Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 - αξίζει;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 - αξίζει;

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 22 Απρ 2014, 21:48

Ξέρω ότι σε άλλο post έλεγα για εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά είδα ότι μου περισσεύουν λίγα παραπάνω χρήματα και σκέφτηκα γιατί να μη πάρω tablet; Επειδή όμως ξέρω τι παίζει με τις φθηνές "έξυπνες" συσκευές και πόσο άχρηστες μπορούν να βγουν τελικά, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του. Αυτό που θέλω να κάνω εγώ είναι απλό surfάρισμα στο internet, κοινωνικά δίκτυα και κανένα απλό παιχνιδάκι από το Play Store. Ρωτάω εδώ, γιατί έχω δει άτομα που πήραν 10" tablet με 80 ευρώ και σερνόταν μόνο που έτρεχε το λειτουργικό. Αυτό που θέλω εγώ είναι απλώς να τρέχει ομαλά τις εφαρμογές που εγκαθιστώ και να μην κρασάρει. Επειδή, δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά (που μου φαίνονται μέτρια), θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας.

http://www.skroutz.gr/s/4408695/Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-7-0-8GB.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 27 Απρ 2014, 21:21

Δεν απάντησε κανείς, οπότε ας απαντήσω ο ίδιος για μελλοντική χρήση από άλλο μέλος.
Είδα μερικά reviews και hands-ons και αποφάσισα να το παραγγείλω. Σήμερα είναι η 3η μέρα που το έχω και δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Ένα κανονικό 7ιντσο tablet, που ανταποκρίνεται σε ό,τι πρόγραμμα του έτρεξα, αλλά ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια (Frontline Commander 2, Angry Birds Go, Dead Trigger 2 κ.α). Δεν έχει κολλήσει καθόλου σε κοινωνικά δίκτυα, surfάρισμα ή video. Φυσικά η κάμερα είναι 2MP, οπότε δεν υπάρχει συζήτηση για τον αν είναι καλή ή όχι, αλλά για τα 100 ευρώ που κοστίζει, αποτελεί την πιο value for money αγορά μου μέχρι τώρα.
Μετά από μερικούς μήνες, ίσως γράψω αναλυτικότερα τη γνώμη μου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 11:38

μια χαρα συσκευή είναι
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB