3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Δεκ 2012, 01:05

Έτσι ακριβώς. Πάντως από τη μία δεν τους παρεξηγώ. Προσφέρεται τώρα η Ελλαδίτσα για να ανθίσει καμία αγορά; Ούτε καν. Πόσο μάλλον για 3D τηλεοράσεις.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό teo13g » 14 Ιαν 2013, 18:33

Πλέον από ότι βλέπω όλες οι εταιρίες παράτησαν πλέον το 3δ και στρέφονται αλλού...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo13g

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 18 Ιαν 2013, 20:29

Πάω για αγορά 3dtv LG LM620S 32'' αν και οι 32 ιντσες ειναι πολύ λιγες για 3d ελλειψη χωρου και χρηματος αναγκαζομαι να καταφυγω σε αυτη , γενικα ειναι πολυ καλη και ο player της απο οτι εχω διαβαζει παιζει ta περισσοτερα format . Έχει κανενας εμπειρία απο 3d τηλεόραση ??
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Gohan » 06 Φεβ 2013, 12:09

Εχω εδω και 1,5 χρονο μια passive 47ara της philips και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Δυστυχως μετα απο λιγο καιρο θα καταλαβεις πως δε θα τη χρησιμοποιεις τοσο για το 3d οσο σαν συμβατικη τηλεοραση. Δε λεω οταν νοικιαζω ενα 3d bluray ή παιζω ενα αρτια υλοποιημενο παιχνιδι για 3d (πχ uncharted3, shadow of the colossus, kz3 , stardust ) η ικανοποιηση μου οτι εκανα κατι διαφορετικο ειναι αναμφισβητητη απλα-ισως και απο αποψη χρονο προσωπικα- δεν θεωρω το 3d αυτοσκοπο στην αγορα tv. Εαν εχεις καλη τηλεοραση και μενεις ευχαριστημενος τοτε καθεσαι με αυτη , αν παλι χρειαζεσαι νεα τοτε καλο ειναι να εχει και 3d αλλα μεχρι εκει. Ασε που τελικα πιο σημαντικο θεωρω το μεγεθος της τηλεορασης παρα τη δυνατοτητα 3d. 55>42' 3dtv.
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό ckastam » 21 Φεβ 2013, 17:30

νομιζω είναι υπερεκτιμημένες - τώρα άμα παρασύρεσαι απο τις προωθήσεις που κάνουν οι εταιρείες για να πουλήσουν κ να ανεβούν οι μετοχές τους οκ
λεφτά έχεις?
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό soldout » 01 Απρ 2013, 00:10

paidia egw pisteuw pws pleon aksizei na pareis 3D TV kathws oi times einai pio prosites oso pernaei o kairos!!!egw pira mia toshiba pou eixe se prosfora ston kotsovolo kai mou vgike ousiastika oso mia pou den tha itan 3D opote den exoume na xasoume tipota na dokimasoume!!!telos an kai den to perimena eimai ipereuxaristimenos apo tin toshiba..edeixne pio kala apo alles pou itan kai pio akrives..kai ayto mou ekane entiposi!!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό mariakoufou » 14 Ιουν 2013, 21:46

ναι!!!! ειναι τελεια!!! τα παντα με μετρο ομως.. με πονεσαν τα ματια μου μετα απο μια ταινια και δεν το ξανακανω..
Άβαταρ μέλους
mariakoufou

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 16 Ιουν 2013, 20:04

Εχουν ακομα πολυ μελλον για να τελειωποιηθουν, αλλα δειχνουν ικανοποιητικα σημαδια. Απο την αλλη υπαρχουν gadgets οπως το Oculus Rift που "προσπαθουν" να αλλαξουν ριζικα την εννοια του μεσου προβολης οπως την ξερουμε σημερα. Impossible to see the future is..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό vasko » 25 Αύγ 2013, 11:29

3δ 55αρα,καναπες,ps4,απολαυση!!!!
vasko

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό diokaz » 25 Σεπ 2013, 17:42

ου :P . μονο για ταινιες. για games Οχι
diokaz

Δημοσιευσεις : 54

ΠροηγούμενηΕπόμενο