- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 14:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
SOS - Πρόβλημα με γραφική παράσταση στο excel
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
https://www.sendspace.com/file/y4tn9l Αυτό είναι το link.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Πρέπει να το τελειώσω σήμερα, αλλά υποθέτω ότι έχω διορία μέχρι και αύριο. Όμως θα ήταν καλύτερο να τα τελείωνα σήμερα, επειδή τα διαγράμματα είναι μόνο ένα μικρό μέρος τής εργασίας.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Δεν ξερω αν εβγαλες ακρη αλλα μολις τωρα που μπορεσα να το κοιταξω, μηπως πρεπει να διαλεξεις τη γραμμη τασης με λογαριθμικη μορφη?
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Όχι. Μου είπε να επιλέξω τη γραμμική. Γιατί, υπάρχει επιλογή στη λογαριθμική για να το ξεκινήσω από την αρχή των αξόνων;

-
Οχι δεν ξεκιναει απ την αρχη των αξονων απλα η μεση τιμη των σημειων βγαινει λογαριθμικα και κανει μια καμπυλη...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Ναι, αλλά εγώ θέλω να φτιάξω μια γραμμική γραμμή τάσης και να την κάνω να περνάει από την αρχή των αξόνων.

-
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης