Sony VS Turbo X

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Sony VS Turbo X

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 17 Αύγ 2013, 19:20

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους/ες του Enternity. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς Tablet.
Είχα μια διαφωνία με ένα φίλο.
Εγώ προτείνω αυτό το Tablet τις Sony: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tab ... 7-2664.htm
Ο φίλος μου προτείνει: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tab ... cteristics
Τι απο τα δύο είναι καλύτερο?
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 17 Αύγ 2013, 19:37

Επίσης μια ερώτηση ακομα: Βλέπω κάποια Tablet που έχουν χαρακτηριστικά συνδεσιμότιτας, δίκτυο wifi blutooth και επίσης 3G,4G(η μπορεί κάποια μόνο 4G) Αυτά που έχουν σύνδεση 4G, πως συνδέονται? Τι εννοώ. Στο κινιτό μου έχω την κάρτα SIM τις vodafone Που μου δίνει το 3G internet χωρίς να χρειάζετε να συνδέομαι μέσω wifi.(γνωστό σε όλους) Σε ένα Tablet απ ότι με έχουν πει δεν τοποθετούμε κάρτα SIM. Οπότε πώς γίνετε η σύνδεση 3g η 4g?
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό diokaz » 22 Σεπ 2013, 23:31

καλυτερα να παρεις sony παρα turbo x...
diokaz

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό kumas » 18 Οκτ 2013, 19:15

sony με τα χιλια
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 02 Δεκ 2013, 22:13

Με το συμπάθειο, μου συγκρίνεις ίσως το καλύτερο tablet της αγοράς με μία κινέζικη απάτη και υλικά Ω διαλογής. Μακριά από τα TURBO-X, μάρκα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και κουραφέξαλα. Βέβαια στο enternity αγαπάνε το ΠΛΑΙΣΙΟ καθότι το διαφημίζουν εντόνως,αλλά κάθε λογικός θα συμφωνούσε μαζί μου.Για να προλάβω και κάποιους, και το XPERIA Z συναρμολογείται στην Κίνα αλλά ουδεμάι σχέση έχει με τη σαπίλα το TURBO-X.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 03 Δεκ 2013, 00:31

brutal3012 έγραψε:Με το συμπάθειο, μου συγκρίνεις ίσως το καλύτερο tablet της αγοράς με μία κινέζικη απάτη και υλικά Ω διαλογής. Μακριά από τα TURBO-X, μάρκα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και κουραφέξαλα. Βέβαια στο enternity αγαπάνε το ΠΛΑΙΣΙΟ καθότι το διαφημίζουν εντόνως,αλλά κάθε λογικός θα συμφωνούσε μαζί μου.Για να προλάβω και κάποιους, και το XPERIA Z συναρμολογείται στην Κίνα αλλά ουδεμάι σχέση έχει με τη σαπίλα το TURBO-X.

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου
αν και για ταβλετ ουτε σονυ θα επεπρνα
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 03 Δεκ 2013, 10:54

Η αλήθεια είναι πως μέχρι πρότινος, η SONY στις android συσκευές περνούσε από πάνω και ένα δικό της υπολειτουργικό το οποίο όντως ζόριζε το μηχάνημα και το έκανε δυσλειτουργικό σε κάποιες περιπτώσεις. Το tablet XPERIA S που έχω είναι στην κατηγορία αυτή και αποτελεί ένα μεσαίας τάξης tablet. To XPERIA Z όμως είναι τούμπανο και δεν τρώει τα ίδια κολλήματα.Εναλλακτικά, Galaxy Tab θα πρότεινα,με την apple δεν τα πάω καλά.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB