- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προσωπικό Καταστημάτων
Παιδιά δυστυχώς όταν οι εταιρείες ψάχνουν απλά φθηνό προσωπικό, δεν κοιτούν την εξειδίκευση, ειδικά για υπαλλήλους των καταστημάτων που πρέπει απλά να πουλήσουν. Αν ο υπάλληλος δεν έχει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το θέμα (δεν είναι ο τομέας του, δε θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί μέσα στην εταιρεία) είναι δικό του θέμα. Ξέρω πολλά παιδιά που ξεκίνησαν, έφτυσαν αίμα και έχουν γίνει υπεύθυνοι καταστημάτων πλέον. Άλλοι απλά βαριούνται να ασχοληθούν και μένουν πάντα σε θέσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες ευθύνες
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Παιδιά δυστυχώς όταν οι εταιρείες ψάχνουν απλά φθηνό προσωπικό, δεν κοιτούν την εξειδίκευση, ειδικά για υπαλλήλους των καταστημάτων που πρέπει απλά να πουλήσουν. Αν ο υπάλληλος δεν έχει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το θέμα (δεν είναι ο τομέας του, δε θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί μέσα στην εταιρεία) είναι δικό του θέμα. Ξέρω πολλά παιδιά που ξεκίνησαν, έφτυσαν αίμα και έχουν γίνει υπεύθυνοι καταστημάτων πλέον. Άλλοι απλά βαριούνται να ασχοληθούν και μένουν πάντα σε θέσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες ευθύνες
True story. Ειδικά στο τομέα των games χρειάζεται οπωσδήποτε γνώσεις ο υπάλληλος. Ήμουν παρών σε αγορά PS3 όπου ο γονιός δεν ήξερε και ρώταγε τον πωλητή διάφορα. Ο τύπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου και του είπε πολύ απλά:''Ότι γράφει η συσκευασία''. Ο άνθρωπος ήταν σκεπτικός και τελικά τον βοήθησα εγώ και του έλυσα όλες τις απορίες. Με χιλιοευχαρίστησε και μου είπε ότι θα 'πρεπε να κάνω ιδιαίτερα στον πωλητή!!!
Adododo!!!
-
MrDododi - Δημοσιευσεις : 172
παραθετω εμπειρια απο πασιγνωστο καταστημα ηλεκτρονικων ειδων οπου ανεφερα τα χαρακτηριστικα στον υπαλληλο απο ενα smartphone λεγοντας οτι θελω να μου δειξεις μια συσκευη με αυτα τα χαρακτηριστικα τα οποια σημειωνο ηταν πολυ δυνατα . το αποτελεσμα ηταν να μου φερει το lg απο την σειρα L . δεν φταιει ο υπαλληλος ποτε . παντα φταιει το καταστημα για την ανυπαρκτη εκπαιδευση
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Αν και προτιμω αγορες απο ιντερνετ,εχω και εγω τις κακες μου εμπειριες απο υπαλληλους σε καταστηματα ηλεκρονικων.
Το πιο προσφατο:πηγα σε πολυ γνωστη εταιρια τηλεφωνιας και ιντερνετ,για να αγορασω για δωρο handsfree για samsung.Επειδη δεν ειχα ιδεα για συμβατο μοντελο,εκανα το λαθος και εμπιστευτηκα την υπαλληλο,αντι να ριξω μια ματια στο ιντερνετ.Της ειπα το μοντελο του κινητου και μου εδωσε ενα ωραιοτατο,μοδατο handsfree.Φυσικα ηταν το μη συμβατο.Και φυσικα τα συμβατα μοντελα αναγραφονται ακριβως πισω απο τη συσκευασια (!!!
),κατι που διαπιστωσα οταν εφτασα σπιτι.Τελικα το αλλαξα,πηρα πιο ακριβο και πληρωσα και τη διαφορα. 
Το πιο προσφατο:πηγα σε πολυ γνωστη εταιρια τηλεφωνιας και ιντερνετ,για να αγορασω για δωρο handsfree για samsung.Επειδη δεν ειχα ιδεα για συμβατο μοντελο,εκανα το λαθος και εμπιστευτηκα την υπαλληλο,αντι να ριξω μια ματια στο ιντερνετ.Της ειπα το μοντελο του κινητου και μου εδωσε ενα ωραιοτατο,μοδατο handsfree.Φυσικα ηταν το μη συμβατο.Και φυσικα τα συμβατα μοντελα αναγραφονται ακριβως πισω απο τη συσκευασια (!!!

-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Είναι από τις κλασσικές περιπτώσεις αυτή που σου έτυχε,αλλά αν δεν έχει καιρό ή δεν κατέχει το άθλημα ή τοποθετήθηκε σε αυτό το κατάστημα λόγο γνωστού λογικό να μην έχεις την καλύτερη εξυπηρέτηση.Μόνο η εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση των υπηρεσιών...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Το θεμα ειναι αν θελει ο καθενας να μαθει κατι παραπανω προκειμενου να τον βοηθησει στη δουλεια του...
Προσωπικα πολλες φορες μετα τη δουλεια ανοιξα βιβλια, εψαχνα στο ιντερνετ, ρωτουσα σε φορουμ πραγματα που αφορουσαν τη δουλεια μου προκειμενου την επομενη φορα να ειμαι πιο ενημερωμενος και να λυθει το προβλημα πιο γρηγορα...
Το να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου δεν το κανεις μονο για τους αλλους αλλα το κανεις για τον εαυτο σου πρωτα...
Προσωπικα πολλες φορες μετα τη δουλεια ανοιξα βιβλια, εψαχνα στο ιντερνετ, ρωτουσα σε φορουμ πραγματα που αφορουσαν τη δουλεια μου προκειμενου την επομενη φορα να ειμαι πιο ενημερωμενος και να λυθει το προβλημα πιο γρηγορα...
Το να εμπλουτισεις τις γνωσεις σου δεν το κανεις μονο για τους αλλους αλλα το κανεις για τον εαυτο σου πρωτα...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Δεν φταινε οι υπαλληλοι σιγουρα κανεις ξεκινησε σε μια δουλεια σαν εξπερ μαθαινεις αν εχεις ορεξη στην πορεια,σιγουρα ομωςστην Ελλαδα της κρισης και του μνημονιου που δουλευει ο 20αρης με 400-500 ευρω δεν εχεις πολλα κινητρα για να αποδωσεις,εισαι ουσιαστικα ενας συγχρονος ειλωτας και αναλωσιμος πληρως πια.
-
mazos - Δημοσιευσεις : 415
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης