- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 08:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;
Εγώ διάβασα το Fatherland του Robert Harris. Τοποθετείται σε ένα φανταστικό κόσμο στα 60's όπου ο Hitler έχει κερδίσει τον πόλεμo και έχει κατακτήσει την περισσότερη Ευρώπη. Η απόδοση αυτού του κόσμου είναι φοβερά αληθοφανής και τρομάζει κανείς με το πώς θα ήταν ο κόσμος σε μια τέτια περίπτωση. Έχει και μερικά πραγματικά στοιχεία από σχέδια που όντως είχε ο Hitler στο μυαλό του να πραγματοποιήσει όπως το Volkshalle στο Βερολίνο αλλά περιλαμβάνει και πρόσωπα που όντως υπήρχαν. Γενικώς είναι ένα καλό θρίλερ το βιβλίο αυτό και αρκετά πρωτότυπο.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Εγώ διάβασα το Fatherland του Robert Harris. Τοποθετείται σε ένα φανταστικό κόσμο στα 60's όπου ο Hitler έχει κερδίσει τον πόλεμo και έχει κατακτήσει την περισσότερη Ευρώπη. Η απόδοση αυτού του κόσμου είναι φοβερά αληθοφανής και τρομάζει κανείς με το πώς θα ήταν ο κόσμος σε μια τέτια περίπτωση. Έχει και μερικά πραγματικά στοιχεία από σχέδια που όντως είχε ο Hitler στο μυαλό του να πραγματοποιήσει όπως το Volkshalle στο Βερολίνο αλλά περιλαμβάνει και πρόσωπα που όντως υπήρχαν. Γενικώς είναι ένα καλό θρίλερ το βιβλίο αυτό και αρκετά πρωτότυπο.
Πολυ ενδιαφερον ακουγεται, θα το κοιταξω

Εγω διαβαζω το Star Wars: Fatal Alliance αυτη τη περιοδο οσο προλαβαινω
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Διάβασα το Πράσινο Μίλι και τώρα διαβάζω Το Κοράκι και τα δύο του Stephen King. Έχω κόλλημα μ'αυτον τον συγγραφέα έχει διαβάσει αρκέτα βιβλία του, ο τρόπος γραφής και γενικά οι ιστορίες του είναι τρομερές όσο και φοβιστικές 

-
Looneyking - Δημοσιευσεις : 50
Διαβάζω τώρα το The Pillars of the Earth πριν ξαναπιάσω τον Martin και το A Dance with Dragons
-
dorian_rw - Δημοσιευσεις : 26
Mojo-Jojo έγραψε:Αφού τελείωσα το Clash of Kings του Martin λέω να πιάσω το illuminati του Dan Brown αλλά άκουσα ότι είναι sequel του Κώδικα DaVinci. Ισχύει;
Το Angels & Demons aka Illuminati(ελληνιστί) είναι το πρώτο βιβλίο και μετά ακολουθεί το The Da Vince Code το οποίο αποτελεί το Sequel του.
Η σειρά έχει ως εξής:
Angels & Demons (2000) Πεφωτισμένοι
The Da Vince Code (2003) Κώδικας Da Vinci
The Lost Symbol (2009) Το Χαμένο Σύμβολο
Inferno (2013) Κόλαση

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης