Ας γνωριστούμε... καλύτερα!

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 03 Σεπ 2011, 21:59

George here :P Γεννηθηκα Σουηδια,μετακομισα Ελλαδα και πριν 1 χρονο γυρισα Σουηδια. Story of my life :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Altair » 05 Σεπ 2011, 00:51

Sackboy έγραψε:George here :P Γεννηθηκα Σουηδια,μετακομισα Ελλαδα και πριν 1 χρονο γυρισα Σουηδια. Story of my life :P

Την καλύτερη δουλειά έκανες. :roll:
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Σεπ 2011, 01:40

Λοιπον, Δημητρης το ονομα μου, 20 years old...Αθηναιος αλλα λογω σπουδων μενω Σπαρτη εδω και ενα χρονο..
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Katerinaki34 » 05 Σεπ 2011, 12:22

Άντε, λοιπό, ας γνωριστούμε! :)

Με λένε Κατερίνα (δύσκολο να το καταλάβει κάποιος από το username μου εεεε???) και μένω Π. Φάληρο.
Άβαταρ μέλους
Katerinaki34

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό majorfox » 05 Σεπ 2011, 14:45

neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless. :twisted:
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Whitey » 05 Σεπ 2011, 14:51

o.o'

Παναγιώτης, 16 από Αθήνα. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Biofan » 05 Σεπ 2011, 21:02

Ωραίο topic. Με λένε Γιώργο, μαθητής ( πφφ) είμαι απο Βολό, 16 χρονών και αιώνιος gamer 8-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Biofan

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 06 Σεπ 2011, 11:20

Hello to all...Με λένε Γεράσιμο και σε 20 μερούλες γίνομαι 26..Δυστυχώς ακόμα παλεύω με το Ελληνικό σύστημα παιδείς και προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή μου (Τεχνολόγος Τροφίμων) στο Τει Αθήνας..αν και σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω και να ξαναρχίσω απο την αρχή τις ίδιες σπουδές αλλά στο εξωτερικό...
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Lacruise » 06 Σεπ 2011, 12:33

Vasilhs, akolou8w ton Paulo sthn hlikia se apostash anapnohs (kleinw ta 31 se ligo). A8hna menw, kentro, sygnwmh gia ta greeklish, vriskomai Tsexia gia kati seminaria (rigging) kai den exei ellhnika.
Άβαταρ μέλους
Lacruise

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Djibril » 06 Σεπ 2011, 12:45

silver_knight έγραψε:Hello to all...Με λένε Γεράσιμο και σε 20 μερούλες γίνομαι 26..Δυστυχώς ακόμα παλεύω με το Ελληνικό σύστημα παιδείς και προσπαθώ να τελειώσω τη σχολή μου (Τεχνολόγος Τροφίμων) στο Τει Αθήνας..αν και σκέφτομαι σοβαρά να τα παρατήσω και να ξαναρχίσω απο την αρχή τις ίδιες σπουδές αλλά στο εξωτερικό...

Σοβαρά μιλάς; Είχα την εντύπωση πως θα έπαιρνες το πτυχίο σου πριν τα Χριστούγεννα...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB