Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με τις κάρτες mastercard. Προσπαθώ να αγοράσω πράγματα online είτε από ελληνικά καταστήματα είτε από το εξωτερικό και πάντα δεν μπορώ να ολοκληρώσω τις συναλλαγές μου. Αντιμετωπίζει και άλλος αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ;
Επίσης να αναφέρω ότι χρησιμοποίησα κάρτες από δύο διαφορετικές τράπεζες.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 14:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με κάρτες mastercard
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Τα σωστά στοιχεία έχω βάλει τι θα μπορούσα να κάνω λάθος; Ναι παλιότερα δεν είχα θέμα. Οι κάρτες μου είναι από την Εθνική και την Alpha bank.
-
Looneyking - Δημοσιευσεις : 50
Looneyking έγραψε:Τα σωστά στοιχεία έχω βάλει τι θα μπορούσα να κάνω λάθος; Ναι παλιότερα δεν είχα θέμα. Οι κάρτες μου είναι από την Εθνική και την Alpha bank.
Στην πίσω όψη της κάρτας σου,της alphabank τουλάχιστον,υπάρχει ένα τηλέφωνο.Θα καλέσεις εκεί και θα ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις.Μπορεί να κλειδώθηκε για λόγους ασφαλείας.Είχα και εγώ κάποια θέματα αν και η δικιά μου είναι visa.Ίσως έτσι βγάλεις άκρη.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
απο οσο γνωριζω λογω capital controls στο τελος του μηνα υπαρχει καποιο θεματακι με καποιες αγορες Online.Μου συνεβη τον προηγουμενο μηνα.
-
Pain_of_Salvation - Δημοσιευσεις : 140
Όσον αφορά τις Mastercard παίζει ένα θέμα γιατί έχουν αλλάξει την ασφάλεια συναλλαγών. Αν δεν έχεις δηλώσει αριθμό κινητού ή mail στην τράπεζα, τότε καλό θα είναι να πας να το κανεις άμεσα. Για το κινητό, θα χρειαστείς μια βεβαίωση από τον πάροχο ότι όντως ο αριθμός ανήκει σε εσένα. Εφόσον όλα τακτοποιηθούν, στην πρώτη συναλλαγή που θα επιχειρήσεις θα λάβεις ένα κωδικό μέσω sms ή email. Το παράδοξο είναι ότι εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα σε όλες τις συναλλαγές μέσω PC, περιλαμβανομένου του PS Store, όμως μέσω της κονσόλας μπόρεσα να κάνω κανονικά αγορές για PS4.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης