Είμαι ένας Youtuber στηρίξτε με

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Είμαι ένας Youtuber στηρίξτε με

Δημοσίευσηαπό Pivotskater95 » 26 Αύγ 2012, 22:02

Γεία σε ολους σας . Με λένε Παναγιώτη είμαι 17 ετών και είμαι ένας από τους λίγους Έλληνες youtubers που εχουν παρει το χόμπι τους στα σοβαρά . Το χόμπι μου είναι να κάνω animation μικρού μεγέθους με Lego (τα κλασσικά παιχνίδια ) μέσω της τεχνικής που λέγεται stop motion animation .
Επειδή εχω ήδη ασχοληθεί με το θέμα για πάνω από 1 χρόνο και ανέβασα τα στατιστικά του καναλιού μου αρκετά , μία εταιρεία έκανε συμβόλαιο μαζί μου για να γίνω youtube parnter . Αυτό σημαίνει πως πλέον θα μπορώ να πληρώνομαι για αυτό που κάνω . Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να με στηρίξεται εμένα και την προσπάθεια μου βλέποντας τα βίντεο μου κάνοντας εγγραφή (subscribe) και γενικά να είστε ενεργοί εάν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο που ασχολούμαι . Ευχαριστώ πολύ .

PS - Το κανάλι μου είναι αυτό -> http://www.youtube.com/user/pivotskater95?feature=mhee
Pivotskater95

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό BOND » 26 Αύγ 2012, 22:06

πολυ καλη προσπαθεια φιλε συνεχισε ετσι
Άβαταρ μέλους
BOND

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Shepard » 27 Αύγ 2012, 09:05

Καταπληκτική δουλειά συνονόματε!

Εννοείται πως θα στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες! Εαν θες ανέβαζε την δουλειά σου και εδώ στο φορουμ όποτε βγάζεις κάτι νέο και φρέσκο! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Pivotskater95 » 27 Αύγ 2012, 10:00

Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια . Θα ανεβάζω και εδώ τις νέες μου δουλειές . :)
Pivotskater95

Δημοσιευσεις : 4

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB