Nokia 130 - Αρχική τιμή 19 ευρώ!

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Nokia 130 - Αρχική τιμή 19 ευρώ!

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 24 Σεπ 2014, 22:32

Γεια χαρά σε όλους. Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το κινητό? Εγώ προσωπικά περιμένω να δώ πότε θα κάνει εμφάνιση γιατί touch κινητά...ούτε να τα βλέπω! Πολύ βολικό η προσωπική μου άποψη οτι έχει κουμπιά και μπαταρία κρατάει για ενα μήνα όπως ισχυρίζονται. Επίσης 2 εκδόσεις του ίδιου κινητού με την διαφορά οτι η μία έχει dualsim και η άλλη με 1 και επέκταση μέχρι και 32gb microSD οπότε μιλάμε για μπόλικο χώρο απο τραγούδια. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε ένα ψάξιμο, τουλάχιστον αυτοί που θέλουν κάτι απλό και προσιτό στην τιμή πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή. Νομίζω τέλος του μήνα θα βγεί αλλα δεν γνωρίζω σίγουρα! :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 04 Οκτ 2014, 14:52

το οτι δεν εχει καμερα ειναι καπως αρνητικο, δε νομιζεις;
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 09 Οκτ 2014, 17:13

greg.vamos έγραψε:το οτι δεν εχει καμερα ειναι καπως αρνητικο, δε νομιζεις;

Δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα..γιατί απο την στιγμή που ψάχνεις για κάτι τόσο οικονομικό όπως εγώ δεν ζητάς και πολλά με αυτή την λογική. Σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί σου αλλα εγω προσωπικά δεν τρελένομαι και αν δεν έχω κάμερα στο κινητό. Φυσικά το σκεφτόμουν ξανά γιατί τελικά ευτυχώς που δεν έχει βγεί ακόμα στην αγορά γιατί βρήκα οτι υπάρχει παρόμοιο μοντέλο με λίγο διαφορετικό σχέδιο εμφανισιακά αλλα σχεδόν με πολύ μικρές διαφορές στα τεχνικά και έχει και κάμερα χαχα :lol:
Nokia 108 είναι το άλλο μοντέλο και μοιάζει πολύ με το 130.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Re: Nokia 130 - Αρχική τιμή 19 ευρώ!

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 17:16

Κινητό των 10€, δεν θέλεις και κάμερα... Σα να σου χαρίζουν γάιδαρο και να θαυμάζεις τις κουφάλες της οδοντοστοιχίας του!
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 09 Οκτ 2014, 17:17

greg.vamos έγραψε:το οτι δεν εχει καμερα ειναι καπως αρνητικο, δε νομιζεις;

Δες συγκεκριμένα εδώ και τα 2:

Nokia 130

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Nokia-130-DS-Black-A00021321.htm

Nokia 108

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Nokia-108-Dual-Sim-Black-A00014979.htm
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Re: Nokia 130 - Αρχική τιμή 19 ευρώ!

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 17:18

ΚΑΙ dual sim! Tαμάμ είναι παιδιά, για επαγγελματίες που χρειάζονται παραπάνω απο ένα νούμερα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 17:35

:o :o :o :o :o :o παρα πολυ καλο... τι λες τωρα....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 11 Οκτ 2014, 06:15

Παιδια πήγα και το αγόρασα τελικά αλλα όχι το 130, το βελτιωμένο 108 που εχει και κάμερα και είναι σχεδόν ίδιο στα χαρ/κά.(επίσης τραβάει και βίντεο αλλα ανάλυση τζίφος, πολύ τυπικά πράγματα). Πολύ ωραίο εμφανισιακά το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν έχει καθόλου μνήμη παρότι στο πλαίσιο έλεγε 4ΜΒ ήδη μέσα (σκατά και πάλι!). Θα πάρω και την 32gb SD και μετά μια χαρά. Κατα τ΄άλλα το σου δίνει και handsfree! Το ραδιοφωνάκι τζάμι! Η μπαταρία δεν μασάει μέχρι στιγμής που το είχα πόσες φορές άνοιξε κλέισε. Και ο φακός αρκετά καλός! Θα το βαθμολογήσω με ένα 7.5-8 με άριστα το 10!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB