- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οθονη για ps4
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
protinete kati re paidia psaxnv edw kai arketo kero kai den eimai sigouros ti na parw times sta 150 -400
-
TehMoltargr - Δημοσιευσεις : 48
Για μενα η 27αρα benq ειναι το καλυτερο gaming monitor που μπορει καποιος να εχει. Ειναι ομως ακριβη. Απο εκει και περα εφοσον θες για κονσολα samsung. Προσεχε τισ ιντσες μην πεταξεις λεφτα. Οι κονσολες θελουν περισσοτερες ιντσες γιατι συνηθως καθεσαι σε κρεβατι η καναπε και οχι οπως το pc. Προτεινω 48αρα samsung 4k curved να βγεις εντελως εκτος budget.
-
Pleth - Δημοσιευσεις : 72
Προσωπικά για gaming προτιμώ τηλεοράσεις Sony...
Δεν ξέρω τι παίζει αλλά είχα πάει σε κατάστημα όταν ήταν να αλλάξω TV και στο μάτι μου, μου φαινόταν οι TVs της Sony (μην φανταστείτε τώρα διαφορές που θα παρατηρήσει κάποιος αν δεν τις έχει δίπλα-δίπλα)
Δεν ξέρω τι παίζει αλλά είχα πάει σε κατάστημα όταν ήταν να αλλάξω TV και στο μάτι μου, μου φαινόταν οι TVs της Sony (μην φανταστείτε τώρα διαφορές που θα παρατηρήσει κάποιος αν δεν τις έχει δίπλα-δίπλα)
- interactive
- Δημοσιευσεις : 41
interactive έγραψε:Προσωπικά για gaming προτιμώ τηλεοράσεις Sony...
Εγώ είμαι φαν των LG TV αλλά οκ... μάτι είναι αυτό

- Marlow
- Δημοσιευσεις : 41
LG ειδικά τα τελευταία μοντέλα που έβγαλε είναι εκπληκτικά στην απόδοση των χρωμάτων. Τα ips πάνελ ξεκίνησαν από αυτή και όντως κάνουν τη διαφορά και στη γωνία θέασης.
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης