Έτυχε πρόσφατα να πιάσω στα χέρια μου (από φίλο) το Oneplus 3T και ομολογώ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν είχα έρθει σε επαφή με την συγκεκριμένη μάρκα παρά μόνο με το Oneplus (από τον ίδιο φίλο). Έμεινα εντυπωσιασμένος από την ποιότητα κατασκευής του, μα πάνω απ' όλα από την ταχύτητα που κάνει τα πάντα. Σε μια mini έρευνα είδα ότι είναι πιο γρήγορο αν όχι το γρηγορότερο από τις περισσότερες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν εκεί έξω βλ. https://www.youtube.com/watch?v=otwED6s3rCQ vs Google Pixel vs S7 Edge. Το κινητό απλά τα ΣΠΑΕΙ....
Μπορεί να μην έχει την οθόνη QHD των Samsung ή LG αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα (οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν καμία διαφορά), η ταχύτητα είναι απίστευτη, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας 7-8 ώρες SOT(screen on Time). Η camera είναι ελάχιστα πίσω από τα κορυφαία smartphones της αγοράς και για όσους δεν έχουν σαν κριτήριο επιλογής smartphone την camera δεν θα έχουν κανένα ενδοιασμό στο να το αποκτήσουν.
Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά:
Δίκτυα GSM / CDMA / HSPA / LTE
Διαστάσεις 152.7 x 74.7 x 7.4 mm (6.01 x 2.94 x 0.29 in)
Βάρος 158 g
Κάρτες sim Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Οθόνη Optic AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors, 5.5 inches (~73.1% screen-to-body ratio),
1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)
Λογισμικό Android Nougat 7.1.1
Επεξεργαστής Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821
GPU Adreno 530
Αποθηκευτικός χώρος 64 GB
Ram 6 GB RAM
Camera 16 MP, f/2.0, phase detection autofocus, OIS, LED flash,
1/2.8" sensor size, 1.12 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR
Video 2160p@30fps, 720p@120fps, Auto HDR,
Μπροστά Camera 16 MP, f/2.0, 1.0 µm pixel size, 1080p
Wifi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth v4.1, A2DP, LE
Gps Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS
Radio Όχι
USB v2.0, Type-C reversible connector
Μπαταρία Μη αφαιρούμενη 3.400mAh
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 19:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το καλύτερο android της αγοράς OnePlus 3T!!!
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Έχω το συγκεκριμένο κινητό 2 μήνες και δεν είμαι απλά ικανοποιημένος αλλά ξετρελαμένος!Δεν το αλλάζω με τίποτα!
-
melitzanis - Δημοσιευσεις : 23
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης