Απλά και Dynamic themes για το PS3

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Απλά και Dynamic themes για το PS3

Δημοσίευσηαπό Chased » 20 Οκτ 2011, 21:41

Δεν βρήκα κάτι κατάλληλο στο φόρουμ και το φτιάχνω εδώ το θέμα.

Πρόσφατα το έψαξα και βρήκα ότι υπάρχουν και custom dynamic themes για την κονσόλα,αλλά από όσο έψαξα,αυτά που διαθέτουν οι χρήστες είναι απογοητευτικά,με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι απλά μια φωτογραφία με εφφέ smoke να κινείται στην οθόνη σαν ομίχλη.
Επίσης υπήρχε και ένα πρόγραμμα,το Dynamic Theme Editor αλλά όπου και αν έψαξα,έχει αποσυρθεί.Επίσης ήθελε και Photoshop καθώς και add-ons.

Αν θέλετε να δείτε κάποια custom dynamic themes,γνωρίζω το www.ps3-themes.com που είναι ασφαλές

Αν έχετε βρει κάτι ή αν θέλετε να μοιραστείτε κάποιο δικό σας,εδώ είναι το θέμα. :)
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Οκτ 2011, 00:26

Πλιζ όχι links από sites που μοιράζουν iso files...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Οκτ 2011, 16:43

Αχ βρε Chased, μου έβαλες τώρα το μικρόβιο μιας και ψοφάω για τέτοια... Ασχολήθηκα λοιπόν για λίγο, και σύντομα για τους κόκκινους φίλους μου θα είναι έτοιμο ένα νέο PS3 theme :) Ακολουθεί ένα μικρό preview της μέχρι τώρα δουλειάς

http://imageshack.us/photo/my-images/706/prevtl.png/
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Οκτ 2011, 17:44

Ωπ... ωραίος! Χρειαζόμαστε ένα του Θρύλου ώστε να φαίνεται στην τηλεορασάρα μας!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 21 Οκτ 2011, 18:02

Έρχονται εκπλήξεις.... :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Σόρρυ kids!

Δημοσίευσηαπό Chased » 21 Οκτ 2011, 18:05

Α,συγνώμη,ούτε καν που μου πέρασε από το μυαλό...Εγώ το βρήκα από αναζήτηση για Custom Dynamic Themes...

Πάντως αυτά που φτιάχνουν οι χρήστες είναι απογοήτευση...Μόνο φωτογραφίες στατικές με ομίχλη να κινείται...Θέλω Custom όπως τα "Nature" του PSN...Μπορώ?Ζητάω πολλά?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 23 Οκτ 2011, 00:53

Παράνομ μεν αλλά βρίσκεις φανταστικά themes.. :ugeek: Κάτι που η SONY δεν κάνει.. Έγω χρησιμοποιούσα ένα αντοίστιχο site και έχω κατεβάσει ένα με Kingdom Hearts και άλλο ένα με Infamous 2. Οι δουλειά που κάνουν τα παιδιά είναι πολύ καλή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 23 Οκτ 2011, 18:18

Ειναι πανευκολη η εγκατασταση απλα επειδη δεν ειναι επαγγελματικα μπορει να προκαλεσουν τιποτα μικροπροβληματα τα dynamic themes . Ολοι πλεον ξερουμε ποσο ελαχιστη μνημη RAM εχει ενα ps3 . Εμενα πχ ενα μου εκανε reboot το ps3 καθε φορα που εκλεινα το LBP 2 .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

reboot και μικροπροβλήματα

Δημοσίευσηαπό Chased » 24 Οκτ 2011, 17:50

Παλικάρια,το PS3 κάνει reboot κάθε φορά που κλείνει έναν τίτλο ή βγαίνει από το Home ή το Store...Κάθε φορά!

Πάντως,εγώ που αγόρασα το "Fireflies at night" από το PSN μου κάνει και αυτό προβλήματα στο PS3.Βασικά μου κάνει την οθόνη σκα**!Οριζόντιες,pixelated γραμμές που έχουν μια ελαφριά κλίση προς τα κάτω(σαν τα επίπεδα του Donkey Kong) και με broken χρώματα...Γενικά πολύ broken,όπως όταν κούναγες το Cartridge σε παιχνίδια του (S)NES...

Σκοττ,αν γίνεται,στείλε μου τη σελίδα γιατί εγώ αυτά που βρήκα είναι στην καλύτερη απλά μέτρια!
Thanks!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 11 Απρ 2012, 01:15

Και ναι! Μετά απο κάποια (χρόνια) αναμονή(ς) έτοιμο το Theme για τους κόκκινους φίλους του site :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Επόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB