Γυμναστική

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό BigBossGR » 28 Δεκ 2016, 01:01

Zegr έγραψε:μετα ανακαλυψα οτι η πιο ολοκληρωμενη και καλυτερη προπονηση που σε κανει πραγματικα δυνατοτερο,ταχυτερο,εκρηκτικο,ευλυγιστο και με καλη φυσικη κατασταση ειναι το kickboxing

Αυτο μου το ειχε πει και ενας φιλος μου που πηγαινε καποτε. Βεβαια οτι ασκηση και να κανεις χρειαζεσαι και σωστη διατροφη και δυστυχως ακομη και αυτο ειναι δυσκολο να το κανεις λογω της κρίσης.
Άβαταρ μέλους
BigBossGR

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό Efkar » 30 Δεκ 2016, 00:37

και εγώ θα συμφωνήσω, δεν έχει σημασία τι θα κάνεις αρκεί να σου αρέσει. Τρέξιμο; ποδήλατο; κολύμπι; γυμναστήριο; κάποιο άθλημα; όποιο απολαμβάνεις περισσότερο, θα σε γυμνάσει καλύτερα γιατί θα σου αρέσει, θα αφοσιωθείς σε αυτό και θα το δουλέψεις.
τώρα τα σχετικά με την διατροφή, είναι ζόρικοι καιροί, αλλά δεν θέλει και τρομερά πράγματα. Εκτός και αμα δεν σε ενδιαφέρει να γίνεις σαν τον hulk, είναι σχετικά εύκολο να καλύψεις τις διατροφικές σου ανάγκες και να έχεις ένα αξιοπρεπές σώμα.
απο εκεί και πέρα ψάξιμο συνέχεια να βρεις καλές τιμές και προσφορές (farming καθημερινά :mrgreen: )

και το πιο σημαντικό, άμα προσέχουμε τον εαυτό μας έχουμε και καλύτερη απόδοση στο gaming :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Efkar

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό johnlit777 » 30 Δεκ 2016, 03:40

Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη γυμναστική είναι το κολύμπι. Γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα και οι πιθανότητες τραυματισμού είναι απειροελάχιστες έως μηδενικές.
Δεν καταπονεί το σώμα αλλά αντίθετα το τονώνει απίστευτα.
Νομίζω ότι η στατική γυμναστική με βάρη πιο πολύ καταπονεί και επιβαρύνει το σώμα παρά το οφελεί.
Επίσης η μόδα που ονομάζεται crossfit πιστεύω ότι στο μέλλον θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα (γόνατα,ωμοί, μέση) στα άτομα που ασχολούνται με αυτό συστηματικά και φτάνουν το σώμα τους στα άκρα.
johnlit777

Δημοσιευσεις : 93

Δημοσίευσηαπό Zegr » 30 Δεκ 2016, 17:56

Οντως σημαντικη η διατροφη αλλα δεν χρειαζεται να κανουμε και πρωταθλητισμο...Απλα κοιτας οσο μπορεις να τρως καθαρα και να χεις ενεργεια για προπονηση...Δε χρειαζεται να ειναι ολοι εντελως κομματια...Η γυμναστικη ειναι πρωτα απ ολα χομπυ και διασκεδαση
Το crossfit ειναι σακατιλικι σκετο και χωρις ουσια
Το body building/isolation ειναι πιο αποτελεσματικο σε οτι αφορα το χρονο στον οποιο θα εμφανισεις μυηκοτητα αλλα ειναι μονο για το φαινεσθαι καθοτι η μυηκοτητα που αποκτας δεν κανει το σωμα σου λειτουργικο..Γινεσαι ενα αργο πραγμα με μυες τοσο σφιχτους/δυσλυγιστους που καταλωνουν πολυ οξυγονο και μαζευουν γαλακτικο οξυ πολυ γρηγορα με αποτελεσμα να κουραζεσαι αμεσως
Κολυμπι,ποδηλατο,πολεμικες τεχνες (οχι μ αυτη τη σειρα) ειναι τοπ κατ εμε
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό johnlit777 » 30 Δεκ 2016, 18:01

Iσχύει. Δε μπορώ να βλέπω τύπους γεμάτους μούσκουλα αλλά ταυτόχρονα τόσο δυσκίνητους, αργούς και δύσκαπτους. Οι μύες και γενικά το ανθρώπινο σώμα πρέπει να έχει ελαστικότητα και αυτό γίνεται μόνο μέσα από δυναμικές δραστηριότητες και αθλήματα που απαιτούν κίνηση.
johnlit777

Δημοσιευσεις : 93

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Μαρ 2017, 23:37

Παίδες, ο πρωταθλητισμός δεν είναι κάτι που αν θέλει το ξεκινάει κάποιος και το εξελίσσει. Το να λέει κάποιος "οκ, πάω γυμναστήριο αλλά δε θέλω να φουσκώσω σαν τους άλλους" είναι σαν να μπαίνει 18αρης στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικής και να λέει "οκ, δε θέλω να γίνω και Άινσταιν" ή να ξεκινάει κάποιος στίβο και να λέει στον προπονητή "για να περνάω καλά το κάνω, δε θέλω να γίνω και Ολυμπιονίκης".

Κατά δεύτερον το ανθρώπινο σώμα φυσικά και μπορεί να έχει ελαστικότητα ακόμη κι αν κάποιος ασχολείται με powerlifting, bodybuilding. Και μπορεί κάποιος που είναι 90 κιλά μύες να είναι πολύ πιο ευκίνητος και ελαστικός από κάποιον που είναι 65 κιλά.

Αυτά που λέτε είναι εντελώς λάθος, δεν ισχύουν. Από που έχετε βγάλει αυτά τα συμπεράσματα;

Κάποιος που αφιερώνει το χρόνο του στο να σηκώνει πολλά κιλά, άρα να ανεβάζει επίπεδα δύναμης, χρειάζεται εκρηκτικότητα, χρειάζεται αντοχή, δεν είναι 10 επαναλήψεις βαράκια και πήραμε μύες.

Οι συγκρίσεις που κάνετε είναι λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος πως ένας στιβικός 400αρης έχει καλύτερη αντοχή, αλλά δεν έχει τη δύναμη που έχει ένας powerlifter.

Όμοια με όμοια :)
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Velakias » 04 Μάιος 2017, 16:55

Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής είναι αυτός που γυμνάζει και το σώμα σου και το μυαλό σου, ενώ ταυτόχρονα σε ηρεμεί και σε οδηγεί στην εσωτερική καλλιέργεια. Έτσι εγώ κατέληξα να εξασκούμαι στο παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου.
Velakias

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό Drakoumel » 09 Ιούλ 2017, 23:30

Εγώ κατέληξα στο ότι η καλύτερη γυμναστική είναι ο χορός.
Γυμνάζει όλους τους μυς του σώματος και ταυτόχρονα είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!
Drakoumel

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό peggyy75 » 15 Σεπ 2017, 23:09

ειναι καλο γενικα να γυμναζομαστε ,κανει καλο και στο σωμα μας αλλα και στην υγεια μας .Εγω γυμναζομαι αρκετα χρονια καποιες φορες στα γυμναστηρια παλια και και τωρα στο σπιτι !
peggyy75

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 17 Σεπ 2017, 09:30

Μπάσκετ! Είδος αεροβικής.....
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB