Αγορά Τηλεόρασης - Τι προτείνετε ?

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Re: Απ: Αγορά Τηλεόρασης-Τι προτείνετε ?

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 10 Οκτ 2014, 10:12

greg.vamos έγραψε:παιδια και οι turbo x τηλεορασεις δεν ειναι καθολου κακες, τις χρησιμοποιει μεγαλο ιντερνετ καφε

Και μόνο απο την ηλίθια διαφήμιση think think think think thinkthinkthinkthinkthink THINK, που αποκτά χαρακτήρα subminimal message όταν απο τα πολλά θινκ διεισδύει και βιάζει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, μακριά απο turbo-x.

Μήπως και την αλλάξουν
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 17 Οκτ 2014, 16:21

Εχετε αποψη για την σειρα 6200 της Samsung? Ειδικα για gaming κυριως?
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nikosthepro » 02 Ιούλ 2015, 16:48

παιδια θελω την γνωμη σας για αυτην εδώ την τηλεοραση www.skroutz.gr/s/4639711/Samsung-UE48H64...from=recently_viewed

ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
nikosthepro

Δημοσιευσεις : 11

4K

Δημοσίευσηαπό pakos » 09 Μαρ 2016, 09:51

Me ps4 aksizei na parw 4k i logo oti den yparxoun akoma paixnidia poy na vgazoyn 4k analysi sto play den yparxei noima gia tetoia kinisi?
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 16 Μαρ 2016, 23:34

pakos έγραψε:Me ps4 aksizei na parw 4k i logo oti den yparxoun akoma paixnidia poy na vgazoyn 4k analysi sto play den yparxei noima gia tetoia kinisi?

Προσωπική άποψη ότι παίρνει λίγο ακόμα χρονικά να περιμένεις. Ούτε σε τίτλους ούτε σε τηλεοπτικό περιεχόμενο έχουμε αρκετά πράγματα. Λίγο υπομονή οπότε, θα πέσουν και οι τιμές όσο αυξάνεται και ο ανταγωνισμός οπότε. ..
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό yaponvezos » 17 Μαρ 2016, 00:37

Δεν πρόκειται να υπάρξουν στα σοβαρά 4K games για PS4 ή για οποιαδήποτε από τις σύγχρονες κονσόλες, οπότε δεν έχει νόημα να μας απασχολεί κάτι τέτοιο.

Δική μου γνώμη είναι να περιμένεις γιατί τα πράγματα είναι σχετικά ρευστά ακόμη. Από φέτος θα έχουν νόημα, ως επενδύσεις με βάθος χρόνου, τηλεοράσεις με στάμπα Ultra HD Premium, αλλά θα είναι ακριβές μιας και μιλάμε για την πρώτη φουρνιά αυτού του επιπέδου.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις έρχονται πακέτο με αρκετούς συμβιβασμούς που δεν θα τους φορτωνόμουν προσωπικά την ώρα που μόνο PC gaming και Netflix, υπό συνθήκη, είναι πηγές σήματος 4K στην πράξη. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Ακόμη και το Ultra HD Blu-ray έχει καθυστερήσει (ήταν να προλάβει το 2015), οπότε γιατί να βιαστεί κανείς;
Άβαταρ μέλους
yaponvezos

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 17 Μαρ 2016, 15:36

yaponvezos έγραψε:Δεν πρόκειται να υπάρξουν στα σοβαρά 4K games για PS4 ή για οποιαδήποτε από τις σύγχρονες κονσόλες, οπότε δεν έχει νόημα να μας απασχολεί κάτι τέτοιο.

Δική μου γνώμη είναι να περιμένεις γιατί τα πράγματα είναι σχετικά ρευστά ακόμη. Από φέτος θα έχουν νόημα, ως επενδύσεις με βάθος χρόνου, τηλεοράσεις με στάμπα Ultra HD Premium, αλλά θα είναι ακριβές μιας και μιλάμε για την πρώτη φουρνιά αυτού του επιπέδου.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις έρχονται πακέτο με αρκετούς συμβιβασμούς που δεν θα τους φορτωνόμουν προσωπικά την ώρα που μόνο PC gaming και Netflix, υπό συνθήκη, είναι πηγές σήματος 4K στην πράξη. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Ακόμη και το Ultra HD Blu-ray έχει καθυστερήσει (ήταν να προλάβει το 2015), οπότε γιατί να βιαστεί κανείς;

Σωστός απλά σχετικά με την κατηγοριοποίηση UHD Premium ή με το επίσημο UHD Logo και όλους τους σχετικούς χαρακτηρισμούς θεωρώ ότι θα χρειαστεί μπόλικη εκπαίδευση ο κόσμος για να καταλάβει τι είναι τι! Πάντως με όλες αυτές τις καθυστερήσεις και με περιορισμένο περιεχόμενο σε αυτή την περίπτωση η υπομονή είναι αρετή!!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 11:22

Από μάρκες και μοντελα γίνεται χαμός θέλει ψάξιμο αλλα και τι βαστάει η τσέπη σου. Εγώ το μονο που θα έλεγα αν έχει ένα νορμάλ σε μέγεθος σαλόνι τότε να πάρεις πάνω από 55" τηλεόραση το μέγεθος μετράει.
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Greek Girl Gamer » 28 Αύγ 2016, 21:58

LG!!
geia sas ♥3
Greek Girl Gamer

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό johnn_acid » 09 Οκτ 2016, 19:09

Γεια χαρα παιδια

Θελω τα φωτα σας κ τις προτασεις σας για αγορα οθονης μιας κ δεν το πολυ κατεχω το αθλημα..Την οθονη την θελω για Gaming και για ταινιες(Console Gaming) μιας κ τηλεορασει δεν βλεπω χρονια τωρα..
Το ποσο που μπορω να δωσω ειναι 300ε, +-50ε δεν υπαρχει θεμα. Τωρα η αποσταση που θα ειμαι για να παιζω κ να βλεπω ειναι απο 1,5 με 2,5μ πανω κατω, καθιστος κ ξαπλα :)
Οι ιντσες που θα με ενδιεφεραν ειναι απο 39 κ πανω,, αν δεν ειμαι λαθος σε αυτην την αποσταση. Μιας κ τωρα παιζω σε μια 50αρα sony με τις λαμπες ακομη (συνδεση scart, κ η αποσταση που αραζω ειναι στα 3-4 μετρα κ ειμαι καλα στο να βλεπω ).
Δεν εχω κοσνολα που να υποστιριζει 4Κ μιας κ ακομα ειμαι με το Ps3 ,,οποτε στα 1080 καλα ειμαι.
Να αναφερω κιολας οτι θα την συνδεσω με εξωτερικα ηχεια με ενσωματωμενο ενισχυτη αλλα χωρις οπτικη ινα ..Το αναφερω γιατι μου ειπαν καποιες δεν υποστιριζουν αναλογικη εξοδο ηχου,κ θα ηθελα αν γινεται να υποστιριζει..
Τελος να πω οτι θα την κρεμασω στον τοιχο..αλλα αυτο δεν πρεπει να ειναι θεμα εε?Ολες δεν γινεται να μπουνε στον τοιχο?Η ειναι αναλογα την οθονη?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας :)
Άβαταρ μέλους
johnn_acid

Δημοσιευσεις : 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB