Help!

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Help!

Δημοσίευσηαπό stavros chios » 25 Ιουν 2013, 13:16

Γειαα μιας και εχεις μια εμπειρια σε smartphones ηθελα να μου πεις πιο αξιζει πιο πολυ για να αγορασω το Htc 8x , το Sonny Xperia T η το Samsung Galaxy Express I8730 δεν ξερω αν τα windows phone 8 μπορουν να ανταγωνιστουν τα android αλλα εσυ τι μου προτινεις θα ηθελα ενα που να εχει πιο πολυ και γρηγορη προσβαση στο Internet και γενικοτερα σε εφαρμογες αα και να εχει και γρηγορη και καλη καμεραα:)
Ευχαριστωω
Άβαταρ μέλους
stavros chios

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 25 Ιουν 2013, 13:46

Θα πρέπει να ανοίξεις το θέμα στην σωστή κατηγορία.Το θέμα είναι τι λειτουργικό θέλεις,αν θέλεις windows 8 θα πας στο Htc 8x και αν θέλεις android θα πας για το Sony xperia t για τα χαρακτηριστικά του.Τα windows 8 είναι πολύ ωραία αλλά προσωπικά θα περιμένω να κυκλοφορήσουν λίγο καιρό ακόμα για να δούμε και περισσότερα μοντέλα.Άρα προτείνω android.Το xperia t είναι ανώτερο σε σχέση με το galaxy express αλλά γενικά η Sony δεν τα πάει καλά με τα updates.Δες τα σε κάποιο μαγαζί από κοντά για να δεις πιο είναι καλύτερο γιατί στην πραγματικότητα είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Αποστολή PM's

Δημοσίευσηαπό mistac75 » 31 Οκτ 2014, 13:34

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αποστολή PM'S? Προσπαθώ να στείλω τόση ώρα (συγκεκριμένα 3 φορές το έστειλα) ένα pm στον Καρέτσο και δε μου το βγάζει στα απεσταλμένα αλλά στα εξερχόμενα. Την τρίτη φορά μου έβγαλε μήνυμα "επιτυχής η αποστολή" αλλά και πάλι δε βγαίνει στα απεσταλμένα. Αν δεις Δημήτρη 3 φορές το ίδιο μήνυμα, σορρυ αλλά είχα πρόβλημα με το να στο στείλω. Υπάρχει λοιπόν κάποιο πρόβλημα ή ήταν τυχαίο;
mistac75

Δημοσιευσεις : 8

Αποστολή PM's

Δημοσίευσηαπό mistac75 » 31 Οκτ 2014, 14:18

Έστειλα για 4η φορά το μνμ και δε ξέρω αν πήγε, πάλι μου το έβγαλε στα εξερχόμενα, πάλι δε μου το έβγαλε στα απεσταλμένα. Τι γίνεται ρε παιδιά. Όποιος ξέρει ας απαντήσει please
mistac75

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 07 Νοέμ 2014, 10:09

Νομίζω ότι αν δεν το διαβάσει ο παραλήπτης παραμένει στα εξερχόμενα,μόλις το διαβάσει σου το εμφανίζει στα απεσταλμένα. Στείλε μου ένα για δοκιμή!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 03 Δεκ 2014, 13:21

Πάντως φίλε αν σε ενδιαφέρει η κάμερα πολύ νομίζω πας σε νόκια. Είναι αρκετά μπροστά. Για τις βασικές λειτουργίες τα νόκια είναι μια χαρά. Το store τους είναι λίγο πιο φτωχό, ειδικά οι ελληνικές εφαρμογές.
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό master » 12 Δεκ 2015, 17:43

για πιο λογο το κινητο που εχω το σονυ χπερια τ μου λεει για τις εφαρμογες οπως το messenger facebook και imdb και αλλες δεν ανταποκρινεται και κλεινη η εφαρφογη τι φταιει το κινητο το λογισμικο ?
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό petros19051988 » 08 Μάιος 2016, 13:27

master έγραψε:για πιο λογο το κινητο που εχω το σονυ χπερια τ μου λεει για τις εφαρμογες οπως το messenger facebook και imdb και αλλες δεν ανταποκρινεται και κλεινη η εφαρφογη τι φταιει το κινητο το λογισμικο ?

βγαλε απο της ρυθμισεις ωρας την αυτοματη ενημερωση ωρας για αρχη και δες αν αλλαξε κατι
Άβαταρ μέλους
petros19051988

Δημοσιευσεις : 63

smartphone connection Tv For games?

Δημοσίευσηαπό periklis » 09 Μάιος 2016, 19:40

ξερει κανεις να μου πει πως συνδέω ενα κινητό smartphone με τη τηλεόραση ωστε να παιζω τα παιχνίδια απευθειας στην οθόνη της τηλεόρασης?
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 11:43

ποιο κινητό έχεις?
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB