Προτάσεις Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Προτάσεις Κινητών

Δημοσίευσηαπό JamieT » 03 Σεπ 2011, 02:12

Το συγκεκριμένο θέμα λειτουργεί ως ένας οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου καθώς θα μπορείτε να ανταλλάξετε γνώμες με τα μέλη του forum και να προτείνετε προϊόντα με βάση την πρωσωπική σας εμπειρία από κάποιο κινητό που έχετε.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 03 Σεπ 2011, 02:23

εγω προσωπικα ειμαι σε φαση αναζητησης νεου κινητου και το σκεφτομαι αρκετα σοβαρα για windows phone 7 το οποιο δειχνει πολυ δυνατο, ειδικα στην εκδοση mango...εχει καποιος εμπειρια χρησης σε WP7? τα android phones δε με ενθουσιαζουν απο αποψη χρηστικοτητας και εχω το ipod touch μου για εφαρμογες ios...σκεφτομαι να περιμενω μαλιστα να δω τα πρωτα nokia με wp7....εσας πώς σας φαινεται σαν os?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό OxidE » 03 Σεπ 2011, 03:51

Προτάσεις smartphones είναι το topic,σιγά μη ασχοληθεί κάποιος με απλά κινητά εδω μέσα :roll:
Software its like sex,its better when its free!
My personal blog: http://oxidesmansion.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
OxidE

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό JamieT » 03 Σεπ 2011, 08:39

''Smartphones και dumbphones σε μία ενιαία κατηγορία.''
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Alda » 03 Σεπ 2011, 12:59

Θα θελα μια γνώμη για Nexus s όποιος το έχει δει βασικά...
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
Άβαταρ μέλους
Alda

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό MaTeKoN » 04 Σεπ 2011, 00:05

Έχω το Sony Ericsson Vivaz από πέρυσι το καλοκαίρι. ΜΗΝ το πάρει όποιος θέλει.. Δεν αξίζει τα λεφτά του καθόλου!
Carpe Diem!
Άβαταρ μέλους
MaTeKoN

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό mariosk89 » 04 Σεπ 2011, 13:23

Τα Χριστούγεννα που λήγει η σύνδεση μου, έχω σκοπό να αγοράσω κινητό, ώστε να εκμεταλλευτώ τις επιδοτήσεις κτλ
έχω σταμπάρει εδώ και καιρό το HTC Wildfire S. Το θέμα είναι ότι τα Χριστούγεννα θα είναι ξεπερασμένο (αν δεν είναι ήδη). Καμιά πρόταση για smartphone? κανένα επερχόμενο μοντέλο?
Άβαταρ μέλους
mariosk89

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 13:32

MaTeKoN έγραψε:Έχω το Sony Ericsson Vivaz από πέρυσι το καλοκαίρι. ΜΗΝ το πάρει όποιος θέλει.. Δεν αξίζει τα λεφτά του καθόλου!

Δυστυχώς κι εγώ την "πάτησα" πέρυσι και πήγα και αγόρασα το Vivaz. Συμφωνώ με τον φίλο. Τσάμπα τα λεφτά! :(
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Σεπ 2011, 15:42

+1... Αυτο δεν ήταν κινητό, αλλα bug με οθόνη...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 16:56

Το Android είναι υπερεκτιμημένο ως εκεί που δεν πάει! Μέχρι 350Ε καλά είναι! Αλλά έτσι όπως πάει, σε λίγο θα θέλει ι7 για να τρέξει!

Θεωρώ τίμια πρόταση το iPhone και ας λένε κάποιοι τα δικά τους! Ειδικά με το iOS5 που θα έχει και το iCloud θα είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό!

Τα WP πάλι από την άλλη, είναι πολύ βαρετά! Βέβαια είναι πολύ γρήγορα, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν ακόμα πολλά πράματα ενσωματωμένα και ότι το μενου είναι απλά... γράμματα σε μια οθόνη!
Εμένα δεν μου πολυαρέσουν αν και θα περιμένω να δω τα "Mango"!

Το Symbian, για κινητα όπως τα N8/C7 όπου τα βρίσκεις 330/230Ε αντίστοιχα, είναι μια χαρά!
Ειδικά τα 700/701 που θα βγουν μέσα στο μήνα, εφόσον έχουν κάτω από 300Ε, είναι πολύ καλά!

Το θέμα είναι τι ψάχνει κάποιος!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB