Αναβάθμιση από Android v2.3 σε 4

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Αναβάθμιση από Android v2.3 σε 4

Δημοσίευσηαπό Gamer-cy » 22 Αύγ 2012, 19:50

Παιδια ξερει κανενας πως μπορω να κανω την αναβαθμιση απο Android v2.3 σε 4 ?? εχω το xperia sola δεν βρίσκω κάτι στο κινητό που να μπορώ να κάνω την αναβάθμιση και είμαι σίγουρος οτι τα xperia sola δέχονται το νεο λειτουργικό android αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει ,ειμαι λιγο αμπαλος απο αυτά
Άβαταρ μέλους
Gamer-cy

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 22 Αύγ 2012, 20:19

Mπες εδω και κατεβασε το PC Companion.... (διαλεγεις το μοντελο του smartphone)

http://www.sonymobile.com/gb/software/

Και μετα θα εισαι κομπλε...ειναι απλη διαδικασια...
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Gamer-cy » 22 Αύγ 2012, 21:15

Σε ευχαριστω Δημητρη θα το δοκιμασω τωρα
Άβαταρ μέλους
Gamer-cy

Δημοσίευσηαπό k990 » 02 Μάιος 2013, 19:12

Για να αναβαθμίσεις το smartphone σου πρέπει να το κάνεις root και να κατεβάσεις το android που θέλεις και να ακολουθίσεις συγκεκριμένες οδηγίες και για τις 2 ενεργειες.
k990

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 20 Μάιος 2013, 13:07

Δεν ισχύει αυτό που λες k990 γιατί το xperia sola δέχεται αναβάθμιση σε ics οπότε θα πρέπει να κάνει αυτό που είπε το παιδί παραπάνω και λογικά θα του τη βγάλει την αναβάθμιση
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 03:55

alexis13 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λες k990 γιατί το xperia sola δέχεται αναβάθμιση σε ics οπότε θα πρέπει να κάνει αυτό που είπε το παιδί παραπάνω και λογικά θα του τη βγάλει την αναβάθμιση

Σε περιπτωση που δεν βγαζει ομως πρεπει να το ρουταρει για να βαλει την παραπανω εκδοση..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 22 Μάιος 2013, 10:37

geoplak88 έγραψε:
alexis13 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λες k990 γιατί το xperia sola δέχεται αναβάθμιση σε ics οπότε θα πρέπει να κάνει αυτό που είπε το παιδί παραπάνω και λογικά θα του τη βγάλει την αναβάθμιση

Σε περιπτωση που δεν βγαζει ομως πρεπει να το ρουταρει για να βαλει την παραπανω εκδοση..

Ναι δε διαφωνώ αλλά απότι κατάλαβα το παιδί δεν είχε κατεβάσει καν το pc companion για να κάνει την αναβάθμιση. Και εφόσον το sola παίρνει την ics όταν θα συνέδεε το κινητό με τον υπολογιστή θα του έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Το λέω εκ πείρας γιατί και εγώ όταν πήγαινα να αναβαθμίσω το xperia u που έχω από το κέντρο ενημερώσεων δε μου εμφάνιζε καμία αλλά μόλις κατέβασα το pc companion τότε μπορούσα να κάνω αναβάθμιση από τον υπολογιστή. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο ενδεχομένως να συνέβη και με τον ts
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 14:19

alexis13 έγραψε:
geoplak88 έγραψε:

Ναι δε διαφωνώ αλλά απότι κατάλαβα το παιδί δεν είχε κατεβάσει καν το pc companion για να κάνει την αναβάθμιση. Και εφόσον το sola παίρνει την ics όταν θα συνέδεε το κινητό με τον υπολογιστή θα του έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Το λέω εκ πείρας γιατί και εγώ όταν πήγαινα να αναβαθμίσω το xperia u που έχω από το κέντρο ενημερώσεων δε μου εμφάνιζε καμία αλλά μόλις κατέβασα το pc companion τότε μπορούσα να κάνω αναβάθμιση από τον υπολογιστή. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο ενδεχομένως να συνέβη και με τον ts

Μα κ εγω ελεγα οτι αν μπει στο pc companion κ δεν βγαλει ενημερωση μετα θελει ρουτ..Εμενα ας πουμε το neo v εχει τερματισει,δεν μπορω να το αναβαθμισω αλλο,αλλα να πω κ μια αληθεια δεν το ρουταρω κιολας..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 23 Μάιος 2013, 14:42

Sorry δεν το κατάλαβα έτσι
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό psaraki » 07 Οκτ 2014, 14:57

Deathracer2009 έγραψε:Mπες εδω και κατεβασε το PC Companion.... (διαλεγεις το μοντελο του smartphone)

http://www.sonymobile.com/gb/software/

Και μετα θα εισαι κομπλε...ειναι απλη διαδικασια...

μηπως ξερεις κ για htc sencation xe ???
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB