- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 13:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ζητείται Επειγόντως
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Ζητείται Επειγόντως
Επειδή είμαι υπερ της ουσιαστικής ανακύκλωσης και επειδή ψάχνω σαν τρελός ένα κινητό απο το μακρινό 2006 και βάλε - όποιος έχει το MITSUBISHI M430i ας επικοινωνήσει μαζί μου
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!
το έδινε παλιά η κοσμοτε σε εταιρικά προγράμματα
κρίμα που χάλασε!
Εντωμεταξυ μες στην γκαντεμια είμαι
Απο την τρομερή απελπισία το είχα στείλει μέχρι την Αγγλια σε ένα εργαστήριο για επισκευή - και με πληροφορησαν πως δεν φτιαχνεται και έπρεπε να πληρωσω την επιστροφή στην Ελλάδα
ΕΕΕ λοιπον τους λεω στειλτε το στην ανακύκλωση και έκανα τρισαγιο στην μνημη του
Ωστόσο έτυχε να πετυχω έναν τυπα στο ρικαρντο που το έδινε και αποφασίσα να μου το στείλει - μάλιστα είχε και φώτο που το είχε στην λειτουργια
λεω τυχερός είμαι
Ελα όμως που όταν το πήρα στα χέρια μου ίσα που τελειωσε η μπαταρία και η βελόνα που είχε για να μπαίνει το βύσμα του φορτιστη είχε σπασεο !!!
ενώ το δικό μου που θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για ανταλλακτικά το είχα στείλει για ανακύκλωση στην Αγγλια επειδή σιγγουνεύτικα τον επαναπατρισμό του μέσω ΕΛΤΑ
καταλαβαίνεται λοιπον το ¨σπασιμο" που έφαγα.....
το έδινε παλιά η κοσμοτε σε εταιρικά προγράμματα

κρίμα που χάλασε!
Εντωμεταξυ μες στην γκαντεμια είμαι
Απο την τρομερή απελπισία το είχα στείλει μέχρι την Αγγλια σε ένα εργαστήριο για επισκευή - και με πληροφορησαν πως δεν φτιαχνεται και έπρεπε να πληρωσω την επιστροφή στην Ελλάδα
ΕΕΕ λοιπον τους λεω στειλτε το στην ανακύκλωση και έκανα τρισαγιο στην μνημη του
Ωστόσο έτυχε να πετυχω έναν τυπα στο ρικαρντο που το έδινε και αποφασίσα να μου το στείλει - μάλιστα είχε και φώτο που το είχε στην λειτουργια
λεω τυχερός είμαι
Ελα όμως που όταν το πήρα στα χέρια μου ίσα που τελειωσε η μπαταρία και η βελόνα που είχε για να μπαίνει το βύσμα του φορτιστη είχε σπασεο !!!

καταλαβαίνεται λοιπον το ¨σπασιμο" που έφαγα.....
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
φτιαχνεται και έπρεπε να πληρωσω την επιστροφή στην Ελλάδα
ซื้อเบอร์สวย
ซื้อเบอร์สวย
- serizawa1234
- Δημοσιευσεις : 11
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης