Samsung Galaxy S4 Mini - Αξίζει;

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Samsung Galaxy S4 Mini - Αξίζει;

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 12:27

Εχω ψηθει για την αγορα του Samsung S4 Mini.Το εχει παρει καποιος?ειναι ευχαριστημενος?
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 21:00

Φίλε μου εγώ εδώ και καναδυό μήνες έχω το S4 Mini Duos το οποίο δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Καλή συσκευή είναι, λίγο υπερτιμημένη για την ποιότητα των υλικών της, αλλά επειδή έρχομαι απο ΝΟΚΙΑ Ν8, μάλλον καλόμαθα με το αλουμίνιο και μου φαίνεται "κάπως". Γενικά μπορώ να πω οτι είναι καλή συσκευή πάντως... Και στο Antutu αν ενδιαφέρεσαι με stock rom ρουταρισμένη φυσικά με καθάρισμα όλων των σκουπιδιών, κινούμαι στους 20000 πόντους...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 21:03

Απο ποιοτητα υλικου την εχουμε μαθει την SAMSUNG.αλλα εκτος αυτου εχει ποιοτικα κινητα.Τα εχω δουλεψει απο φιλους και με εχουν εντυπωσιασει γιαυτο κ θελω SAMSUNG
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 21:05

Εντάξει, αυτό είναι υποκειμενικό... Η Samy βγάζει όλων των ειδών τις συσκευές. Έχεις και φθηνιάρικες που είναι χάλια μαύρα, έχει και ποιοτικότατες... Αν εσένα σου αρέσει πάντως η συγκεκριμένη συσκευή και θέλεις ντε και καλά Samsung, τότε χτύπα το... Δε θα απογοητευτείς...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Ιαν 2014, 23:33

Αναλόγως γιατί το θες. Αν απλά ψάχνεσαι να αγοράσεις ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει, τότε δεν αξίζει με την καμία. Αν απλά θες ένα κινητό που να κάνει τη δουλειά του και να είναι και κάπως προηγμένο τεχνολογικά, τότε πέτυχες διάνα. Εγώ πάντως εμπιστεύομαι τη Samsung, αλλά πιο πολύ την LG.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό asvestis » 29 Ιαν 2014, 14:10

Σιγουρα δεν θελω οτι πιο προηγμενο υπαρχει.αλλα να ειναι αρκετα γρηγορο και να τρεχει πολλα χωρις προβληματα.επισης εχει κ ραδιοφωνο σε αντιθεση με το κανονικο s4 που δεν εχει.
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 29 Ιαν 2014, 14:44

Είναι καλή συσκευή φίλε μου όπως είπα και παραπάνω... Και θα σε καλύψει πλήρως...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 29 Ιαν 2014, 15:12

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει η αγορά του S4 mini. Δεν μας έχεις πει βέβαια τι ανάγκες έχεις και πόσα χρήματα διαθέτεις.

Στα ίδια λεφτά περίπου πάντως εγώ θα έπαιρνα το Sony Experia zr. https://www.skroutz.gr/s/3694657/Sony-Xperia-ZR.html

Έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, 2gb rom αντί 1,5gb του mini, 4 επεξεργαστές αντί 2 κτλ.
Και είναι και πιο ωραίο κατά τη γνώμη μου.

Μόνο που στην Ελλάδα το έχει μόνο ένα μαγαζί. Δεν ξέρω γιατί.

Επίσης με 20 ευρώ παραπάνω το παίρνεις και 4g.

Υ.Γ:Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι και αδιάβροχο.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό asvestis » 30 Ιαν 2014, 13:09

Απο οσο ξερω και το s4 mini ειναι 4G.καλη περιπτωση και αυτο που γραφεις απλα δεν εχω κ καλη σχεση με τη sony.Ουτε καν εψαξα για sony κινητα να φανταστεις.Τα λεφτα που δινω ειναι μεχρι 300 ευρω.σε εκεινη την τιμη κυμαινεται το s4 mini.
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 31 Ιαν 2014, 01:29

σε αυτα τα λεφτα θα σου προτεινα nexus 4
αν θες λιγοτερα, τοτε ψαξε για κανενα lumia
εχω το 920 και μπορω να πω οτι αξιζει καθε ευρω του
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά