Εmulator για android?

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Εmulator για android?

Δημοσίευσηαπό mazos » 17 Φεβ 2015, 23:10

Εχω ενα lg g2 εχει δοκιμασει κανεις καποιο αξιοπιστο emulator για android κινητο?
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 17 Φεβ 2015, 23:42

Είχα τρέξει ffvii σε fpse, κομπλέ έτρεχε αλλα κλασσικά τα controls δεν πολυβολεύουν αλλά θέμα συνήθειας είναι. Υπάρχει κι ο ppsspp (για psp) και νομίζω υπάρχει κι ο pcsx2 για android.
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 18 Φεβ 2015, 00:12

Έχω δοκιμάσει το MyBoy! και το snes9x ΕΧ+ σε ένα πολύ αδύναμο tablet που έχω και λειτουργούνε μια χαρά χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Υποθέτω πως στο κινητό σου με τα specs που έχει τα συγκεκριμένα προγράμματα θα φυσάνε.

Το θέμα βέβαια όπως αναφέρθηκε είναι ο χειρισμός, γι' αυτό και παιχνίδια όπως τα παλιά FF ή τα Pokemon (ή οποιοδήποτε παλιό ιαπωνικό turn based RPG,) που έχουν απλό χειρισμό είναι ιδανικά για touchscreen. Με παιχνίδια όπως Mario ή Super Metroid από την άλλη που είναι απαιτητικά στο χειρισμό είναι λογικό να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα όχι μόνο στο χειρισμό αλλά και στο ποσοστό της οθόνης που θα είναι διαθεσιμό γιατί όλοι οι android emulators απ'όσο έχω δει εμφανίζουν όλα τα κουμπιά της εκάστοτε κονσόλας στην οθόνη ως touch buttons.

Θα σου πρότεινα λοιπόν αρχικά να ξεκινήσεις με πιο απλά στο χειρισμό παιχνίδια και μετά βλέποντας και κάνοντας.
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 17 Ιουν 2015, 18:37

Το MyBoy! είναι κορυφαίο και αξιόπιστο τουλάχιστον στον κινητό μου το s4. Παίζει να μη κράσαρε και ποτέ....
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

ppspp

Δημοσίευσηαπό pakos » 09 Μαρ 2016, 10:25

Kalimera.
Exei kanenas rythmiseis wste na trexei normal to ppspp se lenovo s60
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση