- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 00:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Re: Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Γαριδάδικο σκέφτομαι να κάνω και εγώ για τη κρεβατοκάμαρα. Με red cherries που λατρεύω και γεννάνε συνέχεια. Ένα 60 λίτρο ψηλό ενυδρείο και όχι ξαπλωτό θα είναι τέλειο.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Αν φτιάξεις γαριδάδικο πόσταρε εδώ να το συνθέσουμε. Αν είσαι αρχάριος βάζουμε και red cherry μέσα που ειν και πιό εύκολες...
@kakashi στο ψηλό θα τους εξασφαλίσεις τα φυτά που θέλουν όμως; και αφού εχεις μια εμπειρία πήγαινε για crystal που τσακίζουν κοκκαλα!
@kakashi στο ψηλό θα τους εξασφαλίσεις τα φυτά που θέλουν όμως; και αφού εχεις μια εμπειρία πήγαινε για crystal που τσακίζουν κοκκαλα!
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
https://www.youtube.com/watch?v=SXGITmj-WM8
Αυτό θα χρησιμοποιήσω σαν οδηγό. Σε περισσότερα λίτρα ενυδρείου βέβαια.
Αυτό θα χρησιμοποιήσω σαν οδηγό. Σε περισσότερα λίτρα ενυδρείου βέβαια.
-
nfs_maniac έγραψε:Να 'μαι κι εγώ
ωραίο ενυδρείο nfs_maniac.Μόνο απο τη φωτό και θές να το χαζεύεις.... Φαντάσου απο κοντά
Παιδιά εσείς που έχετε ενυδρεία βάλτε καμιά φωτογραφία..να τα χαρούμε λίγο!
Είναι πολύ ωραία τα ενυδρεία,γενικά μου αρέσουν πολύ και θα θελα ένα αλλά δεν έχω χώρο και δεν ξέρω πόση φροντίδα θέλουν....

Πάντως γενικά όταν παω σε σπίτι συγγενών μου που έχουν ενυδρεία κάθομαι και τα χαζεύω...

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Αν ξεκινούσα τώρα το χόμπι θα το έκανα έτσι ακριβώς τρελή δουλειά ο τύπος με εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα.
http://www.youtube.com/watch?v=5KL8PZeX9os
http://www.youtube.com/watch?v=5KL8PZeX9os
-
Re: Απ: Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Εγώ δε ποστάρω ενυδρείο λόγω έλλειψης... Ενυδρείου αυτή τη στιγμή [emoji12]
Κατά το καλοκαίρι το κόβω να επανέρχομαι δυναμικά...
Gamelover, αν έχεις χώρο και κάποια χρήματα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία εφόσον έχεις κάποιον να σε καθοδηγει και γενικά μελετάς και συ μόνος σου.
Κατά το καλοκαίρι το κόβω να επανέρχομαι δυναμικά...
Gamelover, αν έχεις χώρο και κάποια χρήματα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία εφόσον έχεις κάποιον να σε καθοδηγει και γενικά μελετάς και συ μόνος σου.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Γλυφτράκος; τι ψάρι είναι;
-
Ένα στάδιο πριν γίνει βάτραχος. Με τι τα ταΐζεις nfs? Αν εμφανιστεί ο godzilla στο μέλλον θα ξέρουμε το origin του.
-
Αχαχαχα ωραίος ο kakashi_hatake! Γλυφτρ-άκος, Γλυφτρ-άκος...Τον ταίζω κάτι μεταλαγμένα, και ελπίζω να μεταλαχτεί κάποια στιγμή όπως τα ninja turtles 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης