ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 20 Αύγ 2015, 18:40

nfs_maniac έγραψε:Οπως το βλέπει ο καθένας...Το να δώσει κανείς 1 ευρώ για ενα γέμισμα (1 φορά το μήνα? δεν γεμίζουμε και κάθε μέρα), δεν το θεωρώ και το τρομερό έξοδο. Ενα φραπέ να πάρεις θα δώσεις τα διπλάσια

Αμα βαζεις 10 και 20 ευρω την φορα ειναι πολλα λεφτα αναλογικα, αμα μπορεις να το αποφυγεις why not?
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Αύγ 2015, 05:23

Μα με μία φορά τον μήνα ποιός ο λόγος να βάλεις μόνο 20 ευρώ? Η αναμονή στην τράπεζα ούτε που αξίζει. Δε χάνονται τα χρήματα σου. Βάζεις πχ ένα πενηντάρικο και ψωνίζεις σταδιακά οτι θες. Επίσης για attica που μιλάω εγώ, το minimum κατάθεσης είναι 30 ευρώ, οπότε 10-20 ευρώ, δεν
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 21 Αύγ 2015, 17:27

nfs_maniac έγραψε:Μα με μία φορά τον μήνα ποιός ο λόγος να βάλεις μόνο 20 ευρώ? Η αναμονή στην τράπεζα ούτε που αξίζει. Δε χάνονται τα χρήματα σου. Βάζεις πχ ένα πενηντάρικο και ψωνίζεις σταδιακά οτι θες. Επίσης για attica που μιλάω εγώ, το minimum κατάθεσης είναι 30 ευρώ, οπότε 10-20 ευρώ, δεν

Συνηθως δεν μου περισσεύουν πολλα για να τα βαλω μαζεμενα, τα βαζω λιγα λιγα. Και φυσικα δεν περιμενω σε ουρα, οπως λεει και ο commenter στο μηχανημα μεσα σε 5 λεπτα εχω τελειωσει (αμα δεν εχει και καθολου κοσμο ουτε 1 λεπτο δουλεια δεν ειναι), οπως κανω τις δουλειες μου περναω και μια απο την τραπεζα και GG.
Τωρα ενταξει, αν ειναι να βαζεις 50-100 καθε 3 μηνες+ τοτε ισως το 1ε να μην σε ενοχλει.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Αύγ 2015, 20:16

Εντάξει είναι καθαρά πως το βλέπει ο καθένας το θέμα. Περι ορέξεως :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Zegr » 21 Αύγ 2015, 22:26

σαν να χουμε βγει λιγο offtopic παιδες ε :)
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Αύγ 2015, 06:37

Δεν θα το έλεγα. Εχει άμεση σχέση με τις αγορές απο εξωτερικό το θέμα των χρεωστικών-πιστωτικών καρτών (προμήθειες-χρεώσεις, κτλ)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 22 Αύγ 2015, 15:45

παιδες, εγω θελω να βγαλω χρεωστικη στην eurobank...Λέτε να μπορω να αγορασω πχ παιχνιδι απτο steam?
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Σεπ 2015, 10:11

Αγορές μέσο Steam με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες γίνονται κανονικά. Η δοκιμή επίσης είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα.

Η Paypal για αγορές από μερικά Sites όχι όλα έχει ξεκλειδώσει. Αγόρασα σήμερα με Paypal US gift cards για το Xbox Live και 2 παιχνίδια από G2A και αυτά με Paypal και οι συναλλαγές μου έγιναν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό OSjohnFP7 » 05 Σεπ 2015, 10:16

Παιδιά αν ξέρει κανείς ας μου πει....έχει αγοράσει κανείς από ebay (μέσω paypal βέβαια),αλλά μόνο για ebay θέλω γιατί καίγομαι να αγοράσω κάτι από εκεί.
Άβαταρ μέλους
OSjohnFP7

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Σεπ 2015, 10:37

Δυστυχώς δεν μπορείς φίλε μου... Εκτός αν σου είχαν μείνει τίποτα λεφτά μέσα απο πριν, ή αν προσπαθήσεις το παραπάνω "κόλπο" που βρήκανε (δεν πιάνει όμως πάντα και κάποιες φορές κραταει τσουχτερή προμήθεια)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB