Παίδες, ο πρωταθλητισμός δεν είναι κάτι που αν θέλει το ξεκινάει κάποιος και το εξελίσσει. Το να λέει κάποιος "οκ, πάω γυμναστήριο αλλά δε θέλω να φουσκώσω σαν τους άλλους" είναι σαν να μπαίνει 18αρης στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικής και να λέει "οκ, δε θέλω να γίνω και Άινσταιν" ή να ξεκινάει κάποιος στίβο και να λέει στον προπονητή "για να περνάω καλά το κάνω, δε θέλω να γίνω και Ολυμπιονίκης".
Κατά δεύτερον το ανθρώπινο σώμα φυσικά και μπορεί να έχει ελαστικότητα ακόμη κι αν κάποιος ασχολείται με powerlifting, bodybuilding. Και μπορεί κάποιος που είναι 90 κιλά μύες να είναι πολύ πιο ευκίνητος και ελαστικός από κάποιον που είναι 65 κιλά.
Αυτά που λέτε είναι εντελώς λάθος, δεν ισχύουν. Από που έχετε βγάλει αυτά τα συμπεράσματα;
Κάποιος που αφιερώνει το χρόνο του στο να σηκώνει πολλά κιλά, άρα να ανεβάζει επίπεδα δύναμης, χρειάζεται εκρηκτικότητα, χρειάζεται αντοχή, δεν είναι 10 επαναλήψεις βαράκια και πήραμε μύες.
Οι συγκρίσεις που κάνετε είναι λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος πως ένας στιβικός 400αρης έχει καλύτερη αντοχή, αλλά δεν έχει τη δύναμη που έχει ένας powerlifter.
Όμοια με όμοια