πρόβλημα με account στο ps3

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

πρόβλημα με account στο ps3

Δημοσίευσηαπό korko » 15 Αύγ 2013, 14:27

καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω άμα κάποιος ξέρει.πριν από 1 μήνα άλλαξα το ps3 μου λόγο ότι είχε χαλάσει με καινούργιο από την αντιπροσωπεία της sony.το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου αντιγράφει τα save από την προηγούμενη κονσόλα δεν μπορώ να μπω με το account μου και έτσι δεν μπορώ παρά να παίξω χωρίς να μου τα κάνει save.μπήκα στο site της sony αλλά δεν έβγαλα και άκρη.άμα κάποιος έχει να προτείνει κάτι...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Αύγ 2013, 17:54

korko έγραψε:καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω άμα κάποιος ξέρει.πριν από 1 μήνα άλλαξα το ps3 μου λόγο ότι είχε χαλάσει με καινούργιο από την αντιπροσωπεία της sony.το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου αντιγράφει τα save από την προηγούμενη κονσόλα δεν μπορώ να μπω με το account μου και έτσι δεν μπορώ παρά να παίξω χωρίς να μου τα κάνει save.μπήκα στο site της sony αλλά δεν έβγαλα και άκρη.άμα κάποιος έχει να προτείνει κάτι...

Φίλε Korko μακάρι να μπορούσα να προτείνω μια λύση.Αν τους έστελνες το playstation για να το κάνουν αυτοί;γιατί μέσω επικοινωνίας μπορεί να μην συνεννοηθείτε ποτέ.Και τι έπαθε,YLOD;
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό korko » 15 Αύγ 2013, 21:41

mysterious έγραψε:
korko έγραψε:καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω άμα κάποιος ξέρει.πριν από 1 μήνα άλλαξα το ps3 μου λόγο ότι είχε χαλάσει με καινούργιο από την αντιπροσωπεία της sony.το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου αντιγράφει τα save από την προηγούμενη κονσόλα δεν μπορώ να μπω με το account μου και έτσι δεν μπορώ παρά να παίξω χωρίς να μου τα κάνει save.μπήκα στο site της sony αλλά δεν έβγαλα και άκρη.άμα κάποιος έχει να προτείνει κάτι...

Φίλε Korko μακάρι να μπορούσα να προτείνω μια λύση.Αν τους έστελνες το playstation για να το κάνουν αυτοί;γιατί μέσω επικοινωνίας μπορεί να μην συνεννοηθείτε ποτέ.Και τι έπαθε,YLOD;

από όσα βρήκα σε διάφορα sites και forums δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από μια κονσόλα σε άλλη εκτός άμα έχουμε το ίδιο account.το πρόβλημα στη θέση μου είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το account μου.μου λέει ότι είναι άλλου.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Αύγ 2013, 22:33

korko έγραψε:
mysterious έγραψε:

από όσα βρήκα σε διάφορα sites και forums δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από μια κονσόλα σε άλλη εκτός άμα έχουμε το ίδιο account.το πρόβλημα στη θέση μου είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το account μου.μου λέει ότι είναι άλλου.

Το αστείο είναι πως η μεταφορά γίνεται μόνο με το ίδιο account και όταν το κάνεις σου λέει πως ανήκει σε άλλον!Μακάρι να βρεις άκρη φίλος.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Αύγ 2013, 10:22

δεν μπορώ να παίξω save 5-6 χρονών μιλάμε...το πρόβλημα είναι ότι το account υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιησώ γιατί μου λένε ανήκει σε άλλον!!!!!!
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 02 Σεπ 2013, 22:23

Νομίζω κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα.Φτιάξε καινούργιο user και προσπάθησε να συνδεθείς από εκεί.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB