Windows Phones

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Windows Phones

Δημοσίευσηαπό Leo 360 Greece » 05 Μάιος 2012, 18:19

Χωρίς περιττά λόγια, ο λόγος για το πιο "σταθερό" λειτουργικό σε κινητά τηλέφωνα, αλλά και με το πιο "φτωχό" marketplace. Ποιες οι εντυπώσεις σας για το εν λόγω OS;

EDIT: Μερικά video hands-on του techblog.gr από Windows Phone συσκευές:

Nokia Lumia 800:

Nokia Lumia 710:

HTC Trophy 7:
Άβαταρ μέλους
Leo 360 Greece

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 03:54

Η αληθεια ειναι οτι δεν τα συμπαθησα τοσο,οσα εχω δει απο κοντα..Δεν ξερω γιατι αλλα δεν με γεμιζουν οπως τα αντροιτ..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 22 Μάιος 2013, 10:44

Μια χαρά κινητάκια είναι τα Windows Phones αλλά με τόσο φτωχό Marketplace είναι δυστυχώς καταδικασμένο το os :/ Αν ποτέ καταφέρουν όχι να ξεπεράσουν αλλά να πλησιάσουν το android και το iOS τότε ίσως αρχίσουν να πουλάνε και αυτά
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 14:17

alexis13 έγραψε:Μια χαρά κινητάκια είναι τα Windows Phones αλλά με τόσο φτωχό Marketplace είναι δυστυχώς καταδικασμένο το os :/ Αν ποτέ καταφέρουν όχι να ξεπεράσουν αλλά να πλησιάσουν το android και το iOS τότε ίσως αρχίσουν να πουλάνε και αυτά

Ειναι περιεργη φαση,περα απο το φτωχο μενου,δεν σε τραβαε,δεν σε εντυπωσιαζει..Ισως ειμαι περιεργος εγω.. :lol:
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 23 Μάιος 2013, 14:44

Μπα εμένα με τραβά αυτό το minimalistic design γιαυτό και μου αρέσει και πολύ το htc one αλλά χωρίς μεγάλη γκάμα εφαρμογών δεν πρόκειται να πουλήσει
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό Shepard » 23 Μάιος 2013, 19:33

Θα περιμενω τα Windows Phone 8 Blue! Οχι οτι τωρα ειναι ασχημα, αλλα θελω 2-3 πραματακια να βαλουν και αλλα τοσα να αλλαξουν ωστε να ειναι πιο ευχρηστο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 23 Μάιος 2013, 20:10

Εγώ δεν ήξερα ότι δεν έχει start button
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 11 Ιουν 2013, 16:38

Προσωπικά έχω του HUAWEI ASCEND W1 το οποίο είναι πραγματικά πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Όσον αφορά το λειτουργικό, το μόνο που με προβληματίζει είναι τα απίστευτα κλειδώματά του. Απο εκεί και πέρα, όλες τις απαραίτητες εφαρμογές που χρησιμοποιώ τις βρήκα και πολύ εύκολα. Λειτουργούν πολύ σταθερά και γρήγορα. Αν αποφασίσει να άρει τους περιορισμούς και να δώσει πρόσβαση στο σύστημα η MS, τότε θα είναι πολύ δυνατός παίκτης στην αγορά.
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό doriosm » 11 Ιουν 2013, 19:04

Δεν με βολεύει το συγκεκριμένο λειτουργικό. Το android είναι αρκετά μπροστά.
doriosm

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 12 Ιουν 2013, 09:41

Έχει η γυναίκα μου το nokia lumia 800,μόλις το πιάνω μου έρχεται μελαγχολία,δεν ξέρω γιατί,ίσως η έλλειψη ταπετσαρίας,ο συνωστισμός εικονιδίων,το μαυρο χρώμα του background,γενικά πιστευω τόσο καλό κινητό χαραμιέτε με τα wp
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB