Ας γνωριστούμε... καλύτερα!

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 10:24

Ραφαήλ από Πάτρα, 22 χρονών, φοιτητής στην Αθήνα. Φανατικός Gamer από DOS και Sega Mega Drive. Παίζω κυρίως rpg (oblivion), moba (dota, league of legends) stealth games (metal gear solid). Αν και η σχολή μου δεν έχει καμία σχέση με τεχνολογία (Φιλολογία) θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι σχετικό για τα games.... βρήκα το enternity πριν ένα χρόνο ακριβώς μέσω του sport fm! :P Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά! Από τα καλύτερα site για gamers και τεχνολογία γενικά! Και πολύ καλά οργανωμένο!
GJ! :)
Τελευταία επεξεργασία από Raphael και 22 Ιαν 2013, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 16:27

Welcome και καλά posts έχεις πολύ καλή προϊστορία σε gaming εμπειρία ευ γιε ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 22 Ιαν 2013, 19:49

Kostasmav έγραψε:Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο. Αν και μέλος του Enternity για αρκετό καιρό, τώρα πήρα χαμπάρι αυτό το post στα forums οπότε ας συστηθώ κι εγώ. Με λένε Κώστα, μένω Αργυρούπολη, είμαι μεγαλύτερος απο όλους σας !!!! :lol: :lol: :lol: (βαδίζω προς στα 44) proud gamer απο την εποχή των σπηλαίων, (Commodore 64, Amiga 500, Atari, Amstrad 6128 κ.τ.λ, κ.τ.λ.....) και ακόμα φανατικός του είδους, γιατί το gaming.......ηλικίες ΔΕΝ κοιτά !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Καλως όρισες. Όχι εποχή των σπηλαίων...η ρομαντική εποχή του gaming ήταν αυτή :)
Τελευταία επεξεργασία από nkav64 και 05 Δεκ 2013, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 24 Ιαν 2013, 01:46

Γεια σας παιδιά και από μένα... Βρε βρε βρε.. τώρα σας ανακάλυψα εσάς. Ντοινγκ!
Κάποιος τζαμπατζής μου είπε ότι κάνατε έναν διαγωνισμό για παιχνίδια και έτσι σας βρήκα. βέβαια δεν έγινα φίλος σας για τα παιχνίδια των διαγωνισμών. Μου άρεσε το site σας. Και γίνεται καλό κέφι εδώ μέσα.

Σάββας παίδες, 28 χρονών στο σώμα, Θεσσαλονίκη.

Καλώς σας βρήκα!
Υ.Γ.1. Ο ασχημούλης στη φώτο δεν είμαι εγώ.
Υ.Γ.2. Αγαπήστε με και μένανεεεε... ! :)
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 24 Ιαν 2013, 02:00

Καλωσορίζουμε τον Kostasmav και τον Trelogamer και χαιρόμαστε που είσαστε κοντά μας και σας αρέσει η παρέα μας! :D
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Ιαν 2013, 07:28

@Trelogamer χαχαχαχα... καλως ηρθες! Τωρα που μα ς βρηκες ελπίζουμε να μην χαθεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 24 Ιαν 2013, 14:55

Ευχαριστώ βοσκέ!(:P) δε χανόμαστε...!
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 24 Ιαν 2013, 15:50

Ωραίος !! ο trelogamer Welcome και καλά pots ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό gamelover » 24 Ιαν 2013, 16:14

καλησπερα και απο μενα....γιωργος απο πειραια....χρονια gamer αλλα με τη καινουργια χρονια..(ισως και λογω της αλλαγης που ηρθε με το ημερολογιο των μαγια....αλλαγη συνειδησης και τετοια.... :-P) ειπα να παω ενα βημα παραπερα και να μαθω περισοτερα πραγματα για τα games κ οχι μονο ,αφορμη για το ψαξιμο ηταν οι νεες κονσολες που μαλλον θα τις δουμε τον ιουνιο,που ειναι και η υπερτατη ηδονη ενος gamer...., και το να γινω μελος ηταν ο διαγωνισμος του site αλλα και οι γνωσεις που μπορεις τελικα να αποκτησεις μεσα απο το site ή τα forums καθως καταλαβα οτι ενω νομιζα οτι ειμαι hardcore gamer τελικα με ολα αυτα ου λενε τοσοι αλλοι εδω μεσα καταλαβα οτι δεν ξερω τπτ.......!! γι'αυτο απο δω και περα θα πεσουν πολλες ερωτησεις.... και περιμενω πολλες απαντησεις!!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό notis2009 » 02 Φεβ 2013, 22:28

γεια σε ολους....ειμαι η γιωτα ειμαι 23 σπουδαζω (ακομαααα) και αγαπαω ΝΟΤΗ!!! :D
Άβαταρ μέλους
notis2009

Δημοσιευσεις : 6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB