μολις βρηκα και αυτες εδω
http://www.skroutz.g...rase=lg49uh600v
http://www.skroutz.g...rase=lg49uh603v
http://www.skroutz.g...ung ue49ku6100w
τελικα θα παω σε 49 αρα
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 17:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
4κ τηλεοραση
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αναλόγως τα λεφτά που θές να ξοδέψεις. Για μένα οι καλύτερες είναι της LG πλέον, αλλά χρειάζεται να σκάσεις τουλάχιστον 2,500 ευρώ και "δε λέει".....
Εγώ έψαχνα την περσινή της Samsung, KS700, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά, μόνο εκθεσιακά κομμάτια.
Οπότε κατέληξα στην Samsung MU7000.
Για αξιόπιστα reviews, rtings.com.
Αλλά προσοχή με τους κωδικούς τηλεοράσεων. Επειδή είναι από Αμερική, πολλές έχουν άλλο κωδικό.
Π.χ. η δικιά μου στην Αμερική είναι η MU8000 και αυτή που έψαχνα ήταν η KS8000.
Αν έχουν άλλο κωδικό στην Ευρώπη, το αναφέρουν στο τέλος κάθε review.
Ελπίζω να βοηθάω.
Εγώ έψαχνα την περσινή της Samsung, KS700, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά, μόνο εκθεσιακά κομμάτια.
Οπότε κατέληξα στην Samsung MU7000.
Για αξιόπιστα reviews, rtings.com.
Αλλά προσοχή με τους κωδικούς τηλεοράσεων. Επειδή είναι από Αμερική, πολλές έχουν άλλο κωδικό.
Π.χ. η δικιά μου στην Αμερική είναι η MU8000 και αυτή που έψαχνα ήταν η KS8000.
Αν έχουν άλλο κωδικό στην Ευρώπη, το αναφέρουν στο τέλος κάθε review.
Ελπίζω να βοηθάω.
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα καινούργια τηλεόραση (lg 49uh630) και θέλω αν γνωρίζει κάποιος τίς ιδανικότερες ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα γιατί παρατήρησα μια θολούρα γυρω από πράγματα όταν είναι σε γρήγορη κίνηση. Όπως το αν πρέπει το trumotion να είναι ενεργό η όχι, η μείωση θορύβου και κάτι τέτοια που έχει. Ευχαριστώ
-
gagas80 - Δημοσιευσεις : 127
gagas80 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα καινούργια τηλεόραση (lg 49uh630) και θέλω αν γνωρίζει κάποιος τίς ιδανικότερες ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα γιατί παρατήρησα μια θολούρα γυρω από πράγματα όταν είναι σε γρήγορη κίνηση. Όπως το αν πρέπει το trumotion να είναι ενεργό η όχι, η μείωση θορύβου και κάτι τέτοια που έχει. Ευχαριστώ
Βρες την τηλεόρασή σου εδώ (rtings.com) και πάτα μετά recommended settings!
Εγώ έτσι έκανα!
- st4vr0s@p0p1!
Saiyan85 έγραψε:Περιμένεις λίγο να πέσουν κάπως οι τιμές των LG OLED και παίρνεις μία τέτοια. Άποψη μου είναι οτι παραπάνω απο 1500ευρώ δεν αξίζει να δώσει κανείς.
Τόσο πολύ, δε θα πέσουν οι συγκεκριμένες! Εκτός αν βρει κανένα εκθεσιακό κομμάτι το καλοκαίρι!
Το Μάιο που θα πεσουν οι τιμές, επειδη θα βγούνε οι καινούργιες, ψάξου.....
- st4vr0s@p0p1!
ΑΓΟΡΆ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ
ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ
ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΆ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ LG SUHD 65'' ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ Η ΌΧΙ ΓΤ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ LG
ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΆ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ LG SUHD 65'' ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ Η ΌΧΙ ΓΤ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ LG
-
stratos_f1 - Δημοσιευσεις : 2
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης