Καλησπέρα...Είμαι κάτοχος τνω HyperX Cloud απο τον Αύγουστο..Η κάρτα ηχου π εχω ειναι η Sound Blaster ZX...Απο την πρωτη μερα που πήρα τα ακουστικά απο τα SevenSpot είχαν 2 θεματάκια..
1)Οταν ανεβοκατέβαζα την ροδέλα της έντασης εκανε χρατς χρατς..
2)Πολλές φορες αμα κουνιόταν το καλώδιο έκανε διακοπες η παλι αυτο το χρατς χρατς.
Στην αρχη είπα μηπως φταίει η κάρτα αλλα δεν νομίζω γτι το 5.1 δεν εχει καποιο θέμα..Ετσι πιστεύω δλδ..
Προχθές αποφάσισα να τα πάω πίσω και μ τα άλλαξαν αμέσως..
Πήρα πάλι τα ίδια τα βάζω και πάλι εχω θέμα με την ροδελα αλλα και με το μπάσο..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει η με τις ρυθμίσεις στην κάρτα ηχου η αν πρέπει να αλλάξαω ακουστικα???
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Kingston HyperX Cloud
13 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
2 ζευγαρια ακουστικα να χουν προβλημα χλωμο μου ακουγεται.
Καταρχας που τα συνδεεις? Στην υποδοχη της καρτας πισω? Στην υποδοχη μπροστα του κουτιου ή πανω στα ηχεια (αν εχουν εισοδο ακουστικων) ?
Οποια και αν ειναι η απαντηση συνδεσε τα σε διαφορετικη υποδοχη απο οτι συνηθως και πες μου τι εγινε να σου πω
Καταρχας που τα συνδεεις? Στην υποδοχη της καρτας πισω? Στην υποδοχη μπροστα του κουτιου ή πανω στα ηχεια (αν εχουν εισοδο ακουστικων) ?
Οποια και αν ειναι η απαντηση συνδεσε τα σε διαφορετικη υποδοχη απο οτι συνηθως και πες μου τι εγινε να σου πω
-
Alias - Δημοσιευσεις : 37
Γεια σου φίλε κ ευχαριστώ για την ανταπόκριση...Λοιπόν..
Τα ακουστικά τα έχω κατα βάση στην έξοδο τις εξτρά κάρτας ηχου κ οχι της ΜΒ..
Την κάρτα ηχου της ΜΒ την εχω disable απο το bios..Πήγα την ενεργοποίησα και δοκίμασα τα ακουστικά εκει..Το πρόβλημα με την ροδέλα παραμένει...Με το μπάσο δεν ειδα κάτι γτι η ένταση π εχει κ κάρτα ηχου της ΜΒ ειναι χαμηλή...Εφαγα την φλασιά και έβγαλε το καλώδιο με την ροδέλα και έβαλα τον controller της κάρτας ήχου..Έκανε δουλειά μπορώ να πω αλλα κ παλι ακούγετα το χρατς σε πιο χαμηλό βαθμό...Επίσης απο το δεξί ακουστικό οταν τα εχω δυνατά το ηχείο κανει κλακ κλακ δλδ μπουκώνει..

Τα ακουστικά τα έχω κατα βάση στην έξοδο τις εξτρά κάρτας ηχου κ οχι της ΜΒ..
Την κάρτα ηχου της ΜΒ την εχω disable απο το bios..Πήγα την ενεργοποίησα και δοκίμασα τα ακουστικά εκει..Το πρόβλημα με την ροδέλα παραμένει...Με το μπάσο δεν ειδα κάτι γτι η ένταση π εχει κ κάρτα ηχου της ΜΒ ειναι χαμηλή...Εφαγα την φλασιά και έβγαλε το καλώδιο με την ροδέλα και έβαλα τον controller της κάρτας ήχου..Έκανε δουλειά μπορώ να πω αλλα κ παλι ακούγετα το χρατς σε πιο χαμηλό βαθμό...Επίσης απο το δεξί ακουστικό οταν τα εχω δυνατά το ηχείο κανει κλακ κλακ δλδ μπουκώνει..

-
Dimi_Arap - Δημοσιευσεις : 46
Δοκιμασες να αλλαξεις το προφιλ απο 5.1 σε ακουστικα? Μπορει να ειναι και τοσο απλο.
Τα ηχεια σου ακουγονται κανονικα?
Αυτο που περιγραφεις παντως μου θυμιζει κατι που ειχα παθει εγω παλια με sound blaster. Eπειδη εβαζα και εβγαζα το βυσμα των ακουστικων συχνα ειχε φθαρει η υποδοχη της καρτας και δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα.
Τα ηχεια σου ακουγονται κανονικα?
Αυτο που περιγραφεις παντως μου θυμιζει κατι που ειχα παθει εγω παλια με sound blaster. Eπειδη εβαζα και εβγαζα το βυσμα των ακουστικων συχνα ειχε φθαρει η υποδοχη της καρτας και δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα.
-
Alias - Δημοσιευσεις : 37
Μα δεν το εχω σε 5.1
Το πρώτο headset Που το πήγα πίσω το δοκίμασε κ το παλικάρι εκει κ όντως έκανε θόρυβο..
Δεν ξέρω τι φάση..Λες να εχει φθαρεί το βίσμα?
Ναι τα ηχεία παίζουν κανονικά απλα όταν παίζει σχεδόν τέρμα κλείνει το woofer και παίζουν μονο τα περιφερειακά...
Το πρώτο headset Που το πήγα πίσω το δοκίμασε κ το παλικάρι εκει κ όντως έκανε θόρυβο..
Δεν ξέρω τι φάση..Λες να εχει φθαρεί το βίσμα?
Ναι τα ηχεία παίζουν κανονικά απλα όταν παίζει σχεδόν τέρμα κλείνει το woofer και παίζουν μονο τα περιφερειακά...
-
Οχι δεν εχουν..ειναι Jack 3.5
Αυτα εδω ειναι https://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html
Αυτα εδω ειναι https://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html
-
13 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης