- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 21:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ελαττωματικό CD.
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ελαττωματικό CD.
Καλησπέρα παίδες. Πήρα το Last of Us από το e-shop.gr πριν από ένα μήνα τότε που το είχε προσφορά. Το Σ/Κ που μας πέρασε είπα να το βάλω πρώτη φορά να παίξω σαν άνθρωπος. Έλα όμως που το ps3 δεν το διαβάζει καθόλου. Στα άλλα παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα μόνο με αυτό. Το cd είναι ολοκαινουργιο από πίσω. Σε αυτή τη περίπτωση τι κάνω? Θα δεχτούν να το αλλάξουν?
-
Mojo-Jojo - Δημοσιευσεις : 120
Από όσο ξέρω όλα τα παιχνίδια καλύπτονται από εγγύηση 1 έτους.Πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες και λογικά θα σου κάνουν αντικατάσταση απλά φρόντισε να βάλεις στην θήκη του ότι είχε μέσα.Πριν το πας όμως δοκίμασε σε κάποιον φίλο σου να δεις αν παίζει.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Η εγγύηση 1 έτους ισχύει για όλους; Γιατί βλέπω στο site τους για 7 μέρες και με προβληματιζει.
http://www.e-shop.gr/support.phtm
Να πω πως την απόδειξη την έχω ακόμα.
http://www.e-shop.gr/support.phtm
Να πω πως την απόδειξη την έχω ακόμα.
-
Αυτό για της 7 ημέρες έχει να κάνει με την έξτρα εγγύηση που δίνει το e-shop σε περίπτωση που χαλάσει κάτι εντός 7 ημερών θα αναλάβουν αυτοί να το φτιάξουν.Στην περίπτωση σου θα το στείλουν μάλλον αυτοί στην αντιπροσωπία.Πάρε και ένα τηλέφωνο για να μάθεις τι να κάνεις.Μην αγχώνεσαι πάντως θα στο αλλάξουν.

-
Τελικα μετα απο 2 εβδομαδες με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως το cd δεν εχει κανενα προβλημα και πως παιζει κανονικα.
Τους ειπα να μου δωσουν αλλο ή τα λεφτα μου και μου ειπαν δεν γινεται γιατι δεν εχει προβλημα το cd. Μου εστειλαν και ενα μυνημα:
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.
Πιστευω πως με κοροιδευουν για να τη βγαλουν καθαρη. Για πειτε τη γνωμη σας για το πως θα κινηθω.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.
Πιστευω πως με κοροιδευουν για να τη βγαλουν καθαρη. Για πειτε τη γνωμη σας για το πως θα κινηθω.
-
Ναι αλλα καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις. Κάτι ανάλογο θα έκαναν και απο το κατάστημα που το πήρες, λογικά θα έπαιζε όποτε απέρριψαν την αλλαγή του
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Βάλτο και σε ένα φίλο σου και δες,αν δεις ότι δεν παίζει γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα τους στο facebook(στην σελίδα όχι σε προσωπικό μήνυμα) και να δεις για πότε θα σου το αλλάξουν.

-
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης