Γεια χαρα παιδια
Θελω τα φωτα σας κ τις προτασεις σας για αγορα οθονης μιας κ δεν το πολυ κατεχω το αθλημα..Την οθονη την θελω για Gaming και για ταινιες(Console Gaming) μιας κ τηλεορασει δεν βλεπω χρονια τωρα..
Το ποσο που μπορω να δωσω ειναι 300ε, +-50ε δεν υπαρχει θεμα. Τωρα η αποσταση που θα ειμαι για να παιζω κ να βλεπω ειναι απο 1,5 με 2,5μ πανω κατω, καθιστος κ ξαπλα

Οι ιντσες που θα με ενδιεφεραν ειναι απο 39 κ πανω,, αν δεν ειμαι λαθος σε αυτην την αποσταση. Μιας κ τωρα παιζω σε μια 50αρα sony με τις λαμπες ακομη (συνδεση scart, κ η αποσταση που αραζω ειναι στα 3-4 μετρα κ ειμαι καλα στο να βλεπω ).
Δεν εχω κοσνολα που να υποστιριζει 4Κ μιας κ ακομα ειμαι με το Ps3 ,,οποτε στα 1080 καλα ειμαι.
Να αναφερω κιολας οτι θα την συνδεσω με εξωτερικα ηχεια με ενσωματωμενο ενισχυτη αλλα χωρις οπτικη ινα ..Το αναφερω γιατι μου ειπαν καποιες δεν υποστιριζουν αναλογικη εξοδο ηχου,κ θα ηθελα αν γινεται να υποστιριζει..
Τελος να πω οτι θα την κρεμασω στον τοιχο..αλλα αυτο δεν πρεπει να ειναι θεμα εε?Ολες δεν γινεται να μπουνε στον τοιχο?Η ειναι αναλογα την οθονη?
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας