- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
γκρινια γυναικας!!
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μωρέ μια χαρά τις σεβόμαστε... Το θέμα είναι υπαρκτό. Εμένα η μάνα μου πχ παρόλο που ήμουν άριστος μαθητής (κυριολεκτικά) διαολιζόταν όταν με έβλεπε στον υπολογιστή... Μετά, στα φοιτητικά μου χρόνια που ζούσα στην επαρχία, έβγαλα τα σπασμένα και χόρτασα να παίζω τα παιχνίδια που ήθελα! Ευτυχώς όπως έγραψα και παραπάνω, η γυναίκα μου, δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα!
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
θα σας πάω πολύ πίσω, στο περιοδικό Gamepro, Αύγουστος/Σεπτέμβριος 2004, τεύχος 105
συγκεκριμένα στο άρθρο του Blackstorm ¨Διαπροσωπικές σχέσεις και videogames, πως επηρεάζουν τα videogames τη ζωή ενός ζευγαριού¨.
εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, ίσα ισα η κοπελα μου ζητούσε τώρα με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές, να αγοράσουμε ένα playstation 4 (¨τί να το κάνουμε¨την ρωτώ, ¨γιατί το θέλω, είναι ωραίο, να το έχουμε εδω να παίζουμε¨)
συγκεκριμένα στο άρθρο του Blackstorm ¨Διαπροσωπικές σχέσεις και videogames, πως επηρεάζουν τα videogames τη ζωή ενός ζευγαριού¨.
εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, ίσα ισα η κοπελα μου ζητούσε τώρα με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές, να αγοράσουμε ένα playstation 4 (¨τί να το κάνουμε¨την ρωτώ, ¨γιατί το θέλω, είναι ωραίο, να το έχουμε εδω να παίζουμε¨)
Τελευταία επεξεργασία από Efkar και 29 Απρ 2017, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Efkar - Δημοσιευσεις : 25
Τι πιο ωραίο να παίζεται μαζί.Ή να παίζει εκείνη και να της δίνεις συμβουλές ως πιο έμπειρος gamer.
Αλλιώς κάτσε να παίξεις όταν θα έχει καμιά δουλειά ή όταν θα παίζει και η ίδια για να περάσει και η δική σου ώρα. Ειδάλλως πλακωτό
Αλλιώς κάτσε να παίξεις όταν θα έχει καμιά δουλειά ή όταν θα παίζει και η ίδια για να περάσει και η δική σου ώρα. Ειδάλλως πλακωτό

-
leonalkalai - Δημοσιευσεις : 74
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης