκαλίζαμε,θυμαμαι σε κάτι διακοπές το 1996 στους φούρνους ειχα νομίζω ενα game pro και ένα games και τα είχα καρα ξεσκίσει
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό john-data » 21 Ιαν 2014, 03:49

Εγω στο χωριό μου που δεν είχαμε περιοδικά...
Περίμενα η μάνα μου να πάει στην πόλη και να μου φέρει gamepro και μπουγάτσα...xaxaxa
Άλλες εποχές εκείνες πιο χαλαρές και καμμένες...
Τέυχος Ιουλίου-Αυγούστου για Ε3 αφιέρωμα...
Κάπου πρέπει να έχω φωτό απο όλα αυτά που είχα...
Τα αγαπημένα είναι πάντα κάτω απο το κρεβάτι...xaxaxa
Αν έχετε και εσείς ανεβάστε να δούμε!
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 21 Ιαν 2014, 13:32

ακομα αναρωτιέμαι τι με έπιασε και ταπέταξα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό john-data » 21 Ιαν 2014, 15:46

karlat89 δεν έπρεπε καλύτερα να τα χάριζες σε κάποιον...
Εδω εγώ τα έχω σε μια αποθήκη σε κουτιά και φοβάμαι μην πάθουν τίποτα χαλάσουν απο υγρασία κτλ...
john-data

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 26 Ιαν 2014, 11:15

Γκρινια της μάνας,αξια ανεκτίμητη
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 12:19

Εννοειται πως δεν υπθρχε καλυτερο περιοδικο στο χωρο.Μολις εμαθα οτι σταματαει στεναχωρεθηκα παρα πολυ.Δεν εχω χασει τευχος.Ελπιζω ακομα κ σημερα μπας κ επανακυκλοφορησει(ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΛΛΟΝ)
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό john-data » 29 Ιαν 2014, 13:04

Άστην την ελπίδα να πεθάνει...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Μόνο η πεθερά Ελπίδα δεν πεθαίνει...
john-data

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 03 Φεβ 2014, 14:22

asvestis έγραψε:Εννοειται πως δεν υπθρχε καλυτερο περιοδικο στο χωρο.Μολις εμαθα οτι σταματαει στεναχωρεθηκα παρα πολυ.Δεν εχω χασει τευχος.Ελπιζω ακομα κ σημερα μπας κ επανακυκλοφορησει(ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΛΛΟΝ)

και το games ηταν καλο
Άβαταρ μέλους
karlat89

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB