Προσωπικό Καταστημάτων

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Re: Προσωπικό Καταστημάτων

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 23 Ιαν 2015, 15:13

Θέλω και γω ένα της Πλειστέσχιο.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Ιαν 2015, 15:37

Eμενα δεν μου εχει τυχει περιπτωση με υπαλληλο που να ειναι ειτε αγενης η να μην ξερει την τυφλα του. Παντα ηταν εξυπηρετικοι αν και τους εδιωχνα αφου γνωριζα τι θα αγοραζα. :lol:

Αλλα στην περιπτωση με τα τηλεφωνηματα εχει καταντησει αηδια διοτι οπως ειπε και ο mysterious απο πανω τους εχω πει επανηλλειμενες φορες οτι δεν με ενδιαφερει η προσφορα τους αλλα αυτοι να προσπαθουν να μου κανουν πλυση εγκεφαλου. Χαρακτηριστικο παραδειγμα με την Nova οπου μετα την ανακοινωση οτι ο OTE TV αγορασε τα τηλεοπτικα δικαιωματα του Champions & Europa League να με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα.

Θυμαμαι με παιρνει μια κοπελα (παντα γκομενα τυχαινε να μου μιλουσε) η οποια μου ελεγε να βαλω Nova. Της λεω ευγενικα οτι δεν ενδιαφερομαι και οτι εχω OTE TV. Αντι να το κλεισει μου λεει γιατι εχετε επιλεξει OTE TV; Της απαντω οτι παρακολουθω αγωνες και με ενα υφακι απογοητευμενο το κλεινει. Την επομενη φορα ομως μια αλλη δεσποινις με το που της ειπα παλι τα ιδια αρχισε να μου αναλυει το προγραμμα της Nova οσον αφορα τον αθλητικο κομματι. Χεσε μεσα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό mysterious » 23 Ιαν 2015, 15:45

Χαχα κι εμενα μ'εχουν ΠΡΗΞΕΙ απο τη Nova. :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Ιαν 2015, 15:57

Τωρα που το θυμηθηκα μου εχει τυχει περιπτωση (παλι με πρηξιμο) αλλα για Ιντερνετ αυτη τη φορα. Μετα απο 6-7 λεπτα πρηξιμο ερχεται η στιγμη που το κλεινει η μανταμ. Η ωρα ηταν 2 το μεσημερι που θα μπορουσα να κοιμομουν εκεινη τη στιγμη. Μετα ομως απο ενα 20λεπτο ξαναχτυπα το τηλεφωνο (κανω το λαθο να το σηκωσω) και ειναι η ιδια μανταμ (!) να ξαναλεει το ιδιο στιχακι (οπου δεν μπορουσες να την σταματησεις) και μετα να της λεω οτι ξαναπηρε πριν 20 λεπτα και να το κλεινει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 23 Ιαν 2015, 16:06

Ενδιαφέρον topic.

Το να περιμένετε εξυπηρέτηση και φουλ γνώσεις από προσωπικό το οποίο έχει σύμβαση 4ωρη για 240 ευρώ (αν ο πωλητής είναι άνω των 25), sorry, δε γίνεται. Εξάλλου σας τραβάει το όνομα της αλυσίδας και μόνο.

Δώσε στον πωλητή σου όραμα, πως είναι μέρος της επιχείρησης και όχι κάποιος που του κάνεις χάρη και όλα οκ. Και αυτός θα φιλοτιμηθεί και θα αποσκοπεί στο να γίνεται καλύτερος.

Με το καθεστώς της απόλυσης είτε είσαι "καλός", είτε όχι, είτε έχεις τελειώσει phd, είτε λύκειο, αυτές τις απαντήσεις θα παίρνουμε όλοι μας.

Για πάτε σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα όπου ο πωλητής είναι καλοπληρωμένος και φαίνεται πως η επιχείρηση έχει επενδύσει πάνω του. Χαοτική η διαφορά. Όμως αυτός ο πωλητής δε θα παίρνει ούτε 240, ούτε 300, ούτε 493 ευρώ. Θα παίρνει πολλαπλάσια του τελευταίου ποσού.

Την απόλυτη ευθύνη για το προσωπικό την έχουν οι κεφαλές των επιχειρήσεων. Ή εκπαιδεύεις και πληρώνεις αξιοπρεπώς ή βάζεις αγγελίες κάθε 2 μήνες σε καριέρες και σκάιγουοκερς.

Καμία ευθύνη σε πωλητές που τρώνε απειλητικά mail στη μάπα αν μαζί με τα nokia δεν πλασάρουν και ελάχιστο αριθμό συνδέσεων wind...
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 23 Ιαν 2015, 19:43

Συμφωνω με πολλα απο αυτα που εχουν γραφτει απλως θελω να σημειωσω καποια πραγματα δικιας μου αποψως παντα .

Καταρχας θελω να τονισω πως εχω ζησει αρκετες τετοιες εμπειριες χωρις να φταιω πουθενα αλλα να μην φταιει πουθενα και το παιδι - κυριος - οποιοσδηποτε εχει τον ρολο του πωλητη αλλα καθαρα η πολιτικη της εταιριας οπου εργαζεται και αναγκαστικα ο θυμος και η οργη θα φτασει σε λαθος ατομο - ατομα ... Να μου πεις απο την στιγμη που δουλευεις για την συγκεκριμενη εταιρια δεχεσαι και τους ορους της ? Κριση υπαρχει και η δουλεια σε ποστα τα οποια δεν ταιριαζουν στην ιδιοσυγκρασια μας ειναι δεδομενη .

Δυστυχως ζουμε σε ενα σημερα οπου ο αρνητισμος και η ελλειψη παιδειας ειναι τα πρωτευοντα και κυρια χαρακτηριστικα του ανθρωπου . Παντα βλεπουμε 2 στρατοπεδα αναμεσα στον καταναλωτη και τον πωλητη και πολλες φορες η εσκεμμενη και ανουσια αντιδραση ειτε απο την πλευρα του πωλητη ειτε του αγοραστη οδηγει σε ανεξελεγκτες καταστασεις . Οι λογοι ειναι πολλοι και σε αυτους παιζουν σημαντικο ρολο η διαθεση , οι καταστασεις κλπ οι οποιοι βεβαια μας οδηγουν στο να ξεσπαμε με αποτελεσμα να εχουν δημιουργηθει λαθος εικονες και συμπερασματα . Φυσικα για αυτο φταινε και οι 2 πλευρες οποτε πρεπει να δουμε και λιγο την συμπεριφορα του αγοραστη . Ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα να εχει και λιγο σεβασμο .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Alias » 23 Ιαν 2015, 20:19

Ωραιο θεμα. Θυμαμαι τοτε που ειχα παραγγελει ενα wii και το skyward sword (λογω του 2ου) μεσω ιντερνετ. Με πηρε μια υπαλληλος τηλεφωνο και με ρωτησε ποια εκδοση wii θελω. Της λεω θελω την παλαιοτερη εκδοση, εκεινη που ειναι συμβατη με τα παιχνιδια του gamecube. Μου λεει 'τι ειναι το εκιου'? Ειναι κατι φοβερο που δεν ήξερε? Οχι. Ηταν κατι που θα ηξερε αν ειχε διαβασει την περιγραφη μιας σειρας στο διαφημιστικο τους φυλλαδιο? Ναι.
Συμφωνω και επαυξανω για τους μισθους και την ελλειψη εκπαιδευσης αλλα απο τη στιγμη που εισαι σε μια θεση, καλο ειναι να φροντισεις να μαθεις καποια βασικα πραγματα. Εξυπηρετεις και τον πελατη και κανεις και τη δικη σου ζωη ευκολοτερη.
Και τα λεω σαν ανθρωπος που εξυπηρετει πελατες απο παιδακι κυριολεκτικα.
Απο την αλλη βεβαια, ορισμενοι σαν πελατες ειμαστε σαν σχολιαστες του youtube. Αμεσως να παρεξηγηθουμε, να παρεξηγησουμε, να υψωσουμε τον τονο της φωνης μας και να προσβαλλουμε τον αλλον χωρις λογο. 3 βιβλια μεγεθους lord of the rings μπορω να γραψω με περιστατικα που μου εχουν συμβει.
Οπως γραφτηκε και παραπανω, πρεπει να υπαρχει ενας στοιχειωδης σεβασμος και απο τις 2 πλευρες. Μια τυπικη ευγενεια τιποτα παραπανω. Να μιλας στον αλλον σαν να μιλας σε ανθρωπο, ουτε σαν καποιον που σε κανει να βαριεσαι ουτε σαν καποιον που εχεις δουλο
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Ιαν 2015, 15:15

Αυτο που θα περιγραψω στη συνεχεια συνεβη μεσα σε δυο μερες. Ειχε βαλει ο Γερμανος κατι προσφορες και επεσε στο ματι μου το Destiny για PS3 στα 20 ευρω. Πολυ καλη τιμη για παιχνιδι της Activision. Το θεμα ειναι οτι καθως επελεγες να μπει στο καλαθι η τιμη μετατρεποταν στα 34,90. Προβληματιστηκα οποτε αποφασισα να επικοινωνησω μεσω facebook στην επισημη σελιδα του καταστηματος.

Σε καποιο σημειο ειχε αναφερει τις προσφορες και απο κατω ενα παλικαρι ειχε σχολιασει για το ποσο κανει το Destiny για το PS3. Η απαντηση ηταν οτι το παιχνιδι πουλιοταν με την εκπτωση στην ενδεικτικη τιμη των 34,90. Παντως ακομα στο site στα 20 το ειχε ασχετως οτι αλλαζε η τιμη μετα. Σχολιαζω εγω ακριβως μετα ρωτωντας τους ποια τιμη ισχυει τελικα και μετα απο λιγα λεπτα μου απαντησαν οτι εκ παραδρομης δεν αναφερθηκε οτι το Destiny ειναι με την εκπτωση στην ενδεικτικη τιμη των 19,90. (!!!) Τους εξηγω μετα οτι ενδιαφερομαι στα 20 ευρω αλλα οταν το βαζω στο καλαθι η τιμη τοτε αυξανεται. Η απαντηση ηταν οτι ανεξαρτητα στην τιμη που παει τελικα θα πληρωσω με την εκπτωση που εχει. Αρα στα 19,90.

Αποφασιζω και παραγγελνω 2 αντιτυπα. Την επομενη ημερα με περνουν τηλ. για τον εαν ισχυει η παραγγελια που εκανα αλλα εγω ωντας λιγο καχυποπτος τον ρωτησα την τιμη που πωλειται το παιχνιδι. Η απαντηση του ηταν στα 34,90. (!) Τους εξηγησα το περιστατικο με το facebook και ο υπαλληλος αποφασισε να ρωτησει καποιον ανωτερο για το τι συμβαινει. Μετα απο δυο τηλεφωνηματα (διοτι στο πρωτο δεν μπορουσε να βρει τον ανωτερο στο τομεα του gaming) μου λεει οτι ηρθε σε επαφη με τον υπευθυνο αλλα δεν ισχυει καποια τιμη στα 19.90. Εγω ακυρωσα την παραγγελια και σημερα βλεπω σχολιο στο facebook οπου ο Γερμανος απαντα σε εμενα και στο παλικαρι που ενδιαφεροταν για το Destiny, οτι κατοπιν νεα ενημερωσης η τιμη ειναι στα 34,90 και ζητα συγγνωμη για την αναστατωση. Ευτυχως στο site το διορθωσαν αφου τσεκαρα σημερα.

Γιατι τετοια ασυνεννοησια μεταξυ τους; Γιατι να πρεπει να περιμενω 2 μερες ωστε να πουν (μεσω fb) οτι τελικα ειναι αλλη η τιμη;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 29 Ιαν 2015, 00:42

mysterious έγραψε:Χαχα κι εμενα μ'εχουν ΠΡΗΞΕΙ απο τη Nova. :P

Στις τηλεφωνικες καμπανιες δεν βαζουν μυαλο. Χρονια τωρα η κοσμοτε και η βονταφον με παιρνουν για καρτοπρογραμμα, το οποιο αποδεδειγμενα με βασει τη χρηση που κανω δε με συμφερει σε σχεση με το CU που εχω. Αφου οταν τους λεω τι εχω με 7€ το μηνα και τα συγκρινουμε με τα 20€ που ζητανε αυτα τα προγραμματα με κλεινουν ντροπιασμενοι.

Παρ'ολα αυτα το τηλεφωνο παντα ξαναχτυπαει με καθε νεα καμπανια... Ετσι, απλα εκανα ενα block τους αριθμους που με ενοχλουν κι εχει ησυχασει το κεφαλι μου. Μηνες τωρα. Στο κινητο μου λεει οτι μεσα σε αυτο το διαστημα εχει αποκλεισει περιπου 15 κλησεις, καθολου ασχημα!

ΥΓ: Για να λεμε του στραβου το δικιο τα παιδια που κανουν τις κλησεις δε φταινε σε τιποτα. Δουλευα στον ΟΤΕ μια περιοδο που καναμε και καμπανιες και οι κλησεις γινονται αυτοματα, ακομη και προς ατομα που ειτε εχουν ηδη το πακετο, ειτε δε τους συμφερει καθολου... Τραγικες βασεις δεδομενων...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Ιαν 2015, 01:18

Ακριβως αυτο παιδια...σε διαστημα μιας εβδομαδας με πηραν δυο φορες απο την εταιρια σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ που ειμαι συνδρομητης και μου προσφεραν και τις δυο φορες το πακετο που εχω!Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB