OS Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Ιαν 2012, 10:54

Υπάρχει μεγάλη διαφορά αντίληψης στο τι είναι power user! Για μένα είναι αυτός που με πολύ λίγα κλικς μπορεί να κάνει καλύτερα και ορθότερα μια δουλειά!
Έτσι άλλωστε δουλεύει και το παγκόσμιο σύστημα όταν πας να πιάσεις δουλειά!
Θέλουμε λειτουργικότητα και αποδοτικότητα!

Από πότε θεωρείται poweruser ένας που κάνει μοντες στο κινητό;
Δλδ εγώ αν κάνω jb όπως στο παλιό, θεωρούμαι ως δια μαγείας power user?
Αυτά τα κάνουμε γιατί είμαστε πωρωμένοι και ψαχνόμαστε!
Αλλά δεν έχει καμία σχέση με το πως κάνεις την δουλειά σου!
Εκεί είναι η μαγκιά για μένα!

Όσες μόντες και να κάνει κάποιος, το να έχει ηλεκτρονικές συσκευές που παίζουν απευθείας με το κινητό σου ΔΕΝ αντικαθίσταται!
Όταν έχεις εφαρμογή για οτιδήποτε χρειαστείς, δεν αντικαθίσταται!

Εγώ βλέπω ο κόσμος πλέον να παίρνει σαν κουλουράκι το iPhone, είτε για μόδα, είτε για να παίξει, είτε για να γκλαμουριάσει, είτε για μόντες... πολύ απλά γιατί τα κάνει όλα!
Αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, είναι μια συσκευή όπου δουλεύεις ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ όταν την χρειάζεσαι!
Αυτό με το Android δεν γίνεται ενω με τα WP δεν έχεις όλα τα παραπάνω εαν τα θελήσεις!

Το 900 το είδες; Πες μου για ποιο λόγο να πάρει κάποιος αυτό το κινητό; Ειλικρινά...
Την στιγμή που υπάρχουν φθηνότερα και καλύτερα! Ενώ άμα θέλει και status απλά ΔΕΝ το κοιτάει!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Spahar » 10 Ιαν 2012, 11:45

Shepard έγραψε:Εγώ βλέπω ο κόσμος πλέον να παίρνει σαν κουλουράκι το iPhone, είτε για μόδα, είτε για να παίξει, είτε για να γκλαμουριάσει, είτε για μόντες... πολύ απλά γιατί τα κάνει όλα!

Ρε Shepard επειδή η Apple είναι πλέον ότι ήταν η Sony κάποτε για τις τηλεοράσεις (δηλαδή ακόμα και ο πιο άσχετος ξέρει μόνο αυτή την μάρκα) αυτό δεν σημαίνει ότι το 4S είναι το καλύτερο κινητό εκεί έξω. Όπως το CoD δεν είναι καλύτερο παιχνίδι από τα Uncharted, Skyrim, Mass Effect απλά επειδή πουλάει παραπάνω και από τα 3 μαζί.

Shepard έγραψε:Αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, είναι μια συσκευή όπου δουλεύεις ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ όταν την χρειάζεσαι!
Αυτό με το Android δεν γίνεται ενω με τα WP δεν έχεις όλα τα παραπάνω εαν τα θελήσεις!

Καλά αυτό παίρνει πολύ συζήτηση. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία, μιας και δεν πρόκειται να σκάσω ποτέ τα λεφτά που θέλει η συσκευή, αλλά δύο φίλοι μου με 4S αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην πιο βασική λειτουργία, στο να πάρουν τηλέφωνο. Ο πρώτος μία στις 3-4 κλήσεις έχει πρόβλημα με το ηχείο και δεν ακούει τον άλλον, στον δεύτερο αυτό συμβαίνει πιο σπάνια (1/10), και τους έχουν στο περίμενε για αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα.... (δεν ξέρω κατά πόσο απλά τους ξεφορτώνονται ή αν ισχύει, το δούλεμα πάει σύννεφο πάντως :Ρ ).
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Ιαν 2012, 13:26

Σπύρο, τι θες να κάνεις με το iPhone και δεν μπορείς;
Μην συγκρίνεις διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους! Δεν είναι το ίδιο ακριβώς με τα κινητά!
Και τα αυτοκίνητα έχουν 4 ρόδες αλλά δεν είναι όλα ίδια! Μην απλοποιούμε στον μέγιστο βαθμό! ;)

Τουλάχιστον δες το ως εξής: το ότι σήμερα έχουμε πολύ καλύτερα κινητά-πολυεργαλεία οφείλεται στην Apple! Για αυτό και μόνο από μένα, αξίζει να δώσω τα λεφτά μου!
Όλοι οι άλλοι τόσα χρόνια όλο concepts και ΘΑ ήταν! Αυτοί εδώ φέρανε την επανάσταση κ λίγο πολύ δώσανε νέα πνοή και κατεύθυνση! Για αυτό και μόνο λοιπόν αξίζουν τα χρήματα μου!

Στην παρέα μου υπάρχουν 5 4s και 8 4αρια με 5.0.1... κανένας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό!
Αλλά και σε όλες τις συσκευές υπάρχουν παρόμοια!

Άλλωστε σε έρευνες για την ικανοποίηση των καταναλωτών εδώ και 3 χρόνια δεν βλέπω άλλη συσκευή σε τόσο υψηλά επίπεδα! Ούτε θα γινόταν τόσος ντόρος εαν δεν άξιζε η συσκευή! Οκ, μάρκετινγκ κάνουν όπως όλοι, αλλά αν δεν αξίζει κάτι, κάποια στιγμή απλά δεν τραβάει!

Αυτό περνάει η Νοκια τώρα... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 10 Ιαν 2012, 20:58

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 16 Ιαν 2012, 20:46

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Spahar » 16 Ιαν 2012, 23:40

bahamut zero έγραψε:

Όσοι "έχασαν" δεν τους χάλασε καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 29 Ιαν 2012, 14:03

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 05 Φεβ 2012, 21:28

http://pocketnow.com/windows-phone/excl ... 8-detailed

και καπως ετσι η ms περναει μπροστα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Φεβ 2012, 23:07

bahamut zero έγραψε:http://pocketnow.com/windows-phone/excl ... 8-detailed

Όταν πάρει 2% μερίδιο... δώσε σήμα! :D :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 06 Φεβ 2012, 02:05

Shepard έγραψε:
bahamut zero έγραψε:http://pocketnow.com/windows-phone/excl ... 8-detailed

Όταν πάρει 2% μερίδιο... δώσε σήμα! :D :P

τι σχεση εχουν οι πωλησεις ρε shepard??? οχι τιποτα αλλο αλλα χρησιμοποιεις και mac τρομαρα σου... πιστευεις δηλαδη οτι η διαφορα ποιοτητας windows και mac os ειναι τοσο τεραστια υπερ των πρωτων που δικαιολογει την τρομακτικη διαφορα στις πωησεις? προφανως και οχι. παιζουν απειρα πραγματα ρολο περα απο την ποιοτητα του προιοντος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB