3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Δημοσίευσηαπό mhatzi77 » 01 Οκτ 2013, 15:34

Εχω αυτή Εικόνα LG 32LM620S και είμαι κατευχαριστημένος
Άβαταρ μέλους
mhatzi77

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 09 Οκτ 2013, 22:08

lg 3d tv απλα υπεροχες!
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό mhatzi77 » 24 Οκτ 2013, 23:06

ΑΛΕΚΟΣ Κ. έγραψε:lg 3d tv απλα υπεροχες!

indeed οχι επειδή είμαι κάτοχος αλλά άλλο πράγμα ρε παιδί μου κι αν είναι και smart level πάνω
Άβαταρ μέλους
mhatzi77

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Δεκ 2013, 11:17

Αγορασε ενας φιλος μου προσφατα μια 42αρα lg 3D τηλεοραση σαν και αυτη στην εικονα πιο πανω,και αφου παιξαμε pes 2014 και tekken tag tournament 2 σε αυτην,μπορω να πω οτι ειναι απλα υπεροχη για gaming,αλλο πραμα!Στο tekken κιολας που δοκιμασαμε και την 3D λειτουργια,το 3D δεν ηταν τοσο φοβερο,ισως φταει το παιχνιδι για αυτο,αλλα ηταν μια ωραια εμπειρια,απο οσο εχω ακουσει το παιχνιδι που εφαρμοζει καλυτερα το 3D ειναι το Uncharted 3
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 08 Δεκ 2013, 11:28

Λοιπον επειδη πολλοι ανθρωποι πανε και αγοραζουν LG ειτε ειναι smart 3D ειτε απλα Full HD εαν βλεπουν ταινιες μεσω USB stick υπαρχει μια λεπτομερεια που κανει τη διαφορα. Η LG εχει λιγοτερους συμβατους codecs video και audio για τις ταινιες (εννοω ταινιες απο DVDRip,x264 κτλ) γιαυτο προτεινω να παρει Samsung. Βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα αξιζουν...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 08 Δεκ 2013, 12:01

Ου γιατί δεν το χρησιμοποίησα ΠΟΤΕ ούτε αυτό ούτε την λιτουργία smart tv. Να βλεπεις και να παίζεις παιχνίδια την θέλεις
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 08 Δεκ 2013, 12:02

JamesHetfield έγραψε:Λοιπον επειδη πολλοι ανθρωποι πανε και αγοραζουν LG ειτε ειναι smart 3D ειτε απλα Full HD εαν βλεπουν ταινιες μεσω USB stick υπαρχει μια λεπτομερεια που κανει τη διαφορα. Η LG εχει λιγοτερους συμβατους codecs video και audio για τις ταινιες (εννοω ταινιες απο DVDRip,x264 κτλ) γιαυτο προτεινω να παρει Samsung. Βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα αξιζουν...

Πολύ σωστός η Samsung παίζει αν όχι τα ΠΑΝΤΑ σχεδόν τα πάντα!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό polakis » 11 Δεκ 2013, 20:27

Εχω το θηριο Samsung Plasma 64F8500 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά 3d βλέπω ελάχιστα...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Δεκ 2013, 23:55

Άμα εγώ είχα 3D TV, θα καθόμουν όλη μέρα να βλέπω σε 3D ακόμα και τις ειδήσεις του Star. :-P Το 3D είναι κάτι εξαιρετικό. Κάτι άλλο που αναρωτιέμαι είναι το αν γίνεται να μπορείς να βλέπεις στην τηλεόραση σε 48 fps.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 16 Δεκ 2013, 10:07

polakis έγραψε:Εχω το θηριο Samsung Plasma 64F8500 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά 3d βλέπω ελάχιστα...

Πολύ καλή τηλεόραση αν και SONάκιας είμαι εγω. Ως Plasma τεχνολογία λογικά ήθελε στρώσιμο στην αρχή για να αποφύγεις burn-in κτλ.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB