Προτάσεις Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Sensei » 25 Μαρ 2015, 13:02

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια λεω να παρω τo Samsung galaxy s4 mini,γνωμες για αυτο το κινητο?
Επισης ηθελα να ρωτησω κατι πιο γενικο,αν τα κινητα με 4 πυρηνες εχουν σημαντικες και ουσιαστικες διαφορες απο τα κινητα με 2 πυρηνες

Για το κινητό δεν έχω κάποια άποψη καθώς δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, απλά θα σου πω πως είναι μοντέλο του 2013. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλά απλώς το αναφέρω.
Επίσης, όσο αναφορά τους πυρήνες, αν μιλάμε για android λογισμικό οι πυρήνες παίζουν σημαντικό ρόλο. Από την άλλη έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με τους περισσότερους πυρήνες.
Αναφορικά, σε ένα Windows Phone π.χ, οι πυρήνες δεν είναι ανάγκη να είναι πολλοί, καθώς το λογισμικό έχει άλλες απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Dural » 25 Μαρ 2015, 14:14

greenkiller.13 έγραψε:Παιδια λεω να παρω τo Samsung galaxy s4 mini,γνωμες για αυτο το κινητο?
Επισης ηθελα να ρωτησω κατι πιο γενικο,αν τα κινητα με 4 πυρηνες εχουν σημαντικες και ουσιαστικες διαφορες απο τα κινητα με 2 πυρηνες

προσωπικά θα σου έλεγα να μην πας σε s4 mini και γενικά στα mini της samsung γιατί θα σε ταλαιπωρήσει λίγο σε ότι αφορά lags και την γενικότερη android εμπειρία.

Δεν ξέρω την τιμή που κοιτάς, αν κρίνω από την τιμή του, στοχεύεις για κάτω από 200. Αν σε ενδιαφέρουν να μην υπάρχουν κολλήματα και να παίρνεις όλα τα updates (το ξεχνάς αυτό με το S4 Mini) πας για Moto G 2. Στο μόνο που υπερτερεί το S4 Mini έναντι των άλλων μοντέλων που τρέχουν σε αυτές τις τιμές είναι στην κάμερα.
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 29 Μαρ 2015, 10:17

Ok ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Whitey » 29 Μαρ 2015, 15:22

Μιας και φτάνει η στιγμή να αλλάξω συσκευή. Υπάρχει καλύτερη επιλογή από το LG G3 αυτή τη στιγμή;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Μαρ 2015, 15:33

Whitey έγραψε:Μιας και φτάνει η στιγμή να αλλάξω συσκευή. Υπάρχει καλύτερη επιλογή από το LG G3 αυτή τη στιγμή;

Δε νομιζω να υπαρχει πιο vfm επιλογη...ενα κτηνος σε προσιτη τιμη(σε σχεση με τα απιστευτα χαρακτηριστικα του)που θα το εχεις για αρκετα χρονια.Αυτα τα 3 GB μνημης ειναι μεγαλο συν.Εδω smartphones/tablets με 1 GB μνημης και τρεχουν πανω κατω μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Sensei » 30 Μαρ 2015, 15:16

mysterious έγραψε:
Whitey έγραψε:Μιας και φτάνει η στιγμή να αλλάξω συσκευή. Υπάρχει καλύτερη επιλογή από το LG G3 αυτή τη στιγμή;

Δε νομιζω να υπαρχει πιο vfm επιλογη...ενα κτηνος σε προσιτη τιμη(σε σχεση με τα απιστευτα χαρακτηριστικα του)που θα το εχεις για αρκετα χρονια.Αυτα τα 3 GB μνημης ειναι μεγαλο συν.Εδω smartphones/tablets με 1 GB μνημης και τρεχουν πανω κατω μια χαρα.

Μια παρένθεση να προσθέσω, ότι 3GB έχει μόνο η έκδοση των 32 GB η οποία κοστίζει περί τα 400 ευρώ.
Οπότε σε αυτή τη τιμή υπάρχει και το OnePlus One 64GB αλλά και το Note 3 το οποίο παρότι παλιό είναι πάρα πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό mysterious » 30 Μαρ 2015, 21:56

Sensei έγραψε:
mysterious έγραψε:

Μια παρένθεση να προσθέσω, ότι 3GB έχει μόνο η έκδοση των 32 GB η οποία κοστίζει περί τα 400 ευρώ.
Οπότε σε αυτή τη τιμή υπάρχει και το OnePlus One 64GB αλλά και το Note 3 το οποίο παρότι παλιό είναι πάρα πολύ καλό.

Ναι για την εκδοση των 32 GB και 3 GB RAM ελεγα καθως η χρηματικη διαφορα με την εκδοση των 16 GB/2 GB RAM ειναι αρκετα μικρη για να μην εκμεταλλευτει καποιος.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Αύγ 2015, 16:39

Λογω προβληματος με το Xperia ZL τελικα πρεπει να παω για αγορα νεου smartphone. Σκεφτομαι να επενδυσω μεχρι 250 ευρω και το μοναδικο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι το Xperia M4 Aqua. Εχετε κατι αλλο να προτινετε; Σκεφτομαι για android μονο....

Εαν εχετε κατι αλλο στο μυαλο σας με λιγα παραπανω χρηματα προτινετε το....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό gamelover » 30 Αύγ 2015, 17:26

Αναλόγωε τι χαρακτηριστικά θες και πόσο πολύ το χρησιμοποιείς...Εγώ π.χ. έχω το lg g2 mini εδώ και 1 χρόνο και είναι μια χαρά κινητό.Τουλάχιστον για τις λειτουργίες που θέλω εγώ όπως ιντερνετ,φωτογραφική αλλά και κατέβασμα αρχείων στο κινητό ή gmail είναι μια χαρά.Εγώ θα σου πρότεινα ένα ΗUAWEI P8 Ή ένα Galaxy alpha.Αν και για μένα τελευταία έχει αρχίσει και μου αρέσει η huawei και με το p7 αλλά και τώρα με το p8.Δείχνει αρκετά Premium.Και το Moto g απλά το huawei έχει καλή ram.
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Αύγ 2015, 17:54

Θα παιζω και κανενα παιχνιδι στο νεο κινητο αλλα τουλαχιστον με τα λεφτα που θα διαθεσω θελω να παρω οτι καλυτερο υπαρχει στην τιμη αυτη.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB