ο λογος που στελνω αυτο το θεμα ειναι για να περιγραψω το προβλημα που αντιμετωπιζω με την HTC
Στις αρχες Ιανουαριου εστειλα το κινητο (ενα htc one x αγορασμενο περιση το μαρτιο) για service στην HTC με τα εξης προβληματα.
το ηχειο και το ακουστικο σε καθε κληση εκανε ενα σκασιμο πριν ξεκινησει να καλει, η μπαταρια ζεστενωταν πολυ και οταν χρησιμοποιουσα το GPS τοτηλ μετα απο ωρα εκανε επανεκινηση λογω υπερθερμανσης.
μετα απο τρεις εβδομαδες παρελαβα το τηλ και το μονο που ειχαν κανει ειναι μια επαναφορα του λογισμικου( ετσι τουλαχιστων λενε γιατι εγω δεν βρηκα καμια διαφορα με το κινητο που εστειλα ακομα και στο ιστορικο των κλησεων). φυσικα κανενα απο τα προβληματα δεν ειχε επισκευαστει.
επικοικωνησα με την htc και με καλεσε καποια αγγελικη μαλτεζου υπευθυνη δηθεν του τμηματος.
ξαναεστοιλα το τηλεφωνο πισω στην εταιρεια για να επισκευαστει και αφου οπως λενε αντικαταστησανε κανενα πενταρι ανταλακτικα μου το στειλανε ως επισκευασμενο.
το τηλ οχι μοπνο δεν ειχε διορθωθει αλλα τωρα δεν δουλευε ουτε η καμερα ουτε το gps ουτε το wifi.
το εστειλα για τριτη φορα με στοχο να ελεγθει και αν οντος εχει αυτα τα προβληματα να αντικατασταθει. μετα απο μια εβδομαδα και μετα απο σορεια τηλεφωνηματων την δευτερα που περασε (17/3) με καλεσε ξανα για πολοστη φορα η μαλτεζου για να μου πει οτι αφου περασε μια εβδομαδα και δεν ετοιμαστηκε το κινητο μου θα μου στειλουν αλλο και τοι η ιδια θα με καλεσει την επομενη (χτες) για να μου επιβεβαιωσει τη διαδικασια. αφου τελικα δεν με καλεσε χτες σημερα (19/3) που ζητησα να επιμονως εγω να επικοινωνησει μαζι μου, η ιδια αρνηθηκε οτι τη δευτερα μιλησαμε μαζι, μου ειπε οτι θα εχω νεα την αλλη παρασκευη και οταν εγω εκτος ευατου ζητησα το νομικο εκπροσωπο της εταιρειας και αλλα στοιχεια για αυτη μου ειπε οτι αυτα τα στοιχεια ειναι αποροιτα και οτι δεν εχω αλλη επιλογη παρα να περιμενω και πως αν μου αρεσει.
να χαιρονται την εταιρεια τους και τους εργαζομενους τους εδω στην ελλαδα.
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 19:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Απαράδεκτη HTC. Μακριά από αυτή την εταιρεία!
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μπράβο Παύλο και στο enternity που ασχολείστε και με θέματα που δεν είστε αρμόδιοι και προσπαθείτε να βοηθήσετε!!!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Απλά για ναδειτε τα δεδομενα της παρανειας και της αδιαφορειας στην ελλαδα.
πριν απο μια ωρα επικοινωνησε παλι μαζι μου η μαλτεζου απο την HTC.
τωρα αρνειτε οτι μιλησαμε την προηγουμενη εβδομαδα και με πηρε απο την καλη της την καρδια για να με ρωτησει αν ζηταω αντικατασταση. μου ανεφερε οτι δεν εχει ενημερωση απο την εταιρεια για την κατασταση του τηλεφωνου μου, (εγω εχω πληρη ενημερωση απο τις 10/3 αλλα απο την αλλη εγω δεν ειμαι η HTC και επωμενος μπορω "πολυ ευκολα" να παρω πληροροφιες απο την εταιρεια) και οτι νεα θα εχει μετα την αλλη εβδομαδα.
ειναι μεχριν να επισκευασουν το κατεστραμενο απο τους ιδιους τηλεφωνο ωστε μετα να μπορουν να πουν οτι το φτιαξανε αρα δεν εχει αντικατασταση.
Υ.Γ. οπως καθε ανθρωπος ετσι και εγω κανω λαθη και εμπιστευτικα την εγγυηση μιας εταιρειας, αλλα μετα την πρωτη φορα μαθαινεις. για μενα HTC τελος
πριν απο μια ωρα επικοινωνησε παλι μαζι μου η μαλτεζου απο την HTC.
τωρα αρνειτε οτι μιλησαμε την προηγουμενη εβδομαδα και με πηρε απο την καλη της την καρδια για να με ρωτησει αν ζηταω αντικατασταση. μου ανεφερε οτι δεν εχει ενημερωση απο την εταιρεια για την κατασταση του τηλεφωνου μου, (εγω εχω πληρη ενημερωση απο τις 10/3 αλλα απο την αλλη εγω δεν ειμαι η HTC και επωμενος μπορω "πολυ ευκολα" να παρω πληροροφιες απο την εταιρεια) και οτι νεα θα εχει μετα την αλλη εβδομαδα.
ειναι μεχριν να επισκευασουν το κατεστραμενο απο τους ιδιους τηλεφωνο ωστε μετα να μπορουν να πουν οτι το φτιαξανε αρα δεν εχει αντικατασταση.
Υ.Γ. οπως καθε ανθρωπος ετσι και εγω κανω λαθη και εμπιστευτικα την εγγυηση μιας εταιρειας, αλλα μετα την πρωτη φορα μαθαινεις. για μενα HTC τελος
- neopapad
- Δημοσιευσεις : 6
Ελπίζω να γίνει αντικατάσταση να ησυχάσεις και εσύ,αναμένουμε με αγωνία την έκβαση της περιπέτειας σου για να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει το θέμα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης