LGV10 vs Samsung S6

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

LGV10 vs Samsung S6

Δημοσίευσηαπό Kimonas » 01 Μαρ 2016, 00:06

Καλησπερα παιδια,

Ειμαι κοντα στο να προχωρησω στην αναβαθμιση του κινητου μου (Samsung S4) και ειμαι αναμεσα στα 2(LGV10 & S6).
Αν και γενικα ειμαι αρκετα "φανμποι" της Samsung τολμω να πω οτι με εντυπωσιασε το συγκεκριμενο μοντελο της LG που το τελευταιο διαστημα κανει αλματα και στις κατασκευες αλλα και στις τιμες!!
Αν υπαρχει κανεις που εχει το LGV10 ας πει την αποψη του σχετικα με το κινητο καθως για το S6 βρισκει κανεις πιο ευκολα κριτικες!!
Τελευταία επεξεργασία από Kimonas και 02 Μαρ 2016, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Kimonas

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό jack124 » 01 Μαρ 2016, 23:16

Έχουν κάποιες διαφορές όπως ( σίγουρα τις ξέρεις )
Lg V10 έχει 4gb ram αλλά 6πυρινο επεξεργαστή
ενώ S6 έχει 3gb αλλά 8πυρινο επεξεργαστή
Ποια έκδοση S6 σκέφτεσαι ακριβώς ?
Μπορείς επίσης να περιμένεις LG G5 ( η σειρά G είναι πολύ καλή και έχει καλή υποστήριξη η LG γενικά)
Και θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το Xperia Z5 premium ( έχει πολύ καλή κάμερα και είχα ενθουσιαστεί μόλις το είδα)
Από θέμα Υποστήριξης να ξέρεις η LG έχει καλύτερη από την Samsung
Μπορείς βέβαια να Περάσεις και σε Apple αν θες εντελώς αλλαγή
Εγώ Προσωπικά αλλάζω εταιρίες για να δοκιμάζω και άλλα μοντέλα γιατί όταν παραμένεις στην ίδια δεν βλέπεις πολλές διαφορές (εκτός από το Hardware)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 19 Απρ 2016, 23:54

Des apo apopsh protoporias tha s proteina LG V!0....wraia kataskeuh ..othonh pragmatika apsogo...omws xaneis pragmata opws Anagnwsths Daktulikwn apotupomatwn (p to theoro kathara pozeria alla tespa) kai epishs to s6 eianai polu kako kai se bataria..se antithesh me ta LG pou panta htan TOP
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 10:33

απλα περιμεντε LG G5...Δεν υπαρχει ανταγωνισμος με το θηριο που εβγαλε η Lg...και ας μην εχει τα τοπ χαρακτηριστηκα μονο και μονο απο ομορφια και αποσπωμενη μπαταρια και ολα τα αλλα που θα μπορεις να βαλεις βγαλεις μετραει πολυ και σου δινει ευκαιρια το κινητο να το κρατησεις παρα πολυ καιρο!
Οπως ειπε καποιος παραπανω συν οτι το service της LG Ειναι αψογο ενω η samsung αν δεν κανω λαθος το εχει η arvato...
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 20 Απρ 2016, 11:45

Alexander19 έγραψε:απλα περιμεντε LG G5...Δεν υπαρχει ανταγωνισμος με το θηριο που εβγαλε η Lg...και ας μην εχει τα τοπ χαρακτηριστηκα μονο και μονο απο ομορφια και αποσπωμενη μπαταρια και ολα τα αλλα που θα μπορεις να βαλεις βγαλεις μετραει πολυ και σου δινει ευκαιρια το κινητο να το κρατησεις παρα πολυ καιρο!
Οπως ειπε καποιος παραπανω συν οτι το service της LG Ειναι αψογο ενω η samsung αν δεν κανω λαθος το εχει η arvato...

Mou fenete mono emena re file apokroustikos o tropos pou bgainei h mpataria??...den kserw mporei na to agaphsw opws panta me thn LG pou thn theorw thn pio timia etairia..alla den eimai sigouros
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 17:31

πως αλλιως να εβγαινει και να ειχε μεταλλικο Unibody?
δεν υπηρχε αλλος τροπος για να εχεις αυτη την ποιοτητα κατασκευης και παραλληλα να σου δινει δυνατητα αλλαγης μπαταριας και οχι μονο!Πιστευω ειναι κατι που αργοτερα θα ακολουθησουν και αλλες εταιριες και εν δυναμη γλιτωνει τον χρηστη απο 100αδες ευρο!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB