tasos_gr έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Με βοήθησαν πάρα πολύ!
Παρακαλούμε! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

tasos_gr έγραψε:Αυτό που θέλω να κάνω,είναι να δουλεύω σαν τεχνικός.Δηλαδή να μπορώ να επιλύω τόσο θέματα software,αλλά και θέματα hardware
Αυτό που λες είναι 2 διαφορετικές ειδικότητες ανεξάρτητες (και αν πάμε σε τομέα εξειδίκευσης) άσχετες μεταξύ τους. Από ότι καταλαβαίνω είσαι 16-17 χρονών οπότε δεν έχω την απαίτηση από κάποιον αυτής της ηλικίας και έξω από τον χώρο να τα έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του. Ή θα είσαι προγραμματιστής ή τεχνικός hardware. Αν "γίνεις" και τα δύο τότε θα είσαι κάτι σαν τον Κώστα Τσάκωνα στις ταινίες του '80-'90! Δλδ λίγο από όλα με προσωπική εμπειρία αλλά από ουσιαστική γνώση τίποτα! Όταν μεγαλώσεις και ανοίξουν οι ορίζοντές σου από το στενό πλαίσιο του σχολείου θα καταλάβεις αυτά που σου λέω (και εγώ "μεγαλώνοντας" και μέσα από μόρφωση τα κατάλαβα αυτά).
tasos_gr έγραψε:Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πάρα πολύ τι να επιλέξω ως τη μελλοντική μου δουλειά.Ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Οι περισσότερες δουλειές δεν με ενδιαφέρουν,και αυτές που μου αρέσουν ή θέλουν πολλά μόρια,ή δεν έχουν καλό μισθό.
Είσαι στην Ελλάδα του μνημονίου! Όταν με το καλό τελειώσεις και αν υπάρχει η Ελλάδα και οι Έλληνες (ως κάτοικοι Ελλάδας) σκέφτεσαι τα λεφτά και τη δουλειά! Πρώτα η γνώση και εάν έχεις σωστή θα βρεις σίγουρα δουλειά.
tasos_gr έγραψε:Επίσης,σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φύγω στο εξωτερικό,εφόσον δεν αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.
Αυτό κολλάει με το προηγούμενο που σου είπα πως εάν έχεις γνώσεις ουσιαστικές θα βρεις σίγουρα δουλειά. Τώρα, εδώ, έξω δεν το ξέρω, αλλά θα βρεις!