Καλησπερα ,
Eιχα το nexus 4 αλλα δυστυχως χαλασε . Ψαχνομαι για κινητο αυτο τον καιρο και ειμαι αναμεσα σε καποια μοντελα αλλα δεν εχω εμπειριες και αποψη απο συγκεκριμενες εταιριες οπως Huawei + Asus και θα ηθελα την αποψη σας . Εχω μια προσφορα μεχρι 9 του μηνα και ειμαι σε σκεψεις . Απο performances , antutu Κλπ εχει χασει την μπαλα πλεον . Το θελω για full χρηση , τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν , μπαταρια , multi-tasking ,gps , 4G χρηση , ποιοτητα και γενικα να κρατησει και να με καλυψει για αρκετα χρονια ...
Μεχρι 300 ευρω ...
Ειμαι αναμεσα στα εξης κινητα :
1. Αsus Zenfone 2 ze551ml deluxe Z3580 64gb ROM , 4gb ram
2. Huawei P9 lite
3. Samsung J7 2016
4. Huawei P8
Αν ξερετε καποιο καλυτερο η αντιστοιχο πειτε ελευθερα γιατι γενικα εχω χαθει απο το κομματι των Smartphones
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 11:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορα κινητου ...
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Βγάλε από τώρα καλύτερα το J7 2016 από την λίστα γιατί σε σχέση με τα άλλα δεν είναι τόσο καλό
τα Huawei αντίθετα είναι υπέροχα τα είδα και σε μαγαζί , οι κάμερες είναι όλα τα λεφτά και η μπροστινή και η πίσω
Επίσης σε αυτά τα λεφτά μπορείς να δεις το σε SONY
Xperia M5 που έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του και είναι και αδιάβροχο
και Xperia C5 ultra ( έχει μεγάλη οθόνη μόνο αν σε ενδιαφέρει) έχει καλά χαρακτηριστικά
Μετά με λίγα παραπάνω 303 ευρώ πας στο LG G4 που είναι κορυφή
και ακόμα το Lenovo Vibe K5 Note
τα Huawei αντίθετα είναι υπέροχα τα είδα και σε μαγαζί , οι κάμερες είναι όλα τα λεφτά και η μπροστινή και η πίσω
Επίσης σε αυτά τα λεφτά μπορείς να δεις το σε SONY
Xperia M5 που έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του και είναι και αδιάβροχο
και Xperia C5 ultra ( έχει μεγάλη οθόνη μόνο αν σε ενδιαφέρει) έχει καλά χαρακτηριστικά
Μετά με λίγα παραπάνω 303 ευρώ πας στο LG G4 που είναι κορυφή
και ακόμα το Lenovo Vibe K5 Note
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Γενικα τα LG τα φοβαμαι λιγο , αν και το nexus 4 LG ηταν αλλα τουλαχιστον ειχε καθαροαιμο google software . Γενικα τα Sony δεν τα πολυ συμπαθω. Για το ASus εχω ακουσει αρκετα καλα λογια αλλα δεν ξερω στην ελλαδα αν εχει καλο σερβις και κατα ποσο ο επεξεργαστης ειναι καλος . Παντως σιγουρα θα βγαλω το J7 απο την λιστα γιατι διαβασα διαφορα και τελικα price / value δεν λεει πολλα
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης