Καλησπερα...εμενε με λενε στεφανο μενω νοτια προαστια στο λαγονησι
Ειμαι 28 χρονων και ειμαι τρελος με playstation παντα αφοσιωμενος στην
Sony .δουλεια ευτυχως εχουμε σε μεγαλη εταιρεια επιπλων και ειμαστε καλα προς το παρων
Παιχιιδια μου αρεσουν αθλητικα και adventure games.αγαπημενοι τιτλοι το last of us ,uncharted,grand theft auto ,metal gear,silent hill 1-2 kai resident evil 1-4 και fifa ,nba2k
Οποιος θελει mousou21 το psn και stefanos mousourakis το facebook..
Θα χαρω να τα πουμε πανω στo gaming!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ας γνωριστούμε... καλύτερα!
dinakos10 έγραψε:k egw trith lykeiou paw alla eime se epal kai dn eine diskolaa ta pragmata kai eime apo karditsa
Μην το λες φίλε. Είχα φίλο από ΕΠΑΛ και δυσκολεύτηκε για να περάσει στη σχολή που ήθελε. Όλα θέλουν την προσοχή τους!
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Φέτος δυστυχώς δεν ήρθανε αλλά είχανε έρθει πέρυσι,μακάρι να μπορέσουν Tanno να έρθουν φέτος να βρεθούμε όλοι μαζί να γνωριστούμε.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Καλησπέρα σε όλο το forum! Με λένε Μάρκο, έχω τελειώσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Αθήνας και όπως καταλαβαίνετε είμαι κι εγώ game maniac. Έχω μεγαλώσει με Gameboy, Atari και Magnavox και το αγαπημένο μου περιοδικό ήταν το GamePro. Έχω κάνει αρκετές δουλειές και η τελευταία μου δουλειά ήταν σ'ένα 4* (ο Θεός να το κάνει) ξενοδοχείο της Αθήνας. Γνωρίζω αραβικά (σε περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει αραβικό tattoo ας μου στείλει πριν το κάνει για να δω μήπως υπάρχουν ορθογραφικά, πολλά είδα φέτος στις παραλίες
) και στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω games, γράφω μουσική, ζωγραφίζω και βγαίνω έξω με την παρέα μου και τη κοπέλα μου.

Adododo!!!
-
MrDododi - Δημοσιευσεις : 172
Sephiroth έγραψε:Μπήκες στην παρέα με το καλύτερο post MrDododi!
Άργησα λίγο αλλά it's never too late!!!

Ακόμα με στοιχειώνει το May the force be with you!!! που έγραφες στο editorial του GamePro!

Τελευταία επεξεργασία από MrDododi και 17 Νοέμ 2014, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Adododo!!!
-
MrDododi - Δημοσιευσεις : 172
Μάγκες με λένε Αχιλλέα και μπήκα πριν από λίγες μέρες στην παρέα σας και μ αρέσει αρκετά για αυτό και θα προσπαθήσω να μαι γενικά ενεργό μέλος 

-
pits.adoros - Δημοσιευσεις : 66
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης