OS Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Ιαν 2012, 13:43

Ωωωωωχχχ... ανακριβείες!!!

Το ότι είναι παραεισαγωγής τι σημαίνει; Ότι δεν είναι αυτό το μοντέλο; Δλδ όταν το φέρει επίσημα θα έχει άλλες δυνατότητες;
Ίδιο μοντέλο σε καλύτερη τιμή! Δλδ να δώσουν κάποιοι ακόμα περισσότερα λεφτά για τις μπακατέλες;;

Το Lumia 800 έχει το ίδιο σχέδιο με αυτό του Ν9! Όπου και τα 2 θα έχουν ίδιο σχέδιο με του 900 απ' ότι φαίνεται!!! Τρομερή η ΝΟΚΙΑ! Εύγε στα παλικάρια!

WP έχω δουλέψει και δουλεύω στην δουλειά! Ξέρω πολλά περισσότερα και μπορώ να έχω άποψη και για τα 3 λειτουργικά καθώς και για τις "καλές" συσκευές τους! Δεν μιλάω στον αέρα όπως κάποιοι!

Ναι, θα πάρω βέβαια το 4s γιατί έχει μεγαλύτερο οικοσύστημα, περισσότερες εφαρμογές, καλύτερη οθόνη, καλύτερη μνήμη, βγαίνουν ολόλκληρα ηλεκτρονικα gadgets όπου το υποστηρίζουν και τόσα άλλα!
Επίσης εγώ θα πάρω μέχρι και το iOS7 και 8α τρέχει απροβλημάτιστα ενώ εσύ με το που βγει το WP λειτουργικό που θα θέλει διπλoπύρινη CPU θα κλαίς τα λεφτά σου!

Και ναι εγώ σε 10 μήνες θα μπορώ να το πουλήσω 400+Ε ενώ εσύ θα το έχεις παντρευτεί!

Και το Lumia 800 έχει σοβαρότατο πρόβλημα με την μπαταρία, διάβασε κανα νέο, για να μην γράψω για τα τραγικά bugs ασφαλείας με τα μηνυματα, emails και το youtube!

Ασε ρε bahamut! Καλά είναι ΑΛΛΑ κάποιος που ξοδεύει τόσα λεφτά και σε τέτοιους καιρούς πρέπει να τα ελέγχει όλα!

Εγώ εύχομαι η ΝΟΚΙΑ μέσα στο 2012 να βγάλει πάνω απο 20 μοντέλα smart και να έχει χαμηλότατες πωλήσεις! Τόσα χρόνια κοροιδεύει! (και τα λέει κάποιος που έχει ΝΟΚΙΑ κινητά από τότε που βγήκε η εταιρία!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 08 Ιαν 2012, 21:11

παραεισαγωγης σημαινει οτι ειναι προφανως το ιδιο προιον αλλα φθηνοτερο λογω διαφορετικων φορων κτλ. 540 κανει το κινητο στα περισσοτερα καταστηματα. η τιμη του θα πεσει. ετσι γινεται με ολα τα προιοντα πλην της apple. προσωπικα δε με ενδιαφερει γιατι δεν πουλαω ποτε τις παλιες συσκευες μου. το iphone 4s σου θα εχει 400 ευρω ΑΝ δε σου πεσει. πτωση iphone σημαινει σπασιμο. απλα τα πραγματα. η οθονη του iphone ειναι πολυ λιγη μπροστα στην cbd amoled του lumia.. τρομερη φωτεινοτητα και τρομερα χρωματα... τα εβαλα διπλα-διπλα και επαθα πλακα... για την μπαταρια τωρα. ορισμενα lumia 800 εχουν πραγματι bug μπαταριας. βλεπουν περιπου 1000 μιλιαμπερ της μπαταριας αντι για 1500. θα βγει αρχες ιανουαριου bug fix. σιγα τα ωα πραγματικα. σε σχεση με αυτο που ειπες για τα διπυρηνα.. σου ειπε εσενα κανενας οτι τα τωρινα wp δε θα παρουν apollo? θα παρουν οπως αλλωστε τα πρωτα wp7 οχι απλα πηραν mango αλλα ετρεχαν και καλυτερα με τη νεα εκδοση!!!!!! τα κενα ασφαλειας αληθεια πού τα βρηκες? προφανως μιλας για το sms bug το οποιο δεν εχει πληξει ΚΑΝΕΝΑ χρηστη. το βρηκε καποιος dev το κενο αυτο και το γνωστοποιησε στην ms. δεν εχει πει δημοσια τον ακριβη τροπο με τον οποιο αναπαραγεται. τι ακριβως προκαλει το bug ξερεις? "χαλαει" το message hub και πρεπει να κανεις hard reset στη συσκευη σου... κατι αναλογο γινοταν σε παλιοτερη εκδοση του ios μονο που εκει o hacker αποκτουσε προσβαση στο κινητο σου!!! τωρα τα αλλα κενα ασφαλειας ενας θεος ξερει πού τα βρηκες...στο θεμα του οικοσυστηματος ειπαμε. λιγους μηνες υπομονη μεχρι τα windows 8 και τα apollo! δε λεω ειναι cool να κραζουμε την ms αλλα δε ζουμε και στη vista εποχη. η ms εκανε αλματα προοδου τα τελευταια χρονια. οσο για την ευχη σου στο τελος ειναι ότι πιο καφρικο θα μπορουσες να πεις για τη nokia. η nokia εκανε λαθη και τα πληρωσε. δεν μπορεσε να γινει ανταγωνιστικη και φυσικα το πληρωσε καθως τα κερδη της μειωθηκαν. τωρα που πλεον κινειται σε σωστη τροχια για ποιο λογο να εχει χαμηλοτατες πωλησεις?!?!?!?!?!?!?!?! το καλο πρεπει να ανταμειβεται!!! αν ειναι δυνατον! ... αν η nokia κοροιδευει δηλαδη τον κοσμο βγαζοντας συσκευες με τελειο σημα, αψογη κατασκευη που δεν παθαινουν τιποτα τοτε η apple τι κανει που βγαζει συσκευες που χανουν σημα με death grip (και λεει στους users οτι το κρατανε λαθος!!!) και σπανε οταν πεφτουν? λιγη σοβαροτητα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Ιαν 2012, 12:51

"...αν η nokia κοροιδευει δηλαδη τον κοσμο βγαζοντας συσκευες με τελειο σημα, αψογη κατασκευη που δεν παθαινουν τιποτα..."
I rest my case...

Η Νοκια στην high-end αγορά ΔΕΝ είναι ανταγωνιστική! Έτσι απλά! Το 2012 δεν ξέρω τι ετοιμάζει, αλλά ακόμα δεν έχει πληρώσει την ολιγωρία της, πόσο μάλλον την υπεροψία της!
Αν το 900 είναι η καλύτερη συσκευή που μπορεί να βγάλει φέτος, τότε πρέπει να πάει χάλια!
Όσο επίσης θα περιμένει κάποιος να πάρουν μπροστά οι MS\Nokia και να δουμε τους καρπούς της συνεργασίας, οι άλλοι θα πηγαίνουν ακόμα πιο μπροστά!
Δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια!
Μην κάνουμε την MS ξαφνικά και τον σωτήρα της κινητής! Τόσα χρόνια κορόιδευαν και αυτοί!
Οι δεινόσαυροι απλά εξαφανίζονται!
Και οι 2 τους λοιπόν δεν έχουν ματώσει ακόμα πολύ! Έχει ακόμα... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 09 Ιαν 2012, 15:24

ρε συ shepard, αν ειναι να κοιταμε μονο specs δε θα επρεπε να αγοραζει κανεις iphone 4s αλλα μονο droid razr, gsII και galaxy nexus...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Ιαν 2012, 18:42

Όταν τα κοιτάμε ΟΛΑ, τότε αγοράζουμε 4s! Τα νούμερα του τριμήνου θα το αποδείξουν!
Αυτή την Πέμπτη ξεκινάει και η διάθεσή του σε άλλες 25 χώρες!
Μέσα σε αυτές και η Κινα, όπου έχει περισσότερες παραγγελίες από τις συνολικές πωλήσεις που είχε το 4s την Black Friday, όπου έσπασε κάθε ρεκορ μέχρι σήμερα! Καταλαβαίνεις...

Και το Nexus βγήκε, έκανε ντόρο, τώρα που είναι;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 09 Ιαν 2012, 20:24

numbers mean nothing.... ποτε δε μου ελεγαν κατι οι πωλησεις... το mac os X εχει και αυτο πολυ χαμηλες πωλησεις. ειναι για τοσο? προφανως και οχι. ειναι για πολυ παραπανω... οι πωλησεις δε λενε κατι για την ποιοτητα του προιοντος. το 4s ειναι μια απογοητευτικη συσκευη. ενα απλο update. ιδιο σχημα, ιδια οθονη, με καλυτερο επεξεργαστη και gpu και κακη μπαταρια. that's all..... βγαινει σε λιγους μηνες gsIII... εκει να δεις specs.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Ιαν 2012, 23:04

bahamut zero έγραψε:numbers mean nothing.... ποτε δε μου ελεγαν κατι οι πωλησεις... το mac os X εχει και αυτο πολυ χαμηλες πωλησεις. ειναι για τοσο? προφανως και οχι. ειναι για πολυ παραπανω... οι πωλησεις δε λενε κατι για την ποιοτητα του προιοντος. το 4s ειναι μια απογοητευτικη συσκευη. ενα απλο update. ιδιο σχημα, ιδια οθονη, με καλυτερο επεξεργαστη και gpu και κακη μπαταρια. that's all..... βγαινει σε λιγους μηνες gsIII... εκει να δεις specs.

Φέρε μου οποιαδήποτε συσκευή θες, στην πραγματικότητα θα σου αποδείξω ότι είναι κατώτερη του 4s!
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θες!

Να δούμε απογοητεύσεις μετά... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 10 Ιαν 2012, 01:32

Shepard έγραψε:
bahamut zero έγραψε:numbers mean nothing.... ποτε δε μου ελεγαν κατι οι πωλησεις... το mac os X εχει και αυτο πολυ χαμηλες πωλησεις. ειναι για τοσο? προφανως και οχι. ειναι για πολυ παραπανω... οι πωλησεις δε λενε κατι για την ποιοτητα του προιοντος. το 4s ειναι μια απογοητευτικη συσκευη. ενα απλο update. ιδιο σχημα, ιδια οθονη, με καλυτερο επεξεργαστη και gpu και κακη μπαταρια. that's all..... βγαινει σε λιγους μηνες gsIII... εκει να δεις specs.

Φέρε μου οποιαδήποτε συσκευή θες, στην πραγματικότητα θα σου αποδείξω ότι είναι κατώτερη του 4s!
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θες!

Να δούμε απογοητεύσεις μετά... ;)

δεν υπαρχει καλυτερη συσκευη..σημασια εχει τι χρηση θελεις...αν εισαι "power user" πχ προφανως και ΔΕ θα παρεις iphone...θα παρεις nexus/razr/samsung galaxy sII
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Ιαν 2012, 07:45

Αν είσαι power user προφανώς κ θα πάρεις iPhone! Μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χρήση κ όχι στα χαρτιά!
Επίσης μιλάμε για ΚΙΝΗΤΟ κ όχι σνίτσελ σε διαστάσεις! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 10 Ιαν 2012, 08:23

Shepard έγραψε:Αν είσαι power user προφανώς κ θα πάρεις iPhone! Μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χρήση κ όχι στα χαρτιά!
Επίσης μιλάμε για ΚΙΝΗΤΟ κ όχι σνίτσελ σε διαστάσεις! ;)

να σε δω τι θα λες τωρα που το iphone 5 θα ειναι μεγαλυτερο απο το 4ρι!!!! παντως αν δεις στα forums δεν υπαρχουν power users που να προτιμουν iphone. προτιμουν ολοι την παραμετροποιηση, τα specs και τις δυνατοτητες του android..... το ρευμα απογοητευσης με το iphone 4s ειναι τεραστιο και φαινεται σε ολα τα τεχνολογικα forum
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB