3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

3D TV: Ναι ή ου;

Δημοσίευσηαπό Alucard » 04 Σεπ 2011, 03:00

Ο θόρυβος γύρω από τις 3D τηλεοράσεις μεγαλώνει, όμως οι καταναλωτές δε δείχουν πρόθυμοι να επενδύσουν μαζικά στην τεχνολογία αυτή. Με την άφιξη των πρώτων glasses-free 3D μοντέλων τα πράγματα περιπλέκονται, ενώ υπάρχει και το Super Hi Vision... What do you think of all this, που λένε και στο χωριό μου;
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 04:01

Περι ορέξεως θα έλεγα... Προσφάτως άλλαξα ΤV και έτυχε να είναι και 3D. Δεν το επιδίωξα αλλα δεν με χάλασε να βλέπω και καμία 3D ταινιούλα. Τώρα τα Super Hi, Glass Free εμένα μου ακούγονται πολύ μακρινά, και σίγουρα όταν κάποτε κυκλοφορήσουν η τιμή τους θα είναι απαγορευτική (όπως τα πάντα που κυκλοφορούν για πρώτη φορά). Εν ολίγοις δε νομίζω οτι κάποιος θα βγει ζημιωμένος (αλλα ούτε και κερδισμένος) αποκτώντας την συγκεκριμένη τεχνολογία
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 12:19

Κι όμως... δεν είναι πολύ μακριά! Φέτος, Χριστούγεννα 2011, θα βγει στην Ευρωπαϊκή αγορά η πρώτη glasses free 3D! Το όνομα της, Toshiba 55ZL2!

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 12:41

Ναι και απο τιμουλα? γιατι κατι ακουσα για μερικες χιλιαδες ευρω. Και απο θεμα τιμης δηλαδη παλι μακρια μας ειναι
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 13:04

Κι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η 3D με γυαλιά μέσα στο σπίτι ήταν βεβιασμένη κίνηση και μία προσπάθεια της αγοράς να ετοιμάσει το επόμενο βήμα από τις full HD TVs. Απλά λόγω πολλών και διαφορετικών συνθηκών δεν είναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή. Με τις glass free 3D τηλεοράσεις η κατάσταση διαφορροποιείται και έχει ένα νόημα. Η πρόταση της LG που έρχεται με 7 σετ γυαλιών, κάτι μου λέει, αλλά και πάλι θέλω να τη δω πρώτα πριν καν σκεφτώ αν θα την αγοράσω ή όχι...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 13:18

Παντως επειδη πολυ λογος γινεται για τα γυαλια, δε πιστευω οτι ειναι και το τεραστιο εξοδο που σε αποτρεπει απι την αγορα της συγκεκριμενης tv. Με 80 ευρω πηρα 2 ζευγαρια και ταινια. Τωρα οκ αν ειναι να μαζευτει στο σπιτι ολο το ΟΑΚΑ, παω πασο
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 16:44

Μωρέ τα 2 άτομα έιναι το πιο συνηθισμένο σετ για ταινία στο σπίτι, αλλά φαντάσου να έχεις 55άρα 3DTV στο σπίτι, να βάλεις να δεις μέσω δορυφορικής κανέναν αγώνα σε 3D... Πως θα φωνάξεις σπίτι κόσμο να το δει; Μιλάμε για την απόλυτη ηδονή στη μπάλα και μπορεί να τη χάσεις :)

Πάντως κι εγώ θα το ψάξω πολύ πριν προχωρήσω στην αγορά 3D τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Πέραν κάποιον ελάχιστων games, δεν με ψήνει κάτι άλλο. Η αίσθηση που μου άφησε το Avatar σε οικιακό επίπεδο δεν συγκρίνεται με αυτή του κινηματογράφου και γενικά δεν έχω δει άλλες ταινίες που να με ψήσουν για να τις προτιμήσω στις τρισδιάστατες εκδοχές τους...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 16:45

Η τιμή ακούγεται περί τα 4000Ε για την LZ2!
Αν τα βάλεις κάτω όμως, θα δεις ότι δεν είναι τόσο ακριβή για αυτά που προσφέρει!

Άλλωστε δεν δίνεις λεφτά για γυαλιά και επίσης έχεις QuadHD(2x FullHD) ανάλυση!
Εγώ επειδή έχω να πάρω τηλεόραση κοντά 9 χρόνια, θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή, να κλείσει και η τωρινή μια 10ετία, και μάλλον θα την χτυπήσω!
Εφόσον την δω εννοείται και είναι όλα καλά! Δεν παίρνουμε ποτέ γουρούνι στο σακί! (αυτό θα γίνει όταν πάρουμε γυναίκα! :lol: )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 16:53

Βρε καλά όλα αυτά, αλλα πότε θα δεις πραγματικό 2Χ FullHD? Εδώ τώρα ανακαλύπτουμε το HD και τα Blu Ray! :D

Παύλο για αγώνα συμφωνώ οτι το 3D θα τα σπάει. Είχα δει ένα blu ray με αποσπάσματα αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου και έπαθα πλάκα... Τώρα μέσω δορυφορικής, πιστεύω πιο φθηνά θα σου έλθει να πας και να δεις απο κοντά το United-Chelsea! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 17:06

nfs_maniac έγραψε:Τώρα μέσω δορυφορικής, πιστεύω πιο φθηνά θα σου έλθει να πας και να δεις απο κοντά το United-Chelsea! :mrgreen:

Μην το λες :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Επόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB