Ταινια LED για κρυφο φωτισμο!

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Ταινια LED για κρυφο φωτισμο!

Δημοσίευσηαπό Dafou » 04 Ιαν 2016, 20:26

Καλησπερα. Θα ηθελα να με ενημερωσετε αν καποιος γνωριζει για τις λεντοταινιες.Θελω να βαλω μια πισω απο το γραφειο μου και αλλη μια πισω απο το επιπλο με την τηλεοραση...αλλα δεν ξερω τι ακριβως και με τι χαρακτηριστικα πρεπει να την αγορασω..Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω
Dafou

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 19 Απρ 2016, 23:10

Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 19 Απρ 2016, 23:20

Πολύ καλή πρόταση απο τον φίλο, λογικά η σύνδεση τους δεν θα είναι κάτι το φοβερό
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό bagelakis » 22 Απρ 2016, 14:34

Είναι πολύ εύκολη υπόθεση το δύσκολο κομμάτι θα ειναι εαν δεν βρείς σηνδετήρες να ενώσεις με κολητήρι το καλώδιο στα νεκρά σημεία :)
Άβαταρ μέλους
bagelakis

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Απρ 2016, 17:15

Το παραπάνω λινκ πάντως δείχνει οτι είναι έτοιμη ολη η κατασκευή, οπότε δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό ambageo » 28 Απρ 2016, 19:59

Στο σάιτ προσφορών regroup έχει led ταινία και με τηλεχειριστήριο, κάπου στα 16-17 ευρώ αν θυμάμαι καλά...
Άβαταρ μέλους
ambageo

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 28 Απρ 2016, 20:16

Alexander19 έγραψε:http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html
τσεκαρε αυτο αν δεν εχεις βρε ηδη....

Εγω το πήρα απο το παραπάνω κατάστημα, και όλα άψογα. Απλα συνδέεις τα κομμάτια και όλα οκ
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό ambageo » 29 Απρ 2016, 19:51

Κι εγώ το πήρα από αυτόν εδώ [url]https://www.allsales.gr/allshop/home/various-house/tape-led-5-meters-rgb-with-remote-control-5739//url] μέσω προσφοράς από το Regroup, σήμερα το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά. Ψάχνοντας πάντως είδα ότι υπάρχουν διάφορες ταινίες, με ή χωρίς τηλεχειριστήριο, με ένα χρώμα κλπ, οι οποίες ξεκινάν από 5 ευρώ!
Άβαταρ μέλους
ambageo

Δημοσιευσεις : 48

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB