Πρόβλημα στο ps3

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Πρόβλημα στο ps3

Δημοσίευσηαπό Xaroukos » 04 Ιαν 2013, 01:54

Καλησπέρα παιδιά...μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο ps3 μου στην θύρα του hdmi..πριν από 2 εβδομάδες ενώ έπαιζα ξαφνικά χάθηκε η εικόνα...νόμιζα ότι έφταιγε το hdmi καλώδιο οπότε αγόρασα άλλο.. σήμερα έπαθα το ίδιο πρόβλημα ξαναγορασα καλώδιο αλλά τώρα δεν δουλεύει καθόλου ... μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;
Xaroukos

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 04 Ιαν 2013, 02:04

Μπορεί να έχασε τις ρυθμίσεις από το HDMI και να παίζει τώρα στο SCART. Επομένως όπως το ανάβεις κράτα πατημένο το on έτσι ώστε να σου το γυρίσει στο SCART(που πιθανώς έχει ήδη γυρισμένο) και μετά θα σου γράψει πως ανοιχνεύτηκε καλώδιο HDMI. Εκεί πατάς YES και θα είσαι κομπλέ. Αν δε γίνει τίποτα δοκίμασε να κάνεις hard reset στο ps3. Θα βρείς οδηγίες στο internet για αυτό.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό Xaroukos » 04 Ιαν 2013, 02:06

συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα πρέπει να έχω συνδέσει και το scart για να το κάνω αυτό;
Xaroukos

Δημοσίευσηαπό Xaroukos » 04 Ιαν 2013, 02:10

επίσης υπάρχει περίπτωση να χάλασε to ps3 μου δηλαδή η θήρα από πίσω;; γιατί και ένα φιλαράκι μου είχε πάθει παρόμοιο πρόβλημα και του ζήταγαν 100 ευρώ για επισκευή :/
Xaroukos

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Ιαν 2013, 09:45

μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο γραφείο της sony στην Αθήνα και να ενημερωθείς για το πρόβλημά σου
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 04 Ιαν 2013, 17:49

αν δεν κάνω λάθος η sony έχει κλείσει τα γραφεία της στην Ελλάδα
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό Xaroukos » 04 Ιαν 2013, 18:26

ποο αν έκλεισαν τι θα κάνω.. αλλά δεν γίνετε δουλειά έτσι κα8ε χρόνο να χαλάει πέρσι μου κάηκε και πήγα κ πήρα άλλο και φέτος πάλι πρόβλημα
Xaroukos

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 04 Ιαν 2013, 18:38

κοίτα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν έκλεισε, γι` αυτό ψάξτο
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Ιαν 2013, 22:45

τα γραφεία της έκλεισαν θεωρητικά...εγώ και παλιά που είχα πρόβλημα με το ps3 μου το πήγα στο ίδιο μέρος που το έστειλα πριν 10 μέρες μετά από ενημέρωση μέσα από τo site της sony Αγγλίας.άμα θέλεις τα στοιχεία μπορώ να σου τα στείλω
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 12 Ιαν 2013, 14:59

Παιδιά, ποια γραφεία της Sony έκλεισαν στην Αθήνα; Τι εννοείτε;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Επόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης