- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 23:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ο πρώτος σας celebrity έρωτας καθώς και ο τωρινός σας.
Chased το τούμπανο στο τέλος απλά δεν υπάρχει.
Τα τελευταία χρόνια, από όταν την πρωτοείδα στο House M.D. (όπου έπαιζε μία by-sexual, δηλαδή πόσο καλύτερο να γίνει;;;), μου έχει κλέψει την καρδιά η Olivia Wilde. Και μιας και έχει μπει μόνο μία εικόνα της, θα προσθέσω 2-3 ακόμα....

Πάντα μία θέση στην καρδιά μου θα έχει η επόμενη κυρία:

Μία χαρά κούκλα είναι η Μπουλέ. Πάντως από την Ελληνική τηλεόραση μία άλλη κοπέλα που προήλθε από το MAD ξεχωρίζει για μένα.
Μαίρη Συνατσάκη

Τα τελευταία χρόνια, από όταν την πρωτοείδα στο House M.D. (όπου έπαιζε μία by-sexual, δηλαδή πόσο καλύτερο να γίνει;;;), μου έχει κλέψει την καρδιά η Olivia Wilde. Και μιας και έχει μπει μόνο μία εικόνα της, θα προσθέσω 2-3 ακόμα....

Πάντα μία θέση στην καρδιά μου θα έχει η επόμενη κυρία:

Μία χαρά κούκλα είναι η Μπουλέ. Πάντως από την Ελληνική τηλεόραση μία άλλη κοπέλα που προήλθε από το MAD ξεχωρίζει για μένα.
Μαίρη Συνατσάκη

-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Εσύ, Παύλο, είσαι γεροντοπαράξενος, για αυτό σε πειράζει η Μπουλέ!
Εγώ πάλι αν δεν της κάνω ερωτική εξομολόγηση δεν θα ησυχάσω!Κάποια μέρα...Πού θα πάει?
Και είναι κουκλί ζωγραφιστό!
Μη μου τη Νάντια Μπουλέ τάραττε!
Πίσω και σας έφαγα!
Κατά τα άλλα,αυτή η Κίρα Νάιτλι,αν βγάλει λίγο τα φρύδια της και κλείσει το στόμα της που σε όλες τις φωτογραφίες το έχει ανοιχτό λες και είναι κρυωμένη και αναπνέει από το στόμα,τότε θα είναι σούπερ!
Εγώ πάλι αν δεν της κάνω ερωτική εξομολόγηση δεν θα ησυχάσω!Κάποια μέρα...Πού θα πάει?
Και είναι κουκλί ζωγραφιστό!
Μη μου τη Νάντια Μπουλέ τάραττε!
Πίσω και σας έφαγα!
Κατά τα άλλα,αυτή η Κίρα Νάιτλι,αν βγάλει λίγο τα φρύδια της και κλείσει το στόμα της που σε όλες τις φωτογραφίες το έχει ανοιχτό λες και είναι κρυωμένη και αναπνέει από το στόμα,τότε θα είναι σούπερ!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
FREEEEEEESSSSSSHHHHH.....
Δύο νέα κολλήματα! Τί κουκλάκια σας έχω εγώ?
Δείτε παρακάτω!

Eva Carneiro. Η γιατρός της Τσέλσι...Μετακομίζωωωωωωωω!
And now....

Jennifer Lawrence
Need I say more????????????
Δείτε παρακάτω!

Eva Carneiro. Η γιατρός της Τσέλσι...Μετακομίζωωωωωωωω!
And now....

Jennifer Lawrence
Need I say more????????????
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης