Ταινια LED για κρυφο φωτισμο!

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Ταινια LED για κρυφο φωτισμο!

Δημοσίευσηαπό Dafou » 04 Ιαν 2016, 20:30

Καλησπερα. Θα ηθελα να με ενημερωσετε αν καποιος γνωριζει για τις λεντοταινιες.Θελω να βαλω μια πισω απο το γραφειο μου και αλλη μια πισω απο το επιπλο με την τηλεοραση...αλλα δεν ξερω τι ακριβως και με τι χαρακτηριστικα πρεπει να την αγορασω..Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω
Dafou

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Ιαν 2016, 05:11

Πήγαινε σε κάποιον κοντινό σου ηλεκτρολόγο και θα σε ενημερώσει. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Ήθελα ταινία RGB που αλλάζει και χρώμα με χειριστήριο. 2-3 εξαρτηματάκια είναι (μπρίζα, μετασχηματιστή, κτλ) που τα ενώνει
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Ιαν 2016, 21:40

το θέμα είναι ότι η αντίστοιχες ταινίες Led στην Ελλάδα έχουν έως και 4πλάσια τιμή από ότι στο εξωτερικό. Αλλά έλα που λόγο paypal δεν μπορείς να αγοράσεις από Ebay.

Όπως σου είπε ο NFS ζήτα Rgb και αδιάβροχη. Η αδιάβροχη έχει ένα στρώμα σιλικόνης πάνω από το κυκλώματα και προστατεύεται και από τη σκόνη ενώ η απλή είναι γυμνή.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 12:40

Νομίζω τέτοιες ταινίες και σε καλες τιμές θα βρεις στα ΙΚΕΑ να πας να ρίξεις μια ματια, είχα πάρει έχω για την ντουλάπα και είναι μια χαρα.
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό SAVALEGION » 24 Μάιος 2016, 10:45

παίζει ρόλο και η ποιότητα της σιλικόνης γιατί μερικές κιτρινίζουν μετά από λίγο.
SAVALEGION

Δημοσιευσεις : 3

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB