Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς αν μπορώ παίξω ένα παιχνίδι στο τάμπλετ και να το συνεχίσω από εκεί που έμεινα στο κινητό. π.χ έχω ξεκινήσει στο τάμπλετ το Plants vs zombies 2 και έχω προχωρήσει πολύ και τώρα που αγόρασα νέο κινητό καμιά φορά θέλω να παίζω από κει.
Ξέρεις κανείς ή αν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο;;
Ευχαριστώ
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 11:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Συνέχεια παιχνιδιού από Ταμπλέτα σε Κινητό και το αντίστροφο
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Είναι ανάλογα με το λογισμικό που έχουν οι συσκευές και ανάλογα το παιχνίδι.
Π.χ εγω στο iOS (iPhone-iPad) μέσω Game Center μπορώ να το κάνω αυτό που λες αλλά μόνο σε online-multiplayer παιχνίδια. Δεν έχω δοκιμάσει σε Non-online να πω την αλήθεια αλλά δε νομίζω να γίνεται.
Π.χ εγω στο iOS (iPhone-iPad) μέσω Game Center μπορώ να το κάνω αυτό που λες αλλά μόνο σε online-multiplayer παιχνίδια. Δεν έχω δοκιμάσει σε Non-online να πω την αλήθεια αλλά δε νομίζω να γίνεται.
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Τα περισσότερα games (αν όχι όλα) αποθηκεύουν τα saves τους σε φακέλους που δεν έχει πρόσβαση σαν απλός χρήστης android. Για να γίνει αυτό που θες θα πρέπει να έχεις κάνει root και στις 2 συσκευές σου και να μεταφέρεις κάθε φορά τα saves χειροκίνητα.
Μόνη εξαίρεση είναι αν το game που θες αποθηκεύει τα saves online.
Μόνη εξαίρεση είναι αν το game που θες αποθηκεύει τα saves online.
-
fingolfingr - Δημοσιευσεις : 1
Πρέπει να κατεβάσεις το "Play Games" από το Play Store. Εννοείται πως πρέπει να είσαι online και με τις δυο συσκευές και στον ίδιο google λογαριασμό. Και μόλις είδα ότι έχει και το Plants vs Zombies 2.
Y.Γ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χρειάζεσαι android 4.3 για να μπορείς να το κάνεις.
Y.Γ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χρειάζεσαι android 4.3 για να μπορείς να το κάνεις.
-
Emilboy - Δημοσιευσεις : 11
asus
περιμενε να βγει στην αγορα το Asus padfone ειναι μια λυση
http://www.youtube.com/watch?v=FT2mjxs2T_0
http://www.youtube.com/watch?v=FT2mjxs2T_0
-
stavros chios - Δημοσιευσεις : 25
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης