- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
3D TV: Ναι ή ου;
Έτσι ακριβώς. Πάντως από τη μία δεν τους παρεξηγώ. Προσφέρεται τώρα η Ελλαδίτσα για να ανθίσει καμία αγορά; Ούτε καν. Πόσο μάλλον για 3D τηλεοράσεις.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Πάω για αγορά 3dtv LG LM620S 32'' αν και οι 32 ιντσες ειναι πολύ λιγες για 3d ελλειψη χωρου και χρηματος αναγκαζομαι να καταφυγω σε αυτη , γενικα ειναι πολυ καλη και ο player της απο οτι εχω διαβαζει παιζει ta περισσοτερα format . Έχει κανενας εμπειρία απο 3d τηλεόραση ??
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
Εχω εδω και 1,5 χρονο μια passive 47ara της philips και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Δυστυχως μετα απο λιγο καιρο θα καταλαβεις πως δε θα τη χρησιμοποιεις τοσο για το 3d οσο σαν συμβατικη τηλεοραση. Δε λεω οταν νοικιαζω ενα 3d bluray ή παιζω ενα αρτια υλοποιημενο παιχνιδι για 3d (πχ uncharted3, shadow of the colossus, kz3 , stardust ) η ικανοποιηση μου οτι εκανα κατι διαφορετικο ειναι αναμφισβητητη απλα-ισως και απο αποψη χρονο προσωπικα- δεν θεωρω το 3d αυτοσκοπο στην αγορα tv. Εαν εχεις καλη τηλεοραση και μενεις ευχαριστημενος τοτε καθεσαι με αυτη , αν παλι χρειαζεσαι νεα τοτε καλο ειναι να εχει και 3d αλλα μεχρι εκει. Ασε που τελικα πιο σημαντικο θεωρω το μεγεθος της τηλεορασης παρα τη δυνατοτητα 3d. 55>42' 3dtv.
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
paidia egw pisteuw pws pleon aksizei na pareis 3D TV kathws oi times einai pio prosites oso pernaei o kairos!!!egw pira mia toshiba pou eixe se prosfora ston kotsovolo kai mou vgike ousiastika oso mia pou den tha itan 3D opote den exoume na xasoume tipota na dokimasoume!!!telos an kai den to perimena eimai ipereuxaristimenos apo tin toshiba..edeixne pio kala apo alles pou itan kai pio akrives..kai ayto mou ekane entiposi!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
ναι!!!! ειναι τελεια!!! τα παντα με μετρο ομως.. με πονεσαν τα ματια μου μετα απο μια ταινια και δεν το ξανακανω..
-
mariakoufou - Δημοσιευσεις : 5
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης