Χρυσό Iphone5S; Ναι!

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Δεκ 2013, 07:30

Γιατί αρέσει στον ίδιο ας πούμε? Πρέπει δηλαδή τα πάντα να γίνονται για τον εντυπωσιασμό των άλλων?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Sensei » 22 Δεκ 2013, 10:36

Δεν καταλαβαίνω την "επίθεση" πραγματικά. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα..Αν ήταν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι την είχαμε στρουμφίσει.. Ότι πιστεύετε εσείς δεν σημαίνει ότι και είναι και σωστό. Για προσγειωθείτε λιγάκι παίδες τώρα που είστε νέοι ! ;)
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Δεκ 2013, 14:00

Απλά έκανα μια απλή ερώτηση: Ποιος ο λόγος να πάρεις ένα χρυσό iphone, αντί για ένα κανονικό iphone; Έχει, για παράδειγμα, περισσότερο βάρος και δυσκολεύονται να στο κλέψουν; Μια απλή ερωτησούλα δηλαδή!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Δεκ 2013, 15:34

Αδερφέ εχεις καταλάβει οτι με το "χρυσό", μιλάμε για το χρώμα ε?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 23 Δεκ 2013, 00:14

Ναι! Γιατί, άμα ήταν κανονικά χρυσό, θα ήταν απαραίτητα και πιο βαρύ; xD Ένα απλό παράδειγμα ήταν το βάρος.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Sensei » 23 Δεκ 2013, 12:20

Καλά επειδή πλέον έχει χαθεί η μπάλα,ας τελειώνουμε. Το iPhone 5S βγαίνει σε 3 χρώματα. Μαύρο,άσπρο και χρυσό. Ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα,παίρνει και το ανάλογο χρώμα. Τώρα, οι ασυναρτησίες που λες για βάρος κτλπ δεν τις καταλαβαίνω και δεν θέλω πλέον.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις κόμπλεξ κατά των apple προϊόντων γενικά και γιαυτό λες ότι λες αλλά το σέβομαι απόλυτα. Το θέμα είναι ότι το χρυσό iPhone δεν έχει να κάνει με μόστρα. Το iPhone όμως από μόνο του σε ορισμένες περιπτώσεις έχει να κάνει με μόστρα.
Φιλικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 23 Δεκ 2013, 14:33

Το βάρος το είπα για πλάκα. Ήθελα απλά να αναφέρω ένα ειρωνικό παράδειγμα. Και ναι, το μάντεψες, δε μου αρέσουν τα apple προϊόντα. Αν και απλά θεωρώ ότι το χρυσό χρώμα δίνει κάτι επιπλέον στο σύνολο της μόστρας. Τέλος πάντων, ίσως υπερβάλλω, αλλά όπως είπα, δε μου άρεσαν ποτέ τα προϊόντα της Apple.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Ιαν 2014, 17:52

Τι διαβάζω Θεέ μου..Υπάρχουν χιλιάδες "χρυσά" προϊόντα.Από χρυσό ρολόι μέχρι χρυσό δόντι.Σε κάποιους αρέσει το άσπρο,το κόκκινο,το μπλε κοκ και σε κάποιους άλλους το χρυσό.Είναι καθαρά θέμα επιλογής και προσωπικού γούστου.Δεν τίθεται θέμα "μόστρας".
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 12:29

Μια χαρα.θελει κανα 3 μηνες να δουλευεις για να το τσιμπισεις
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης