- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 00:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αναβάθμιση από Android v2.3 σε 4
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αναβάθμιση από Android v2.3 σε 4
Παιδια ξερει κανενας πως μπορω να κανω την αναβαθμιση απο Android v2.3 σε 4 ?? εχω το xperia sola δεν βρίσκω κάτι στο κινητό που να μπορώ να κάνω την αναβάθμιση και είμαι σίγουρος οτι τα xperia sola δέχονται το νεο λειτουργικό android αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει ,ειμαι λιγο αμπαλος απο αυτά
-
Gamer-cy - Δημοσιευσεις : 3
Mπες εδω και κατεβασε το PC Companion.... (διαλεγεις το μοντελο του smartphone)
http://www.sonymobile.com/gb/software/
Και μετα θα εισαι κομπλε...ειναι απλη διαδικασια...
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
alexis13 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λες k990 γιατί το xperia sola δέχεται αναβάθμιση σε ics οπότε θα πρέπει να κάνει αυτό που είπε το παιδί παραπάνω και λογικά θα του τη βγάλει την αναβάθμιση
Σε περιπτωση που δεν βγαζει ομως πρεπει να το ρουταρει για να βαλει την παραπανω εκδοση..
-
geoplak88 - Δημοσιευσεις : 58
geoplak88 έγραψε:alexis13 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λες k990 γιατί το xperia sola δέχεται αναβάθμιση σε ics οπότε θα πρέπει να κάνει αυτό που είπε το παιδί παραπάνω και λογικά θα του τη βγάλει την αναβάθμιση
Σε περιπτωση που δεν βγαζει ομως πρεπει να το ρουταρει για να βαλει την παραπανω εκδοση..
Ναι δε διαφωνώ αλλά απότι κατάλαβα το παιδί δεν είχε κατεβάσει καν το pc companion για να κάνει την αναβάθμιση. Και εφόσον το sola παίρνει την ics όταν θα συνέδεε το κινητό με τον υπολογιστή θα του έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Το λέω εκ πείρας γιατί και εγώ όταν πήγαινα να αναβαθμίσω το xperia u που έχω από το κέντρο ενημερώσεων δε μου εμφάνιζε καμία αλλά μόλις κατέβασα το pc companion τότε μπορούσα να κάνω αναβάθμιση από τον υπολογιστή. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο ενδεχομένως να συνέβη και με τον ts
-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
alexis13 έγραψε:geoplak88 έγραψε:alexis13 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό που λες k990 γιατί το xperia sola δέχεται αναβάθμιση σε ics οπότε θα πρέπει να κάνει αυτό που είπε το παιδί παραπάνω και λογικά θα του τη βγάλει την αναβάθμιση
Ναι δε διαφωνώ αλλά απότι κατάλαβα το παιδί δεν είχε κατεβάσει καν το pc companion για να κάνει την αναβάθμιση. Και εφόσον το sola παίρνει την ics όταν θα συνέδεε το κινητό με τον υπολογιστή θα του έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Το λέω εκ πείρας γιατί και εγώ όταν πήγαινα να αναβαθμίσω το xperia u που έχω από το κέντρο ενημερώσεων δε μου εμφάνιζε καμία αλλά μόλις κατέβασα το pc companion τότε μπορούσα να κάνω αναβάθμιση από τον υπολογιστή. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο ενδεχομένως να συνέβη και με τον ts
Μα κ εγω ελεγα οτι αν μπει στο pc companion κ δεν βγαλει ενημερωση μετα θελει ρουτ..Εμενα ας πουμε το neo v εχει τερματισει,δεν μπορω να το αναβαθμισω αλλο,αλλα να πω κ μια αληθεια δεν το ρουταρω κιολας..
-
geoplak88 - Δημοσιευσεις : 58
Deathracer2009 έγραψε:Mπες εδω και κατεβασε το PC Companion.... (διαλεγεις το μοντελο του smartphone)
μηπως ξερεις κ για htc sencation xe ???
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης