- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 07:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
KINHTO THΛΕΦΩΝΟ. ΠΟΙΟ ???
Αν δεν έχεις πάρει ακόμη και εφόσον ψάχνεις στο ψυχολογικό όριο των 200 ευρώ θα σου πρότεινα κάποιο Lumia.
Γνώμη μου είναι οτι στα 200ευρώ το android ψιλοσέρνεται. Τα Windows Phone παρόλαυτα στη mid range κατηγορία δεν παίζονται.
Το Android πετάει αλλά αν σκάσεις 400+ για συσκευή και πάλι δεν είσαι σίγουρος.
Γνώμη μου είναι οτι στα 200ευρώ το android ψιλοσέρνεται. Τα Windows Phone παρόλαυτα στη mid range κατηγορία δεν παίζονται.
Το Android πετάει αλλά αν σκάσεις 400+ για συσκευή και πάλι δεν είσαι σίγουρος.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Το εχω, ειναι αρκετα καλο, ΟΜΩΣ, η καμερα του δεν ειναι τοσο καλη οσο θα πιστευε καποιος (δεν πιανει μια στο 920) καθως και το μεγαφωνο δεν ειναι πολυ δυνατο (αλλα αρκετο). Το μονο που με χαλαει ειναι το γεγονος οτι εχει καλυτερα χαρακτ/κα απο iphone δεν εχει βγει γι αυτο το San Andreas (μικρο το κακο εχει dead space). Αν το ψαξεις και λιγο σε θεμα android και δεις τι επιλογες παραμετροποιησης εχεις (Launchers, SMS themes κλπ κλπ) θα σ αρεσει.
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Παίδες, μόνο LG Optimus G Pro. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ernesto έγραψε:Το εχω, ειναι αρκετα καλο, ΟΜΩΣ, η καμερα του δεν ειναι τοσο καλη οσο θα πιστευε καποιος (δεν πιανει μια στο 920) καθως και το μεγαφωνο δεν ειναι πολυ δυνατο (αλλα αρκετο). Το μονο που με χαλαει ειναι το γεγονος οτι εχει καλυτερα χαρακτ/κα απο iphone δεν εχει βγει γι αυτο το San Andreas (μικρο το κακο εχει dead space). Αν το ψαξεις και λιγο σε θεμα android και δεις τι επιλογες παραμετροποιησης εχεις (Launchers, SMS themes κλπ κλπ) θα σ αρεσει.
ωραια ευχαριστω οταν εχω τα λεφτα θα το παρω σε αυτο εχω καταληξει
-
master - Δημοσιευσεις : 467
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης