- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 18:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορά Τηλεόρασης - Τι προτείνετε ?
JamesHetfield έγραψε:Μονο Samsung παιδια, οχι LG
Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το πεις.Σίγουρα η samsung είναι από της λίγες εταιρίες με εξαιρετικά προϊόντα σχεδόν σε όλες της κατηγορίες,αλλά δεν μπορούμε να αγοράζουμε "τυφλά" μόνο και μόνο με το όνομα.Όποιος θέλει να αγοράσει τηλεόραση θα πρέπει να δει πολλά πράγματα μιας και δεν αλλάζουμε συχνά τηλεοράσεις.Προτείνω πρώτα από όλα να βλέπετε πόσες ίντσες θέλετε το budget που έχετε και μετά τον τύπο του πάνελ ή ακόμα και το τι θύρες θέλουμε να έχει η τηλεόραση μας.Στο τέλος διαβάζεται review και συμβουλεύεστε φίλους ή και μέσω forum μπορείτε να πάρετε ιδέες για το τι να επιλέξετε.Η μάρκα δεν καθορίζει αν είναι ποιοτικό ένα προϊόν αλλά αυτό που μπορεί να υποστηρίξει είναι μια καλή εγγύηση ή ένα καλό service.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Καλησπερα παιδια.Σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη για να παιζω xbox360.Το δωματιο μου ειναι αρκετα μικρο,ετσι η αποσταση μου απο την οθονη δεν θα ξεπερνα το 1,5 μετρο.Δεδομενου οτι τα λεφτα μαζευονται.λιγο δυσκολα,τι μου προτεινετε;
-
Arikos2010 - Δημοσιευσεις : 66
Arikos2010 έγραψε:Καλησπερα παιδια.Σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη για να παιζω xbox360.Το δωματιο μου ειναι αρκετα μικρο,ετσι η αποσταση μου απο την οθονη δεν θα ξεπερνα το 1,5 μετρο.Δεδομενου οτι τα λεφτα μαζευονται.λιγο δυσκολα,τι μου προτεινετε;
Καταρχήν λόγω της μικρής απόστασης από την οθόνη θα σου πρότεινα μέχρι 26 ίντσες το πολύ.Το θέμα όμως είναι ότι σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές για τηλεοράσεις οπότε η Monitor-TV είναι σχεδόν μονόδρομος.Αλλά μην ανησυχείς έχω στην κουζίνα μια 26άρα LG FULL HD Monitor-TV εδώ και 2 χρόνια και είναι σαν κανονική τηλεόραση.Με την διαφορά ότι καθυστερεί λίγο περισσότερο στις αλλαγές των καναλιών σε σχέση με τις τηλεοράσεις.250 ευρώ την είχα πάρει τότε.Με μια ματιά που έριξα μου φάνηκε καλή επιλογή αυτή εδώ:http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-LED-TV-Monitor-R-23-T23C350EW.htm
Κοστίζει 160 ευρώ,είναι Samsung στις 23 ίντσες,FULL HD,με χρόνο απόκρισης 2 ms,φυσικά με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη,mega contrast,2 θύρες HDMI και 1 USB.Κι έχει και σχόλια χρηστών για να πάρεις μια ιδέα παραπάνω.Μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Πηρα προσφατα μια Samsung 22" στα 150 ευρω αρκετα καλη. Το μονο προβλημα ειναι οτι η αντιπροσωπεια για να στην αντικαταστησει σε περιπτωση καμμενων πιξελ στο αλλαζει αν εχουν κανει 3-4 και πανω (και μαλιστα σε κοντινη αποσταση απ οτι μου ειπαν), εμενα ειχε 1 και μου την αλλαξε το Public με δικη τους πρωτοβουλια. Στην περιπτωση της LG παλι μου ειπαν οτι μιλας με αντιπροσωπια και την επομενη μερα σου στελνουν αλλη και παιρνουν την παλια.
Περαν αυτου του προβληματος παντως προτιμω Samsung για μενα εχει καλυτερα χρωματα και παντα η Samsung στις τηλεορασεις ηταν πρωτοπορα. Παρολα αυτα και οι LG ειναι εξαιρετικες
Περαν αυτου του προβληματος παντως προτιμω Samsung για μενα εχει καλυτερα χρωματα και παντα η Samsung στις τηλεορασεις ηταν πρωτοπορα. Παρολα αυτα και οι LG ειναι εξαιρετικες
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
sony KDL46HX750
καλησπερα τελικα πηρα αυτην εδω μου αρεσε αρκετα και το θεμα που εχω τωρα ειναι τι γυαλια να παρω για να βλεπω 3d μου προτειναν αυτα αλλα ειναι πανακριβα εσεις τι λετε
Sony TDGBT500A υπαρχει κατι ποιο φθηνο και κατι αλλο αξιζει σαν τηλεοραση εσεις τι λετε την εχει κανεις ευχαριστω
Sony TDGBT500A υπαρχει κατι ποιο φθηνο και κατι αλλο αξιζει σαν τηλεοραση εσεις τι λετε την εχει κανεις ευχαριστω
- kostas1234
- Δημοσιευσεις : 6
Γενικα θα ελεγα οτι το ελαχιστο σε μεγεθος ειναι 32 ιντσες και απο κει και περα συζηταμε ποσο μεγαλυτερη θα μπορουσε να επιλεξει καποιος αναλογα το μπατζετ και την αποσταση.
Οσο για τις εταιριες, αλλαζουν αυτα περυσι ας πουμε μπορει η lg στα 600 ευρω να ηταν η καλυτερη επιλογη και φετος να ναι η panasonic.Οποτε αποψη μου ειναι οτι οι εταιριες πρεπει να μας δινουν μια ιδεα αλλα οχι να επιλεγουμε μονο με βαση αυτες π.χ θα ελεγα οτι αυτη την στιγμη η vizio ειναι εξαιρετικες, οτι εχω διαβασει λενε τα καλυτερα και η τιμη τους ειναι πολυ χαμηλη(δυστηχος δεν ερχονται ευρωπη μονο αμερικη) αλλα με την νοοτροποια μονο samsung,sony κτλ λιγοι θα την επελεγαν και θα διναν ειτε περισσοτερα λεφτα για μια χειροτερη tv ειτε τα ιδια αλλα παλι με πολυ κατωτερη εικονα. Το ιδιο νομιζω ισχυει παντου
Καλη ερευνα αγορας και οχι κωλυματα
Οσο για τις εταιριες, αλλαζουν αυτα περυσι ας πουμε μπορει η lg στα 600 ευρω να ηταν η καλυτερη επιλογη και φετος να ναι η panasonic.Οποτε αποψη μου ειναι οτι οι εταιριες πρεπει να μας δινουν μια ιδεα αλλα οχι να επιλεγουμε μονο με βαση αυτες π.χ θα ελεγα οτι αυτη την στιγμη η vizio ειναι εξαιρετικες, οτι εχω διαβασει λενε τα καλυτερα και η τιμη τους ειναι πολυ χαμηλη(δυστηχος δεν ερχονται ευρωπη μονο αμερικη) αλλα με την νοοτροποια μονο samsung,sony κτλ λιγοι θα την επελεγαν και θα διναν ειτε περισσοτερα λεφτα για μια χειροτερη tv ειτε τα ιδια αλλα παλι με πολυ κατωτερη εικονα. Το ιδιο νομιζω ισχυει παντου
Καλη ερευνα αγορας και οχι κωλυματα
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης